Blbne klávesnice od Sunnysoftu; Co udělá restart telefonu?
- Strunečka
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m
Blbne klávesnice od Sunnysoftu; Co udělá restart telefonu?
Zasekává se mi klávesnice od sunnysoftu, kdyz damctrl+alt+del zepta se udelat mekky reset? dam OK a cele se to zasekne
(. Musim vytahnout baterii, to pomuze jinak to znovu nenajede. Chci se zeptat, skodi to nejak telefonu nebo smaze mi to nejaka data, zpomali se nebo vse zustane pri starem tak jak bylo a jak poznam ze je telefon po tvrdem resetu? Je vse tak jak vypadal telefon kdyz jsem ho poprve spustil? To znamena aling screen a bez softu? Dekuji
Problém se zasekáváním klávesnice bych reportoval přímo výrobci, napiš jim, co máš za zařízení a snad to nějak vyladí. Jinak pokud musíš pak takhle na tvrdo telefon vypnout, tak to mu nijak neškodí, jediné, o co můžeš přijít, jsou třeba nepřečtené SMS zprávy (mě se to taky občas stane, že musím udělat soft. restart a pak mi tam chybí sms třeba za posledních 10 minut). Po hardwarovém restartu vypadá telefon přesně jak píšeš, najede ti Align screen kalibrace displeje, nastavení hesla, časového pásma atd...
- Strunečka
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m
Technická Otázka
Aha, diky Jirko, no oni ted v sunnysoftu vydali novou verzi klavesnice. Napisi jim ale tento problem. No, ja stejne radeji pouzivam ukoncit vsechny programy a vypnout a zapnout telefon. Klavesnici ctrl+alt+del minimalne kor kdyz se zasekava
. Jinak dnes se mi zasekl fotak nechtelo se to nacist, vytahl jsem naprudko baterii, protoze nebylo zbyti a ejhle, telefon se podstatne zrychlil, coz tedy hledim, zkousel jsem pak tak 20x fotak, ale problem jiz nenastal, asi je to jeste porad windowsama
. Jeste se chci zeptat pry mekky restart lze i jen zmacknutim dole tlacitka reset, samozrejme se nesmi mackat power. Diky a ahoj.