Zdar, uz cekam postu s HTC Universalem a nejak nevim, co si do nej pro zacatek mam vsechno nacpat za programy...
Tak se ptam, jake programy pouzivate nejcasteji - ktere se nejvice hodi? Ke kazdemu programu napiste alespon obecny popis (par slov), k cemu slouzi...
Kdo nenapise k cemu program slouzi, tak jeho prispevek bude smazan...
Diky
Jake programy pouzivate v HTC Universalu? (popis)
Resco Keyboard - SW klavesnica (velmi mi vyhovuje ze sa da prepnut na "tukanie" stylusom alebo prstami)
Resco File Explorer 2008 v7 - velmi dobry file manager nieco ako TC na PDA (vyhovuje mi viac ako TC pre PDA)
QIP - ICQ (kedze sa pripajam len cez Wifi tak hladam pekny design a toto mi vyhovuje najviac)
CorePlayer - Prehravanie videa a stream TV cez net
NetFront Browser - Prehliadac (pouzival som sice Opera Mobile ale velmi mi zacala padat tak pouzivam radsej toto a musim povedat ze je to dost dobre)
SKTools - nejake to precistenie MDA
registre, temp, defragmentacia, ...
toto je asi tak zaklad ktory pouzivam
+ Pocket Heroes 1.02 - nieco na zabitie nudy (velmi oblubujem PC hru Heroes of might and magic
Resco File Explorer 2008 v7 - velmi dobry file manager nieco ako TC na PDA (vyhovuje mi viac ako TC pre PDA)
QIP - ICQ (kedze sa pripajam len cez Wifi tak hladam pekny design a toto mi vyhovuje najviac)
CorePlayer - Prehravanie videa a stream TV cez net
NetFront Browser - Prehliadac (pouzival som sice Opera Mobile ale velmi mi zacala padat tak pouzivam radsej toto a musim povedat ze je to dost dobre)
SKTools - nejake to precistenie MDA
toto je asi tak zaklad ktory pouzivam
+ Pocket Heroes 1.02 - nieco na zabitie nudy (velmi oblubujem PC hru Heroes of might and magic
no ja bych taky doporucil neco co se hodi:
Pocket RAR- rozbalovani a zabalovani souboru existuje sice hodne programu co to zvlada jako doplnkovou funkci ale mi se libi
TomTom- navigacni program komplet v cestine
Total Commander- znama vec z Pc na prohlizeni souboru a slozek, v cestine
Pocket translator- slovnik, v cestine
S2U2- aplikace na zamykani znama z iphone
no a kdyz hra tak Sky Force reloadet, nebo SPB Arkaball 2
Pocket RAR- rozbalovani a zabalovani souboru existuje sice hodne programu co to zvlada jako doplnkovou funkci ale mi se libi
TomTom- navigacni program komplet v cestine
Total Commander- znama vec z Pc na prohlizeni souboru a slozek, v cestine
Pocket translator- slovnik, v cestine
S2U2- aplikace na zamykani znama z iphone
no a kdyz hra tak Sky Force reloadet, nebo SPB Arkaball 2
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Ne... měl jsem v pda hodně symbianových programů, ale ani jeden nefungoval, takže nemám nic.
Ale jinak asi tyto:
Total Commander - netřeba vysvětlovat
Basic4PPC - programovací prostředí, jedna z hlavních věcí, proč nepřejdu k jiné platformě
Xn View - prohlížeč obrázků
GSPlayer - hudební přehrávač
MyCalculator - praktická kalkulačka
iLauncher - task manažer s možností ikonek a metrů na Today
PocketPicture - kreslení
TCPMP - video
GSIcq - ICQ
Všechny programy jedou dobře pod VGA, a nemám u nich problémy se stabilitou (WM5/WM6)
EDIT: Jo, ještě jsem si před nějakou dobou koupil Operu, ale ta má tak idiotské licencování, že jsem se na to vybodl a s čistým svědomím ji používám "pokoutně" sehnanou.
Ale jinak asi tyto:
Total Commander - netřeba vysvětlovat
Basic4PPC - programovací prostředí, jedna z hlavních věcí, proč nepřejdu k jiné platformě
Xn View - prohlížeč obrázků
GSPlayer - hudební přehrávač
MyCalculator - praktická kalkulačka
iLauncher - task manažer s možností ikonek a metrů na Today
PocketPicture - kreslení
TCPMP - video
GSIcq - ICQ
Všechny programy jedou dobře pod VGA, a nemám u nich problémy se stabilitou (WM5/WM6)
EDIT: Jo, ještě jsem si před nějakou dobou koupil Operu, ale ta má tak idiotské licencování, že jsem se na to vybodl a s čistým svědomím ji používám "pokoutně" sehnanou.
- Bruca
- častý přispěvatel

- Zařízení: BB9780, BB Q5, BB Playbook
PIM Backup - záloha PIM
Acrobat Reader - čtení PDF
SPB GPRS Monitor - vyplývá z názvu
KeepRecording - nahrávání zvuku
ScreenCapture - snímání obrazovky
ScreenOff (ScreenSwitch) - vypínání displeje (při přehrávání v tcpmp)
Stopwatch - stopky
SPB Phone Suite, Mobile shell - známo
XCPUScalar - přetaktování CPU
a jinak co už tu bylo...
Acrobat Reader - čtení PDF
SPB GPRS Monitor - vyplývá z názvu
KeepRecording - nahrávání zvuku
ScreenCapture - snímání obrazovky
ScreenOff (ScreenSwitch) - vypínání displeje (při přehrávání v tcpmp)
Stopwatch - stopky
SPB Phone Suite, Mobile shell - známo
XCPUScalar - přetaktování CPU
a jinak co už tu bylo...
No na nahravani zvuku pouzivam Audio Notes Touch http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 3&start=15 posledni prispevek, umi nahravat hovory a navic se da pouzit jako diktafon, a vyhoda v jednoduchosti ovladani, bezi stale na pozadi nahraje jakykoliv hovor
Xn View:
( jak psal Standa ) muzu taky doporucit sam ho pouzivam
na delani screenu pouzivam vSnap je hodne jednoduchy http://www.ce4you.cz/software/detail.asp?s=1392
Xn View:
( jak psal Standa ) muzu taky doporucit sam ho pouzivam
na delani screenu pouzivam vSnap je hodne jednoduchy http://www.ce4you.cz/software/detail.asp?s=1392