Nezobrazování některých kontaktů
Nezobrazování některých kontaktů
Mám HP ipaq 514, dřív jsem měl k700 a tak sem si hodil všechny kontakty na SIM a tu sim mam v ipaquvi, jenže někdy prostě nemožu najít nějaký kontakt, prostě jako kdyby tam nebyl, ale když mi zavolá tak se tam objeví.
Prosím o radu, předem díky.
Prosím o radu, předem díky.
A v kontaktech se ti nezobrazují jen nějaké kontakty ze SIM nebo tam nevidíš nic? Pokud nic, tak máš v registrech vypnuté zobrazování SIM kontaktů (nic nevidíš v seznamu ale při hovorech telefon jména uložená na SIM stejně používá). Zapnout to pak můžes jednoduchou úpravou registrů:
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Phone\ShowSIM
a nastav hodnotu na 1
A na překopírování kontaktů ze SIM do paměti telefonu použij třeba HTC SIM Manager.
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Phone\ShowSIM
a nastav hodnotu na 1
A na překopírování kontaktů ze SIM do paměti telefonu použij třeba HTC SIM Manager.
Diky
Některé ze sim se mi zobrazí a některé (většinou co jsem dlouho nepoužíval) se mi vubec v seznamu neukážou ale když zavolaj tak je pozna a pak se ukazují
EDIT: je ten program i pro SP?
EDIT 2: pěkný prográmek, až na to že mi to nenajde ani jeden kontakt
EDIT 3:neznáte na to někdo jiný program nebo proč mi to nic nenajde?
Některé ze sim se mi zobrazí a některé (většinou co jsem dlouho nepoužíval) se mi vubec v seznamu neukážou ale když zavolaj tak je pozna a pak se ukazují
EDIT: je ten program i pro SP?
EDIT 2: pěkný prográmek, až na to že mi to nenajde ani jeden kontakt
EDIT 3:neznáte na to někdo jiný program nebo proč mi to nic nenajde?
Diky
Toš já nevím pokáždé mi to najde tento http://handheld.softpedia.com/get/Busin ... 6814.shtml
a ten mi nejde, nebo to najde nějaký jen pro PPC
Toš já nevím pokáždé mi to najde tento http://handheld.softpedia.com/get/Busin ... 6814.shtml
a ten mi nejde, nebo to najde nějaký jen pro PPC
Zkus přiložený SIM manager. Pochází z neofiko WM6.1 pro MPx200, kde funguje bez problémů, tak snad pojede i na tvém iPaqu.
- Attachments
-
- Sim_Manager_v1.0.cab
- Smartphone SIM Manager 1.0
- (15.28 KiB) Downloaded 97 times