Priezkumnik v HTC ARtemis

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B

Priezkumnik v HTC ARtemis

Post by romčo »

Stala sa mi nasledujuca vec: Klikol som na Prieskumnika a chcel som si pozrieť niečo v položke Windows, ale jednoducho sa to nejako zaseklo. Koliecko sa stale točilo a nič sa nedialo. Keď som dal ukončiť program vypísalo mi, že Program nereaguje. Tak som spustil opäť Prieskumníka, ale nakoľko tam ostala položka WINDOWS opäť sa to opakovalo. Chcel som sa prepnúť na Storage CARD, ale nič. Už som robil milión krát S.Reset Neviete mi niekto poradiť, ako spraviť, aby keď zapnem Prieskumníka nehľadalo vo Windowse?
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

protože Artemis používá pomalá a nestabilní WM5 nebo WM6, tak načítání složky Windows může trvat až 2 minuty. Já na WM2003SE jí otevřu do 5s. Takže nakou tu dobu počkej, dej si kafíčko a příště to otvírej přez Total Commander, je rychlejší
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B

Vďaka

Post by romčo »

No to máš pravdu, stihol by som si dať aj 10 káv, lebo som to včera skúšal nejaké 2 hodiny a stále nič, už som bol rozhodnutý spraviť hard reset, ale dnes ako som napísal na fórum - nejako to naskočilo, tak som tam hneď dal Storage Card a už nikdy cez prieskumníka do Windows na PDA nepôjdem. Skúsim ten Total camander. hmm, asi sa HTC-čko zľaklo, keď som napísal na fórum...Ale vďaka za odpoveď.
Post Reply

Return to “Aplikace”