Kaiser vs. bluetooth - problém
-
RadekB
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S4
Kaiser vs. bluetooth - problém
Lidi, prosím poraďte, co dělám blbě: Koupil jsem si USB bluetooth adaptér MSI Starkey 2.0. Dle návodů tady na fóru i jinde jsem ho nainstaloval, nakonfiguroval ActiveSync na obou zařízeních a Kaisera bezdrátově připojil. Super, radost veliká, ale: Zařízení se občas samo od sebe odpojí a nejde znovu připojit. Vzdálenost od PC je asi 2 m. (výrobce udává funkční vzdálenost 100m) Musím restartovat ActiveSync na Kaiserovi, nebo soft reset celého Kaisera. Synchronizace v pohodě, internet na Kaiserovi přes bluetooth taky, ale pokud jsem měl propojení přes USB kabel, mohl jsem si připojit např. v Resco Exploreru disky na PC jako síťové. Přes Bluetooth to nejde. Funkce "Prozkoumat" u ActiveSync na PC sice otevře okno průzkumníka, dovolí soubory kopírovat, ale nedovolí např. mazat soubory na Kaiserovi. Buďto ohlásí, že soubor je read only, nebo se rovnou odpojí. Co mám kde blbě nastavené? Poradí někdo? Mám tuhle hračku teprve tři týdny, studuju pilně fóra i jiné zdroje na netu, ale zjišťuju, že jsem pořád asi úplně blbej 
-
RadekB
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S4
Myslíš stažený ze stránek HTC? Ten už jsem nainstaloval. Nicméně nevyřeší připojení síťových disků. Ale část problému asi souvisí se sílou signálu. Pokud jsem měl PDA na stole, pod kterým je počítač s BT adaptérem, neodpojil se. Ale pokud chci z PC mazat soubory na PDA, je s tím problém popsaný v mém příspěvku nahoře.