taky mi to dělá a Sunnysoft mi na to řekl, že nemám dávat sn ale aktivační číslo. Vůbec nepochopil a nebo spíše nechtěl...murder wrote:Tak mám taky zajímavou chybičku, mám nainstalovanou českou T9 a chtěl jsem zapnout interwrite klávesnici a píše mi "demoverze vypršela" přitom je celý telefon instalovaný včera a koupený v pátek. To by nestihlo uběhnout ani demo kdybych ho měl.
iPAQ 614c - společně řešíme nedostatky a problémy
kupil som HP ipaq 614c, po vlozeni sim som mal problemy s prepinanim sieti 3G/GSM, musel som manualne vybrat siet Orange SK GSM, vtedy sa mi mohli ludia dovolat a takisto i ja som mohol volat, ked som to nechal na automaticky vyber siete, nasla sa 3G siet orange a vtedy hovori nefungovali ale inetrnet isiel. PROBLEM VYRIESENY VYMENOU ZA NOVU 3G SIM KARTU TA PREDTYM BOLA 2G. poziadal som o nu na odporucanie operatorky hotline orange(sikovne su tam tie babycopkill wrote:ja ich asi roztrhnem debilov.
ked som riesil problemy , ze som nevedel rozbehnut igo ( samozrejme bola iba stara verzia ) , tak ma chlapik na telefone 10 minut zdrzoval a este sa ma vypitoval , ze kde som ho zohnal , ze oni ho este ani nevideli ..
tak nex neodpisuje debilko, ze ho maju dlhodobo testovane ...
asi im dnes este zavolam a doje.em aj za tu foliu a nadiktujem aj problemy , ktore sem pisal diamant
btw: kolega ho kupoval po mne a ma v nom orange .. brutalny problem s prechodom gsm / 3g ... ja s O2 tento problem nemam ... nevsimli ste si niekto problemy so svojim ???
-
miroslav.turek
- přispěvatel

Potvrdzujem funkčnost
Dopisal som do toho sys.txt vecičky ako písal Zmatus a funguje aj po reštarte v pohode aj bez použitia 3d trackingu...
Takže moc krat DIK

Takže moc krat DIK
Stala se mně taková zajímavá věc. Když jsem měl přes kabel připojeného iPAQa do PC a hrál jsem si s iGO8, tak šel zvuk navigátora z předního reproduktoru komunikátoru ... jenže on šel poměrně dost hlasitě, oproti ,,hlasitému odposlechu".Pavtul wrote:Mamina si zakoupila od Vodafone tu nejlevnejsi NOKII vazeni a kdyz zapne hlasity odposlech hovoru - tak je to slyset uplne super!!! Kam se na to splha muj IPAQ.
Docela mne ta nizka hlasitost a srozumitelnost mrzi - hovor za jizdy v aute " v drzaku" ´je temer nepouzitelnyVzdy musi na ucho
Nevím, zda to byla pouhá momentální anomálie, ale říkám si, zda by se nedala hlasitost pro ,,odposlech" nastavit někde v registrech na vyšší úroveň
-
Diamant
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD2
murder - a neinštaloval si to ešte v dobe, kedy si nemal nastavený dátum a čas? Ja som teraz preinštaloval iPAQ mojej polovičke, po hardresete som pár aplikácií nainštaloval z karty, potom som iPAQ zosynchronizoval s PC, vtedy sa nastavil dátum a čas a okamžite mi všetky programy začali písať, že expirovali (nakoľko som ešte nestihol pozadávať sériové čísla).
614c
Divim sa, ze Vam vsetkym ta 614c chodi
ja uz som jeden vyreklamoval a vzal dalsi, ale asi som urobil chybu, pretoze ten opat uplne umrel...Prvy mal nejaku chybu s bateriou, siel asi 10 sekund, druhy len som odinstaloval jeden program a uz viac po restarte ipaq nenabehol...nemam pocit, ze je to zariadenie na ktore sa da spolahnut...i ked funkcie su vynikajuce
Môj prvý iPAQ šiel tiež na reklamáciu, nemal som tam vôbec soft na ovládanie foťáku, asi som tam mal ROM zo 614 verzie bez 'c'
. Naviac mi nefungovalo koliesko po prebratí prístroja z pohotov. režimu a ani úplne vypnúť mi korektne nešiel, až po nejakom treťom resete.
Fajn že k novému čo mi dali už bola pribalená aj fólia na displej
Fajn že k novému čo mi dali už bola pribalená aj fólia na displej
Dobra smula...Ono je klidne mozne, ze na Slovensko dodali nejakou jednu z prvnich varek vadnou. Nemelo by se to stat, ale podle me je to mozne, jinak si to nedokazu vysvetlit.
Na muj iPAQ nemuzu rict zatim nic spatneho, vse chodi jak ma a po naistalovani Windows Mobile 6.1 Pro dokonce jeste lip nez pred tim:D Akorat mi ted odesel muj Scandisk mircoSDHC 8GB:( tak musim pockat na reklamaci...
Na muj iPAQ nemuzu rict zatim nic spatneho, vse chodi jak ma a po naistalovani Windows Mobile 6.1 Pro dokonce jeste lip nez pred tim:D Akorat mi ted odesel muj Scandisk mircoSDHC 8GB:( tak musim pockat na reklamaci...
Tak dnes mě vylekala, jel jsem autem 614 jsem měl v držáku na okně, nabíječka nepřipojená a jak na ni pralo sluníčko tak najednou, že baterie přesáhla kritickou teplotu a zařízení bude vypnuto, hned na to se vypnula. Zkusil jsem ji zapnout a nic, musel jsem ji ochladit před průduchem, pak naběhla, ale nešla nabíjet, to se rozběhlo až když baterka opravdu vystydla. Takže musím najít jiné místo pro ni, jenže nevím kde abych viděl na navigaci, napadá mě dát ji před průduch aby byla chlazená, jenže to bude problém zase v zimě. Za měsíc jedu Itálii a jelikož to je na jih tak na ni bude fest prát sluníčko, by mě nenapadlo že bude s tímhle problém. Ještě přemýšlím o nějakém stínítku, ale jak aby nevadilo Policii a taky to trochu vypadalo.
murder dívám se, že máš nainstalovaná Wokna 6.1 - já se k tomu ještě nedostal/neodhodlal.
Jinak bych řekl, že Ti chybí nainstalovat onu záplatu, která když chybí, tak telefon ,,háže" hlášku o přehřátí.
Pravdou je, že zcela určitě budou situace, kdy se telefon opravdu zablokuje z důvodu přehřátí - dnes jsem se zablokoval i já
Jinak bych řekl, že Ti chybí nainstalovat onu záplatu, která když chybí, tak telefon ,,háže" hlášku o přehřátí.
Pravdou je, že zcela určitě budou situace, kdy se telefon opravdu zablokuje z důvodu přehřátí - dnes jsem se zablokoval i já
Tu jsem už instaloval, ještě před instalací WM 6.1 a teď mám ROM 1.00.03 a Bootloader 1.01.00 Tak předpokládám že tam zůstala.
On na tom okně byl opravdu rozpálenej, (hřálo sluníčko, procesor, podsvícení - jel jsem s navigací)
Musím vymyslet opravdu lepší umístění, tohle nějak prozatím neházím za vinu telefonu.
Pamatuju když jsem kdysi jezdil u DP v Praze tak jsme dávali v létě mokrý hadry na Mypoly (to je ta mašinka vedle řidiče co hlásí, má jízdní řád...) jinak nechodila, pak nám namontovali kšilty a bylo to OK (stačí stín a minimální vzduchová mezera a je to OK)
On na tom okně byl opravdu rozpálenej, (hřálo sluníčko, procesor, podsvícení - jel jsem s navigací)
Musím vymyslet opravdu lepší umístění, tohle nějak prozatím neházím za vinu telefonu.
Pamatuju když jsem kdysi jezdil u DP v Praze tak jsme dávali v létě mokrý hadry na Mypoly (to je ta mašinka vedle řidiče co hlásí, má jízdní řád...) jinak nechodila, pak nám namontovali kšilty a bylo to OK (stačí stín a minimální vzduchová mezera a je to OK)