HP iPAQ 614c vs. E-Ten x650
-
---UFO---
- častý přispěvatel

- Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
HP iPAQ 614c vs. E-Ten x650
Prosim vas stale sa neviem rozhodnut medzi tymito 2 pda. Ktore sa podla vas viac oplati? U e tenu sa najviac bojim tej 64MB ram. Existuje nieco ako real vga aj na QVGA displej? proste nejaky program na zmensenie zobrazenia. hodilo by sa to napriklad na remote desktop alebo internet. dakujem
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
asi to jde, ale nic neprectes. ja osobne bych sel do hp (taky pujdu :D ), podle me nema oproti e-tenu zadne zapory, snad az na fotak. zase ma klavesnici a dalsi zajimavosti ;)
// hm vlastne VGA, tak to je imho sebevrazda, do toho bych nesel. uz jen kvuli tomu, ze VGa na takovem display si moc neuzijes
// hm vlastne VGA, tak to je imho sebevrazda, do toho bych nesel. uz jen kvuli tomu, ze VGa na takovem display si moc neuzijes
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
uz aj na napadla hriesna myslienka zeby som isiel do X650. Po zisteni, ze xT9 sa na WM neda vypnut, by mi bola zbytocna hardwarova klavesnica na HP 614c. X650 ma podobne HW vybavenie, az na 64 Ram, ale kedze ma VGA display tak je to zalostne malo. Dalej E-ten ma vacsiu komunitu ako HP takze v tom vidim dalsie plus. HP 614c ma u niekoho problem so signalom a kedze HP serie na vydavanie zaplat, tak by som sa musel nauci zit so vsetkymi chybami 614c.. Ach, a tak som sa tesil :(
PS. zaujimalo by ma, ako sa obi vlastna ROM
kedze sa podarilo vydat neoficialnu WM6 ROM pre Asus P525, tak preco by to neslo aj pre 614c 
PS. zaujimalo by ma, ako sa obi vlastna ROM
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Taky prave uvazuju nad temato dvema
. Kolega ma X500+ a je s nim docela spokojeny. To VGA pry stoji za to. Na druhou stranu ten HP taky nevypada spatne, nicmene tu hw klavesnici jsem chtel hlavne kvuli psani sms pomoc T9 a pokud to nejde, tak je to pro me docela zbytecny. Ale zase 128 MB je lakadlo
Taky mne docela vadi jak se porad odsouva dostupnost v e-shopech, s takovou bych se nemusel dockat.