Ahoj,
mam 614c asi tyden, zatim spokojenost az na jeden zasadni problem s pripojenim k PC pres USB kabel. Prvnich par dni to chodilo OK, ale od jiste doby PC nerozpozna pripojene zarizeni.
Vyzkousel jsem ruzna nastavneni USB pripojeni, preinstalovat ActiveSync na PC, Factory recovery, ale nic zatim nepomohlo.
Nemate prosim nekdo nakou radu, tip jak tento problem vyresit?
Predem moc dekuji.
Luda
Problem s pripojenim pres USB - nerozpoznane zarizeni.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
-
Diamant
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD2
Mne sa niečo podobné stávalo pravidelne. Pozri, či sa nevymazalo partnerstvo z PC alebo z PDA. Ak sa totiž na jednej strane partnerstvo vymaže, tak synchronizácia nebeží. Treba zmazať aj to druhé a vytvoriť nové. Volal som na hotline MS a promptne mi odpovedali mailom ešte v ten deň, že pomôže downgrade WMDC z verzie 6.1 na 6.0. Tak to testujem.
Inak ešte skontroluj firewall, musí byť povolený port 990, ale to by nemalo mať za následok nerozpopznanie, ale len nezačatie synchronizácie.
Mňa dosť irituje, že pri každom pripojení k PC musím zadávať heslo na zariadení. Pod Vistou. U XP šlo to heslo raz zadať na PC a potom si to už riešilo PC samo a nebolo treba stále znova ťukať heslo na PDA.
Inak ešte skontroluj firewall, musí byť povolený port 990, ale to by nemalo mať za následok nerozpopznanie, ale len nezačatie synchronizácie.
Mňa dosť irituje, že pri každom pripojení k PC musím zadávať heslo na zariadení. Pod Vistou. U XP šlo to heslo raz zadať na PC a potom si to už riešilo PC samo a nebolo treba stále znova ťukať heslo na PDA.
Problem vyresen
Tak problem je vyresen, v HP servise to okamzite uznali jako chybu iPAQu. Navic jelikoz jsem ho nemel dele nez 30 dni, mel jsem narok na okamzitou vymenu kus za kus, kterou jsem hned uplatnil u prodejce - Alza. Ted vse chodi.
Dikec vsem, Luda
Dikec vsem, Luda