Budoucnost W10M (+ kam přejít?)

Volná diskuze na libovolná témata...
Odpovědět
Pišta Hufnágl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 699
Registrován: pon zář 21, 2015 10:07
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 5 LTE 64 GB
Bydliště: Praha. Pochopitelně.

Budoucnost W10M (+ popř. kam přejít?)

Příspěvek od Pišta Hufnágl »

No, pravdu... Má názor, to mu nikdo nebere. Jenže blábolí ustavičně to samé, jak kolovrátek. Co stačilo říct jednou, opakuje tisíckrát furt dokola, byť ho už každý druhý tady poprosil, aby s tím skoncoval. V tom je to meritum jádra, jak říkáme my vzdělanci.
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Budoucnost W10M (+ popř. kam přejít?)

Příspěvek od relouth »

komirek píše:

Takže jaká je budoucnost té automobilky ? Bude mít zákazníky a nebo ti si pořídí auto bez problémů a čekání na opravu.
Hezký den .
Takže,aká je budúcnosť človeka na fóre,ktorému nefuguju stierače?..pardon, sebakritika :)
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Budoucnost W10M (+ popř. kam přejít?)

Příspěvek od relouth »

bigt píše:On má ale pravdu, vydají aktualizaci a přestanou jít věci, které fungovaly... Takhle to vypadat nemá, navíc když je Microsoft "softwarová" firma, tam by člověk čekal, že bude vše hotové poměrně rychle a bez problémů.
poprosím jedinú vec čo prestala fungovať po poslednom update..
vauvauvau
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 206
Registrován: stř zář 11, 2013 12:01
Zařízení: LUMIA 950

Budoucnost W10M (+ popř. kam přejít?)

Příspěvek od vauvauvau »

toto je fakt tema na dlhy laket, mam droida a 950tku a pouzivam iba 950tku, a5ka je v zasuvke a vobec ma nelaka aj ked poviem ze droid ma navrch ale to neznamena ze sa mi aj dobre pouziva,lakalo ma skusit droid ale trvalo to tyzden a bolo po vsetkom, nespekulujte a berte si z toho ponaucenie, ja fakt lutujem ludi ktory nemali moznost ani snahu pouzivat win a doslova ho demonizuju a android davaju na piedestal slavy ci ios, dokonca aj ja som nadaval na win v tom a tam tom ale aj tak ho pouzivam a aj budem, nie je vsetko zlato ca sa blisti - vzhladom vysperkovane fony, hadam si nemyslite ze android ios komunita si neponadava na svojho milacika?, podla mna aj cez negat tvrdenia microsoftu o vacsom sa angazovani vo w10p az v r2017 to nie je az tak zle, updatv su a budu a keby to chceli vzdat urcite by sa to uz stalo, podla mna je volba v lumie s w10 s naj fotoaparatom fajn a doslova chcem vyvarovat ostatnych ze budu zdeseny ako fotia tie hyper nove modelove hracky, buducnost systemu je ista v tom ze nejaka uz bude, prechod neradim a uz vobec nie tzv starym psom s prepacenim ktory coto vedia o nokii a windowse par rokov, stale mi ale nejde do lebky taka vec - microsoft kupil od nokie mobil div znamena to ze aj patenty, technologie, takze ma dve moznosti, nechat si to alebo predat inym nech v tom pokracuju a oni sa budu venovat softu..., nech je to sko chce koniec w10p nebude a aj ked mi je osobne luto ze sa neobjavuju spravy o novych fonoch od microsoftu dufam ze skvele veci napr PureView, mozno buduce generacie sa objavia ci v podani microsoftu, novozrodenej nokie alebo ineho vyrobcu, skvele veci ktore boli vymyslene sa urcite zuzitkuju, predsa kazdy vie ze fon ktory mal PureView foti naj a kto to neevie jeho problem, aj preto verim v buducnost a bol som pod tlakom ochotny predat 950 a rychlo ju naspat kupit aj za cenu prerobenia €
AMEN
tgriger
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 243
Registrován: pát srp 26, 2011 8:45
Zařízení: Microsoft Lumia 950XL White
Bydliště: Brno

Re: Budoucnost W10M (+ popř. kam přejít?)

Příspěvek od tgriger »

Ťažko sa to síce číta, ale v podstate môžem len súhlasiť.
Vyskúšal som pomerne dosť android telefónov (Nexus 5X, LG Flex 2, LG G3, LG G4, Samsung Note 4 ... atď.-všetky si už ani nepamätám) a nakoniec som sa cez 930 a 950 dostal k 950 XL.
Je to samozrejme každého osobná vec, ale aj keď viem z androidom fungovať ( a napr. LG G4 a Note 4 fungujú skvele), tak najlepšie sa mi žije z WP.
Je to samozrejme podmienené tým, že aplikácie ktoré potrebujem tam sú, v kvalite ktorá je zrovnateľná z androidom.
Ďeťom som ale kúpil androidy, neprežili by keby nemohli mať v telefóne hru ktorá teraz fičí :-)
kllr007
smartguru
smartguru
Příspěvky: 692
Registrován: úte zář 11, 2012 12:54
Zařízení: OnePlus 3
Bydliště: Žilina (SR)

Budoucnost W10M (+ popř. kam přejít?)

Příspěvek od kllr007 »

vauvauvau píše:nespekulujte a berte si z toho ponaucenie, ja fakt lutujem ludi ktory nemali moznost ani snahu pouzivat win a doslova ho demonizuju a android davaju na piedestal slavy ci ios, dokonca aj ja som nadaval na win v tom a tam tom ale aj tak ho pouzivam a aj budem, nie je vsetko zlato ca sa blisti - vzhladom vysperkovane fony, hadam si nemyslite ze android ios komunita si neponadava na svojho milacika?,
1- nikto nedava android na spicku, ale rozumne a objektivne vie zhodnotit ze andorid je v momentalnom stadiu natom lepsie ako W10M. Ci uz sa to tyka stability, rychlosti a kvality appiek. Co je vcelku smutne kedze k WP ma dostalo prave to ze boli rychle a stabilne.
2- tiez si ponadavam na android, resp. telefon ako taky (ked to nieje zavinene OS ale vyrobcom), ale ide o to ze v pomere ako som nadaval na W10M je to uplne minimum. A prepac ale W10M naozaj posobi ako silna beta verzia kde 100+11 veci nefunguje, caka sa nafixy aked uz konecne nieco fixnu, tak zasa nejde nieco co predtym fungovalo. Ja chapem ze nemozem mat vsetko opravene hned, ale tak mali s releasom pockat. Ja chcem telefon pouzivat a nebat sa ze ked budem najviac potrebovat tak sa mi restartuje, alebo sa mi minie bateria v priebehu hodiny bez mojho pricinenia, lebo OS sa mi snazi ukazat kto je tu panom.

A to hovorium ako tažký fanusik WP. Tiez mi andorid v mnohom nevyhovuje a pouziva sa miestami horsie ako WP, ale stale je to o par urovni lepsie ako W10M.

vauvauvau píše: odla mna je volba v lumie s w10 s naj fotoaparatom fajn a doslova chcem vyvarovat ostatnych ze budu zdeseny ako fotia tie hyper nove modelove hracky, ...predsa kazdy vie ze fon ktory mal PureView foti naj a kto to neevie jeho problem,
Toto ti neberiem, ano lumie fotia fakt skvelo, oproti konkurencii lepsie a hlavne SW je intuitivnejsi. Ale, nie kazdeho priorita je fotoaparat. Ja soobne radsej budem mat horsi fotak a telefon ako celok stabilny ako sa trapit a utesovat ze moj foti lepsie.
Ak za pol roka- rok MS vyda slusny telefon s uz odladenym systemom, budem prvy co ho pojde kupit. Ale kym sa tak stane nebudem pouzivat betaverziu ich OS a dufat v buduce fixy.
vauvauvau
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 206
Registrován: stř zář 11, 2013 12:01
Zařízení: LUMIA 950

Budoucnost W10M (+ popř. kam přejít?)

Příspěvek od vauvauvau »

kllr007 - rozhodne s tebou suhlas, ja som proste reagoval na myslienku vlakna ci ma w10p buducnost, urcite ma, rozumiem aj sklamaniu ludi a tomu ze treba mat dost velku trpezlivost a vieru a nie kazdy ma na to zaludok, v podstate ide o peniaze ako vzdy a ja v december ked som kupil lumiu za 560 a bolo to v stave ako uz vieme som doslova nove vulgarizmy vymyslal, mna len hneva ze ludia win odsudia a nemaju ani maly prehlad ci skusenost, odsudia ten system len preto lebo niekde na nete videli hmm mozno tak nadpis clanku, miska vah je teraz fakt naklonena androidu, bol som inak prekvapeny ako rychlo startuje ta a5ka, netraba aj tak panikarit a rozhodne miliony ludi co w10p pouzivaju daju urcite za pravdu
vauvauvau
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 206
Registrován: stř zář 11, 2013 12:01
Zařízení: LUMIA 950

Budoucnost W10M (+ popř. kam přejít?)

Příspěvek od vauvauvau »

komirek píše:Nevím proč se tady čertíte když někdo napíše pravdu, proč nechcete za své peníze 100% produkt ? Každý si naivně myslí že koupí nového modelu to bude lepší - smůla opět se čeká a čeká. To že jsem dal sem odkazy na WManii - jen dokresluje situaci která by neměla být psali to sami majitelé - to je trolling ? A je úplně jedno kdy to bylo. Nebo tam majitelé lžou ?
Když se něco vydá tak to má fungovat.

Já že jsem nemocný člověk ? Jen nemocný člověk si koupí mobil se stejným systémem který ho zklamal a kolik vás tady je nepoučitelných a naivních že to bude lepší . Moc vám to přeji ale až to nastane budu tahat fousy po zemi ........

Proč si stále sami sobě nalháváte že jste koupili dobře.
100% produkt v ramci softwaru neexistuje, s kludom v hlase ti to povie kazdy programator a ak nie tak klame, telefon je zariadenie so softwerom, takze?, mne je jedno kto co niekde napisal, ani si to nejdem citat, ja si neutvaram nazor na svet na zaklade toho ze ty niekde najdes nazor alebo clanok,alebo sa obhanas nazorom par ludi, taketo nieco mi rozhodne nestaci, davas sem informacie bez hodnoty, vysmievas sa niecomu comu nerozumies a na zaklade toho si naivna osobka ty, poznam tento typ arogantnych namyslencov ktory este vlastne nic nezazili a nic nedokazali, iba si riesia svoje komplex a trepu, mas dost obmedzeny ciernobiely pohlad na svet, svet je protom zlozitejsi nie ciernobiely takze aj diskusia okolo smartphonov a ak mas s tym problem tak ti pomoze mozno ked budes starsi a mozno ani nie
Pišta Hufnágl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 699
Registrován: pon zář 21, 2015 10:07
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 5 LTE 64 GB
Bydliště: Praha. Pochopitelně.

Budoucnost W10M (+ popř. kam přejít?)

Příspěvek od Pišta Hufnágl »

On to asi jinak než polopaticky nepochopí. Takže:

Komírku, ano, tvé názory známe, pochopili jsme je, a teď už můžeš jít do p*****e. Obzvláště když jsi vytruboval, jak už sem psát nebudeš.
szoustal
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 66
Registrován: stř črc 05, 2006 13:50
Zařízení: Mate 10 Pro, Samsung S8, Lumia 950 Black,

Re: Budoucnost W10M (+ popř. kam přejít?)

Příspěvek od szoustal »

tgriger píše:Ťažko sa to síce číta, ale v podstate môžem len súhlasiť.
Vyskúšal som pomerne dosť android telefónov (Nexus 5X, LG Flex 2, LG G3, LG G4, Samsung Note 4 ... atď.-všetky si už ani nepamätám) a nakoniec som sa cez 930 a 950 dostal k 950 XL.
Je to samozrejme každého osobná vec, ale aj keď viem z androidom fungovať ( a napr. LG G4 a Note 4 fungujú skvele), tak najlepšie sa mi žije z WP.
Je to samozrejme podmienené tým, že aplikácie ktoré potrebujem tam sú, v kvalite ktorá je zrovnateľná z androidom.
Ďeťom som ale kúpil androidy, neprežili by keby nemohli mať v telefóne hru ktorá teraz fičí :-)
Tak já mám L950 a S7 edge a i když jsem si na Android musel opět docela zvykat, tak teď ho mám jako primární a Lumia jako druhý. Už jen ty služby od Microsoftu jsou mnohem lepší na Android telefonu než na jejich vlastním systému. Je to smutné, ale je to tak.
vauvauvau
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 206
Registrován: stř zář 11, 2013 12:01
Zařízení: LUMIA 950

Budoucnost W10M (+ popř. kam přejít?)

Příspěvek od vauvauvau »

100ludi100nazorov, kazdy sme iny, mne sa zas na androide app doslova hnusia, nemyslim tym ze podcenujem droid bo mnohy pri malej kritike androidu su hned z toho hotovy a ja som niekedy taky isty v opacnom smere v ramc w10, ale nemozem si pomoct, na droide sa mi app fakt hnusia, nech ich je ake kolvek vacsie mnozstvo ako na win, napadlo ma ze ked ma zlakal android tesil som sa ze tam najdem neviem ake zazracne app, opak bol pravdou
Uživatelský avatar
mposvar
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 403
Registrován: stř zář 03, 2014 13:40
Zařízení: Telefon

Budoucnost W10M (+ popř. kam přejít?)

Příspěvek od mposvar »

Za mne stejný osud jako Symbian...
Je to jako u něho jenom otázka času.
A proč ?
Protože - peníze.
Škoda a veliká.
Hotové - vyřízené.
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1565
Registrován: pon čer 09, 2014 14:54
Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Bydliště: Plzeň

Re: Budoucnost W10M (+ popř. kam přejít?)

Příspěvek od SmetyCZ »

komirek píše:Nevím proč se tady čertíte když někdo napíše pravdu, proč nechcete za své peníze 100% produkt ? Každý si naivně myslí že koupí nového modelu to bude lepší - smůla opět se čeká a čeká. To že jsem dal sem odkazy na WManii - jen dokresluje situaci která by neměla být psali to sami majitelé - to je trolling ? A je úplně jedno kdy to bylo. Nebo tam majitelé lžou ?
Když se něco vydá tak to má fungovat.

Já že jsem nemocný člověk ? Jen nemocný člověk si koupí mobil se stejným systémem který ho zklamal a kolik vás tady je nepoučitelných a naivních že to bude lepší . Moc vám to přeji ale až to nastane budu tahat fousy po zemi ........

Proč si stále sami sobě nalháváte že jste koupili dobře.
Ty víš, že koupili špatně? Čteš myšlenky? To mě musíš naučit.

Kde tu kdo psal, že si někdo koupil 2x telefon se systémem, který ho zklamal?

Zbytek je jenom omáčka okolo a rádoby silácký kecy, se kterýma táhni někam jinam.
vauvauvau
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 206
Registrován: stř zář 11, 2013 12:01
Zařízení: LUMIA 950

Budoucnost W10M (+ popř. kam přejít?)

Příspěvek od vauvauvau »

nebude nahoda ze microsoft tvrdi ze wp spaja s r2017a bude sa orientovat na inu cast zakaznikov, nie masovo vyrabane fony, napadla ma este moznost riadny vykon novy 64bitw10p, proste continuum nie v tomto stave ale v plnej parade, inak zaujmave ako microsoft ide naplno do games, konzol..., necudujem sa , su v tom ine peniazky
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Budoucnost W10M (+ popř. kam přejít?)

Příspěvek od relouth »

V čom a ake sluzby su od ms na droide lepšie?
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Budoucnost W10M (+ popř. kam přejít?)

Příspěvek od veigy »

komirek píše:Nevím proč se tady čertíte když někdo napíše pravdu, proč nechcete za své peníze 100% produkt ? Každý si naivně myslí že koupí nového modelu to bude lepší - smůla opět se čeká a čeká. To že jsem dal sem odkazy na WManii - jen dokresluje situaci která by neměla být psali to sami majitelé - to je trolling ? A je úplně jedno kdy to bylo. Nebo tam majitelé lžou ?
Když se něco vydá tak to má fungovat.

Já že jsem nemocný člověk ? Jen nemocný člověk si koupí mobil se stejným systémem který ho zklamal a kolik vás tady je nepoučitelných a naivních že to bude lepší . Moc vám to přeji ale až to nastane budu tahat fousy po zemi ........

Proč si stále sami sobě nalháváte že jste koupili dobře.
Podle tvé teorie bych si nekoupil nic s Androidem (protože Android 2.3 na Wildfire S byla sra*** největšího kalibru navíc s ještě malou pamětí). A taky bych si nekoupil nic s iOS (protože iOS 5 beta byla sračka na mém tehdejším 3GS - reaguju na to, že sem házíš články o testovací verzi W10M a říkáš, že je to ...). Takže bych si vlastně nekoupil nic :D Jak již bylo zmíněno, 100% produkt neexistuje. Vždycky to bude mít něco. A je to jen o tom, kdo čemu přidá priority ;)

PS: Už bys fakt mohl zavřít zobák, nikdo to na tebe není zvědavej.
zlieva
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 282
Registrován: čtv srp 08, 2013 6:32
Zařízení: NOKIA LUMIA 620/ LUMIA 920 Black/ LUMIA 950 SS

Re: Budoucnost W10M (+ popř. kam přejít?)

Příspěvek od zlieva »

komirku, bež už prosím ťa do p....reč, prestaň zadierať téma iff-topic príspevkami. A nesnaž sa mi vnútiť tvoje želanie ako môj názor, ver že nie som SM aby som sa trápil s niečím čo mi nevyhovuje. Kto používa WM, tak mu asi vyhovuje, komu nevyhovuje tak prešiel inde alebo v budúcnosti prejde, to je úplne normálne. A áno, si chorý človek, dokazuješ to každým ďalším príspevok ktorý je totálne mimo tému. Až bude niekto potrebovať poradiť zAndroidom, tak mu rad a myslím že každý bude spokojný s tvojou radou. Ale naozaj by si mal dodržať ja vlastné slovo že už tu nebudeš prispievať.
szoustal
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 66
Registrován: stř črc 05, 2006 13:50
Zařízení: Mate 10 Pro, Samsung S8, Lumia 950 Black,

Budoucnost W10M (+ popř. kam přejít?)

Příspěvek od szoustal »

relouth píše:V čom a ake sluzby su od ms na droide lepšie?
Víceméně všechny. Například Onedrive - okamžité nahrávání na server, mohu si vybrat opravdu jakékoliv složky v telefonu které se mi budou na onedrive zálohovat a synchronizovat.

Nejsem odpůrce W10M, jsem jeho zastánce a propagátor. Mám pořád doma 2x Lumia 950 a 1x Lumia 830, ale nynější situace je taková jaká je. Věřím, že Microsoft není slepý a hluchý a aspoň vlastní aplikace budou na jeho systému mnohem lepší než jinde.
Tedy
smartguru
smartguru
Příspěvky: 523
Registrován: stř čer 08, 2016 17:09
Zařízení: Sony Xperia XA1 White/ Android Oreo 8.0.0

Re: Budoucnost W10M (+ popř. kam přejít?)

Příspěvek od Tedy »

kllr007
Pěkně sepsané, ano nikdo ani já netvrdí ze je android nejlepší, v posledních verzích ale šlape výborně a kritika na zasekanost, pomalost nedejboze samovolně restarty už dávno neplatí a týká se to i zařízení nižší střední třídy řekneme v rozmezí 4-6tisic.
I kdyby dříve známé neduhy se občas objevily, rad je prejdu s tímto OS něco pamatuji za tech snad sedm let zkušenosti, pro mě je důležité rozšířenost a s tin související nabídka a podpora aplikaci a ze je i z čeho vybírat, modelu od různých výrobců je nespočet.
Mit MS Windows10mobile alespoň pětinovou nabídku zařízení od různých výrobců a značek, jako je tobi androidu, bude mít podíl tak 10% a pro vývojáře bude zajímavější.


Szoustal
Ano aplikace MS na vlastni platformě jsou funkčně někdy dost pozadu za těmi. Které píše pro Android a iOS, proč tomu tak je vedibasi jen v redmondu, já tipuji a dávám to za vinu uzavřenosti jejich OS, pak do toho ale vůbec nezapadá iOS opravdu vim...
Odesláno z mého XT1092 pomocí Tapatalk
Uživatelský avatar
mposvar
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 403
Registrován: stř zář 03, 2014 13:40
Zařízení: Telefon

Budoucnost W10M (+ popř. kam přejít?)

Příspěvek od mposvar »

http://eshop.o2family.cz/411940-telefon ... sec=411940" onclick="window.open(this.href);return false;
No a takhle to končí....
A co dál ?
Odpovědět

Zpět na „Off Topic“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 38 hostů