HTC 10 - ZE ZAHRANIČÍ

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
Odpovědět
manatwork
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte čer 14, 2016 14:07
Zařízení: SG 6

HTC 10 - ZE ZAHRANIČÍ

Příspěvek od manatwork »

Ahoj,
má prosím někdo zkušenosti s nákupem mobilu z Asie (http://www.etotalk.com" onclick="window.open(this.href);return false;) - v jakém stavu co se týče prostředí telefon chodí? Udávají, že instalují ROM přizpůsobený jednotl. jazykovým mutacím - ale zvažuji koupi HTC 10 (stále vázne výskyt ve zdejších obchodech) a jde mi spíše o HTC Sense a s tím spojené aplikace - bude vše v češtině?? Je možnost dodatečně přeinstalovat zde?
Díky za zkušenosti (jistě potěší i ostatní potencionální objednávače ...).
Tedy
smartguru
smartguru
Příspěvky: 523
Registrován: stř čer 08, 2016 17:09
Zařízení: Sony Xperia XA1 White/ Android Oreo 8.0.0

HTC 10 - ZE ZAHRANIČÍ

Příspěvek od Tedy »

Etotalk bude dle všeho seriózní eShop viz. zde http://www.zbozizciny.hys.cz/overene-ob ... am/etotalk" onclick="window.open(this.href);return false; a jinde, nicméně po přectení tohoto vlákna bych byl opatrnější, s reklamaci mobilu ze zahraničí, bývají někdy problémy http://androidforum.cz/reklamace-u-etot ... 96-60.html" onclick="window.open(this.href);return false; tady je to zda se způsobeno "rychlosti" chinapost, pres kterou se reklamace posílají.
Pokud mohu doporučit, kup to jinde třeba na zavěšeném Alibaba a nebo rovnou zde v CR, ušetřeny čas a nervy v případě problémů ti za to stoji, bude o chlup dražší ale s reklamaci to pak bude výrazně jednodušší....odneses tam kde jsi koupil, tady to mate a do 30dnu bych jej rad viděl zpět.
Jinak etotalk snad nahrává nějakou "svoji" custom ROM, adresoval bych dotaz primo jim nebo na fb ATP. odpovídají poměrně brzy, popripade jestli provozuji nejaky chat a forum,nebo dej požadavek ze chceš vše origo ID výrobce pro EU, jisté ti vyjdou jako většina ostatních vstříc.
Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2027
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC 10 - ZE ZAHRANIČÍ

Příspěvek od koumes »

A proc tam,kdyz je skladem i se zarukou? https://www.czc.cz/htc-10-32gb-zlata/191987/produkt" onclick="window.open(this.href);return false;
Pacikx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 125
Registrován: čtv bře 12, 2009 19:27
Zařízení: iP 6s+ 128GB

HTC 10 - ZE ZAHRANIČÍ

Příspěvek od Pacikx »

Pokud ti to chytnou celníci (a věř že jo), tak moc neušetříš - spíše naopak, při případné reklamaci, se může stát, že budeš bez telefonu 2 měsíce a stejně ti ho vrátí neopravený. Nehledě na to, že záruka je pouze rok...
Jinak etotalk je ověřený obchod, ale vyplatí se jen když chceš například Xiaomi, nebo jinou "čínu" která se oficiálně do EU nedováží.
Jo a k tomu OS - většinou nemají problém s tím, že do telefonu fláknou ROM pro tvojí zemi (pokud se v ČR prodává stejná verze telefonu), případně nějakou "custom" rom. Je to především o domluvě, a o tom, jaký telefon pořizuješ. Pokud má HTC zamknutý bootloader, tak telefon dostaneš nejspíše s původní ROM a budeš vše řešit sám...


Takže verdikt - za těch pár stovek co ušetříš to opravdu nestojí - to už si radši kup nějakou nižší třídu, a spokoj se s tím, že nebudeš mít vlajkovou loď... Případně našetři pár korun navíc :)
Odpovědět

Zpět na „Jaké zařízení si mám koupit?“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 56 hostů