Mio Lovebird s GPS: Další Pocket PC ve stylu iPhonu

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: ---
Bydliště: Praha

Mio Lovebird s GPS: Další Pocket PC ve stylu iPhonu

Příspěvek od Jiří Hrma »

Mio je výrobcem kapesních počítačů postavených na platformě Windows Mobile. Nedávno byl světu představen její poslední přírůstek s kódovým označením Lovebird, který nabízí celkem obstojné hardwarové parametry a především zajímavý design, který je více než podobný jablečnému iPhonu.

Obrázek
Design se povedl, že by inspirace u iPhonu?

Lovebird pracuje s poslední verzí Windows Mobile 6.1 Professional, o zobrazení se postará dotykový QVGA displej s úhlopříčkou 2.8", zamrzí jen 64 MB RAM, avšak vnitřní paměť ROM nabídne kapacitu 2 GB! Dostatečný výkon by měl zajistit 400MHz procesor od Samsungu, a nezapomnělo se ani na Bluetooth nebo GPS modul. S Lovebirdem se ale nepřipojíte do bezdrátových Wi-Fi sítí, s touto fukcí si výrobce příliš hlavu nelámal, což je veliká škoda. Pro fotografování bude připraven 2MPx fotoaparát s Autofocusem, paměť bude dále možné rozšířit pomocí microSD/SDHC karet.

Obrázek
Mio Lovebird živě

Kdy se tato novinka oficiálně objeví na trh a jaká bude její cena, zatím nevíme, výrobce jakékoliv podrobnější informace pečlivě tají.

Zdroj: UnwiredView
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany »

zamrzí jen RAM? a co displej, iFoun má nakej s divným rozlišením a tadyto má jenom QVGA, aby to konkurovalo muusí ít nejmíň VGA :-) to stejný s tou WiFi, když to nemá tak to nemá cenu ani v týdle době vydávat
grooveman
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pát zář 15, 2006 9:06
Bydliště: ostrava

Příspěvek od grooveman »

bez wi-fi at si ****
stejne jak HTC s touch dual
jsou to blazni
kazdej kdo ma komunikator povazuje za nutnost wi-fi

// prosim, nepouzivejte sprosta slova. h4wk3y
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec »

Už jsem to tu vysvětloval jednou.
kazdej kdo ma komunikator povazuje za nutnost wi-fi - ano tady a u ostatních nadšenců jo, ale minimálně 50% všech uživatelů ho jistě nepotřebu a na tento trh je přesně marketingově tento komunikátor určen. Musíte se jen naučit tyhle přístroje nebrat jako komunikátor, ale spíše jako zajímavější telefon. Prostě nic víc a nic míň, své kupce si jistě najde.
pretorian
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob úno 17, 2007 23:28
Zařízení: HTC Desire HD

Příspěvek od pretorian »

tslany píše:zamrzí jen RAM? a co displej, iFoun má nakej s divným rozlišením a tadyto má jenom QVGA, aby to konkurovalo muusí ít nejmíň VGA :-) to stejný s tou WiFi, když to nemá tak to nemá cenu ani v týdle době vydávat
Coze aby to konkurovalo iPhone musi mit aspon VGA ??!! Bohuzel musim vas vsechny zklamat presel jsem z WM(MDAII,3,Universal,Kaiser) na iPHONE a co se tyce rychlosti a prohlizeni netu apod.. tak je bez konkurence zatim na nej nesaha zadne PDA apod...jedine co se mu vyrovna je HTC Shift ale to uz je neco jineho zkus te to tak a uvidite ze nebudete chtit jinak do te doby dokud nevyjde SE X1i ktere ma take rozliseni 800x480 tehdy se mozna vratim k WM :grin:
Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Příspěvek od bkf1 »

Mno iPhone je urcite rychlejsi, ale neni to zadny velky rozdil oproti WM6 (samozrejme jak ktera ROM). Hlavni vec ale co by mi na iPhone chybela, a to je i duvod proc mam PDA s WM, jsou totiz funkce a moznosti ;) Kdyz se podivas za vsechny ty hezky ikonky a efekty, co iPhone ma, tak zjistis, ze je to jenom obycejnej hloupej telefon. Je pravda ze clovek kolikrat vic ani nepotrebuje... ale to neni muj pripad :)
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany »

pokud de o tu rychlost, je rychlejší když se mi nabídka načte za zlomek vteřiny nebo když se to X vteřit animuje? taky je lepší mít hodně čudliků nebo pár malejch čudliků? když chcu pracovat tak chci mít všechno po ruce a né abych jako blb musil otevřít nabídku a v ní dalších 15 podnabídek...
Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Příspěvek od bkf1 »

Jinak osobne jsem nepritel takovych primitivnich univerzalnich praktickych designu jako propaguje Apple, LG a dalsi. Podle me pristroj s takovym designem (dnes tolik popularnim) nema zadnou "osobnost" nebo jak bych to pojmenoval... Vubec kdyz tak sleduju Mio tak zjistuji ze A701 byl jakysi jejich nevysvetlitelny stastny omyl, protoze vsechny ostatni PDA od nich stoji uplne za... a v podstate jakekoliv PDA je lepsi nez ty jejich.
Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 38 hostů