ake su podla Vas take najschopnejsie softy na upravu
obrazkov jpg, gif, bmp, png (orezanie, vyrez, zmena velkosti, prevod do inych formatov, zmeny farieb, vlozenie textu, ramika/klipartu... a dalsie rozne efekty)
hudby mp3, wma, wav, aac, ogg, amr (orezanie, prevod do inych formatov, uprava hlasitosti, pridanie efektov, zmiesanie viacerych pesniciek... atd)
videa avi, mpeg, mpg, mp4, wmv, 3gp (orezanie, prevod do inych formatov, zmena zvukovej stopy, primiesanie inej pesnicky, vlozenie textu... a dalsie upravy)
hladam PICTURE / AUDIO / VIDEO EDITOR pre Windows Mobile 5
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
Ja jsem to pochopil ze je to pro prevod tech veci do WM 5 verze (tj. QVGA atd.) 
Jelikoz by bylo utrpeni upravovat ty formaty v PDA tak to neni moc rozsirene. Mozna neco existuje (myslim ze neco na video tu bylo kdysi v bleskovkach), ale jsou to nouzove reseni - vetsina lidi ma porad pristup k PC tak proc to nezpracovat na velkem LCD ;)
Jelikoz by bylo utrpeni upravovat ty formaty v PDA tak to neni moc rozsirene. Mozna neco existuje (myslim ze neco na video tu bylo kdysi v bleskovkach), ale jsou to nouzove reseni - vetsina lidi ma porad pristup k PC tak proc to nezpracovat na velkem LCD ;)
jasne v tom mas pravdu ze je to ine kaficko robit na PC ale mne sa jedna skor o to ako si sam napisal ,,jsou to nouzove reseni" je ale nepochopitelne ze pre symbian fony take aplikacie existuju a pritom maju vsetky tieto fony omnoho mensie RAMky, slabsie procesory oproti PDA na ktore ako hovoris ani mozno take app neexistuju...
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
na editaci a strihani videa doporucuju TraxAxMobile, tedka vysla nova verze s podporou VGA rozliseni a umi toho vazne dost.