Ahojte. Mám taký problém s lumiou 735. Je tam už win 10 (14393.693). V aplikácii fotoaparát mi pri zapnutí digitálnej stabilizácie videa točí video s artefaktami. Pri zázname mi to celé seká. Prehrávné video je trochu lepšie ale stále sú tam rôzne artefakty. Keď v nastaveniach stabilizáciu vypnem tak je video v poriadku. Skúšal som to aj po čerstvom HR bez obnovenia zálohy užívateľských nastavení so záznamom do internej pamäťe a problém bol rovnaký. Pri Win 8.1 som s videom problém nemal ale to sa už nepamätám či tam bola zapnutá stabilizácia. Telefón používa manželka. Mal niekto podobný problém?
Trochu som pozrel aj zahraničné weby a našiel som tam popísaný tento problém ale riešenie nikde. Neriešil to niekto v rámci záručnej opravy? Popravde by som sa rád toho mobilu zbavil.
Vím, že se to tady už někde řešilo, ale nemůžu to najít. Na manželky Lumii735 při "spuštění" hovoru zčerná obrazovka a a není možné hovor ukončit nebo cokoliv udělat na displeji. K rozsvícení displeje pomůže zmáčknout tlačítko "power", ale je to hodně nekomfortní. Je to na servis? Díky.
Odesláno z L950 a Tapatalk
Ono v eshope bolo spravne oznacenie a za tym 2100mah a tuto je na obale vaterky ze to je pre lumiu550 a aj oznacenie nesedi ale baterka sedi - mam ju vratit a vymenit akebo sa da pouzivat ?
Hore je moja original - sice hej je ti baterka pre 560tku - tak neviem
Ale ako shopy na heureke maju - len som sa nechcel napalit tak som zobral z datartu - je to origo aj pasuje, je 1:1 s povodnou velkostne len je to 2100 namiesto 2200mah
No - tu povodnu pre lumiu 550 som predal - lebo sa nabijala len do 78% - kupil som novu zo sunnysoftu - nokia - uz ma aj dobre oznacenie aj vsetko - a zas len do 78% nabija :-/ cim to moze byt jirka ?
Lol nikto mi tu odvtedy neodpovedal - vyskusal som odvtedy viacero bazeriek ale stale nabijalo len do 78% cize vsetko fake - viete mi odporucit nejaku pre 730tku a 650tku zo slovenskych eshopov aby neboli fake ? Dakujem
Pokladal som otazku vo vseobecnej diskusii lebo tam to zije ale ozivujem thread aj tu - htcjirka nemas vyskusanu nejaku baterku ktora by aspon ako tak isla ?