Win 6.1 po restartu

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
lundik
nováček
nováček

Win 6.1 po restartu

Post by lundik »

Zdravim mam nainstalovanou win 6.1 na mpx 200.
Mam takovy mensi problem,kdys mpxu vypnu na delsi dobu nebo se mi vybije baterie tak ho us nezapnu,nevite cim to je ??
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

nech mpxku na nabiječce připojenou třeba 30 minut a pak ji zkus zapnout, mělo by to pomoci.
lundik
nováček
nováček

Post by lundik »

a je normalni to ze kdy ho mam na nabijecce tak mi na venkovnim displeji neukazuje nabijeni,muze mi to blbnout napr. i proto ze mam 256Sd/MMC kingston kartu?nebo se to us stalo vice lidem ze po delsim vypnuti telefenu nenajel?Zkousim ho zatim nechat na te nabijecce,kdys to nepujde tak tak dam asi 5tkymno :( s 6.1kou se mohu rozloucit :(
lundik
nováček
nováček

Post by lundik »

Takze mno skousel jsem nainstalovat win2003 jedou v pohode kdys instaluji win 5ky tak mi to vubec nenainstaluje na kartu takze se mi vuvec mpxa nerozjede,kdys nainstaluji windiwsy 6tky nebo 6.1 tak mi to jede ale jen do te doby dokud nevypnu telefon nebo do te doby dokud se mi nevybije baterka na tolik ze se mi vypne mobil.

Myslel jsem si ze to muze byt kartou nebot mam 256 rs/mmc kingston
ale ve finale jsem to zkousel na 64 sd kingmaxi a dela mi to same.

Pokud prosim vas nekdo vite cim to muze byt,nebo musi byt na to urcity typ karty budu rad kdo mi prosim vas pomuze.A nebo je taky vec ze by napr. ta ma mpxa nebyla na to tavena :oops:

Proim pomozte mi nebo mi sem dejte link na win 6.1 pro mpx200 ktere jedou mozna ze mam spatnou verzi. Predem vam vsem dekuji
kissman
smartguru
smartguru
Zařízení: Lenovo P70

Post by kissman »

to co popisujes delaji vsechny zaruzeni :) vysvetlim ;) Kazde zarizeni ma nstavenou hodnotu pri ktere oznamuje low baterku, pri ktere se vypina atp... toto je zakodovano v rom (edit lze hexem). Mno a tobe se stalo to ze se mas uz tak spatnou baterku, ze ti napeti klesne natolik, ze dokud ho nenabijes nad urcitou hodnotu, telefon se nezapne. Takze bud spatna baterie, nebo spatne nastaveny "turn on" point... Dost casto se ti stane ze telefon po 20minutach na nabijecce zapnes ale po chvili se zase vypne? Mno nabyls kousek nad onu hranici a zapnutim si to zase vycerpal :)
Bruca
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: BB9780, BB Q5, BB Playbook

Post by Bruca »

mně už se to stalo párkrát taky. většinou funguje z té půl hoďky nabíjet a když se nezapne, tak znovu a na pár minut vytáhnout baterku...
ale teď mi přišla úplně nová li-pol, tak jsem zvědav, jestli to bude dělat taky :(
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”