HP iPAQ 614 Business Navigator - pokračování diskuze

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Locked
Horst Fuchs
přispěvatel
přispěvatel

Post by Horst Fuchs »

standa77 wrote:Handsfree - muzu jen potvrdit co tu bylo napsano - dnes jsem si s tim hral a proste echo jak prase :-( Trochu skutrecne pomuze snizit hlasitost, ale jen trochu...S.
Jj bohuzel je to tak, pry ma ale podle spec.listu 614c podporovat i profil handsfree, chtelo by to zkusit si pohrat s bluetooth a zjistit jestli to tak skutecne je.....
Ja ho budu mit doufam (!!!! :tlem: ) koncem tydne tak na to hned juknu a dam vedet. Jinak zkusim behem vikendu udelat take recenzi (spise doplnujici k te co uz existuje) vcetne porovnani s E-Tenem X500, coz muze byt pro nekoho dalsi zajimave srovnani PDA > PDA (vs recenze PDA > Nokia symbian).
standa77
nováček
nováček

Post by standa77 »

Horst: snazil jsem se najit jakekolivv detailnejsi nastaveni BT, ale marne - treba nudes uspesnejsi a mas u me pivo :-)

Jinak par postrehu:
- produkty od SPB funguji spolehlive
- jen diky SPB phone suit nekdy zlobi prepinani klavesnic (prepinani na jine nez "default" klavesnice) - vyzkousel jsem to se Sunnysoftem a Resco klavesnici. "Reseni" je, vzdy skryt a znovu zobrazit dany plugin.

- Vydrz baterky vypada tak na 2 dny

Vic me toho nenapada :-)

Standa

- Trosicku me mrzi, ze nejde vypnout blikani diody, ktera upozornuje na dostupnost wi-fi site - mam vsude doma v praci wi-fi a tak zbytecne blika - v noci me to rusi, ale ja jsem na tohle uchyl a perfekcionalista

- Rychlost odezvy je v pohode

- Prestoze jsem tam nainstaloval spousty SPOUSTY SW, tak se telefon nijak nezasekava a jen jednou jsem musel udelat restart

- Voice commander (prikazy hlasem) se mi jevi jako uplne zbytecny. V hlasitejsim prostredi skoro nepouzitelny, ale jako frajerinka dobry. Ja uz si na danou klavesu dal kalendar

- To ovladaci kolecko je super - den jsem si zvykal a ted uz nadhera

- Fotak slabota
taja
nováček
nováček

Post by taja »

hxg614 wrote:
Nove zistenie:
Po necelych 2 tyzdnoch sa mi zacala na spodnej hrane krytu baterky olupovat ta protismykova vrstva - mam to pekne osuchane az na cisty plast. A pritom iPaq nosim pekne v puzdre, nepohadzujem ho kade tade :oops:
Taková nenápadná poznámka! Ale jestli je to pravda, tak to je pěknej vopruz! Má ještě někdo podobnu zkušenost?
zmatus
nováček
nováček

Post by zmatus »

Ja ho uz mam asi 3 tyzdne, nepouzivam ziaden obal, len ho davam proste do vrecka a nic take som nespozoroval,zatial ani jeden skrabanec.
taja wrote:
hxg614 wrote:
Nove zistenie:
Po necelych 2 tyzdnoch sa mi zacala na spodnej hrane krytu baterky olupovat ta protismykova vrstva - mam to pekne osuchane az na cisty plast. A pritom iPaq nosim pekne v puzdre, nepohadzujem ho kade tade :oops:
Taková nenápadná poznámka! Ale jestli je to pravda, tak to je pěknej vopruz! Má ještě někdo podobnu zkušenost?
rooomish
nováček
nováček

Post by rooomish »

Oni se snad v HP CZ už úplně zbláznili:

Sunnysoft: První dodávka HP iPAQ 614 bude po 7.4. 2008

:-((
xthomas
přispěvatel
přispěvatel

Post by xthomas »

jj, je to děs.. :roll:

Ale asi vydržím čekat, nevím který jiný přístroj bych měl koupit. HP se mi kvůli mnoha věcem líbí, hlavně ta hw klávesnice (měl jsem teď na zkoušku pár dní Touch Cruise a nebylo to pro mě to pravé ořechové..) a hodně paměti. Ale s tím jak to zatím vypadá to zřejmě bude chtít ještě spoustu trpelivosti :cry:
ramy
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

HP 614c

Post by ramy »

Všem čekatelům hlásím že na atcomp.cz nebo fajnceny.cz mají momentálně 73ks skladem.
Kanka
nováček
nováček

Post by Kanka »

Nemá někdo z vas informaci zda se iPAQ dodává s českou lokalizací?
vavca
nováček
nováček

dodání

Post by vavca »

jj, taky mám od známého z HP termín buď 4.4. nebo 8.4. to je děs....
bobbik
přispěvatel
přispěvatel

Post by bobbik »

ramy: WOW!! je to overeny obchod?
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Tohle je ale nějaké divné, když HP ho v ČR oficiálně ještě neprodává.
bobbik
přispěvatel
přispěvatel

Post by bobbik »

Neni to nejaka ta dodavka co se zatoulala, jak uz tu nekdo psal?
Schagi
nováček
nováček

Post by Schagi »

Premyslim jestli objednavat
ramy
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

HP 614c

Post by ramy »

Ahoj,
na atcomp nakupuji cca 5let a zatím žádná reklamace..fajnceny.cz,bombaceny.cz atd.jsou e-shopy které navazují na atcomp BusinessLink.
Mám od ATC 614c asi týden a bez problémů.
Schagi
nováček
nováček

Re: HP 614c

Post by Schagi »

ramy wrote:Ahoj,
na atcomp nakupuji cca 5let a zatím žádná reklamace..fajnceny.cz,bombaceny.cz atd.jsou e-shopy které navazují na atcomp BusinessLink.
Mám od ATC 614c asi týden a bez problémů.
Zase na tech fajncenach je o dost levnejsi nez v atcompu
xthomas
přispěvatel
přispěvatel

Post by xthomas »

o to asi právě jde.. jak se zachovají v případě nějaké reklamace nebo v podobných případech.. máte ještě někdo další zkušenosti s těmito shopy?

rád zruším svoji rezervaci v jiném shopu, ale raději bych byl opatrný. jak už psal Ospen, je to nějaké podezřelé, nejspíš půjde o nějaké šedivky.
rooomish
nováček
nováček

Post by rooomish »

Na výše zmíněných webech mají uvedenu záruční dobu 12 měsíců, takže kdo to bude kupovat na FIRMU = pouze roční záruka. Je možné, že na některých jiných webech (i když bude mobil o něco dražší) můžete mít i pro firmu 2 letou záruku. Je dobré si to uvědomit a pohledat.
Schagi
nováček
nováček

Post by Schagi »

Koukam ze na tech fajncenach lze prikoupit rozsirenou hp zaruku (2 a 3 roky), nevim jestli by tohle nabizeli k sedivkam
bobbik
přispěvatel
přispěvatel

Post by bobbik »

Roomish: HP to tak bohuzel uplatnuje. To myslim neni zalezitost tech obchodu. Ale rad se budu mylit
jardasy
nováček
nováček

Post by jardasy »

Kanka wrote:Nemá někdo z vas informaci zda se iPAQ dodává s českou lokalizací?
nedodává. Ani oficiálně ještě není. Funguje mi na ní 14denní demo češtiny od Sunnysoftu pro HP 214. Tuhle češtinu však podezírám, že mi zpomalila běh WM6.
Locked

Return to “Hewlett-Packard”