Problém s instalací

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
propann
nováček
nováček

Problém s instalací

Post by propann »

Mám takový problém na PDA Asus s WM6. Když kliknu na instalační soubor nějaké aplikace, napíše to že instalace se nezdařila. Když jdu do nastavení a kliknu na přidat-odebrat programy....žádné aplikace tam nejsou vypsané, ale v PDA ještě před tímto probémem bylk. Normálně jdou spustit, ale nenainstaluji žádnou novou. S Activesyncem se spojí, ale ani odtatud nejdou instalovat. Normálně vše šlo a najednou se toto stalo. Nepomůže ani soft reset. Pomůže akorát hard reset, ale ten se mi opravdu nechce dělat. Stalo se mi to už podruhé během tří měsíců. Prosím o radu, zkušenost. Díky moc :wink:
phallus
přispěvatel
přispěvatel

Post by phallus »

Zkus program CAB Instalator, pokud ti tohle nepomůže, asi budeš muset ten HR udělat
Nerv_one
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: THL 5000

Post by Nerv_one »

WM maji omezeni na pocet instalovanych programu v zarizeni - tusim ze max. 50 nebo 60. Kdyz je tato hodnota prekrocena, tak se v polozce Pridat/Ubrat programy v zarizeni neobjevi zadny nainstalovany program (i kdyz jiz nainstalovane programy funguji). Jdou jen odebirat v Pridat/Ubrat programy v AS.
Ale to by nemel byt duvod, proc by nesly do zarizeni instalovat.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”