mne hej aj tebe ked si to precital dokoncamurder wrote:Říká ti něco datum 1.4. ?kubik1977 wrote:Windows 10 Mobile končí, Microsoft bude do telefónov inštalovať “desktopovú” verziu
....
Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)
Jo to je fakt FB Messencer na WP/WM stale nepodporuje narozdil od iOS a Android volani, proc je mi záhadou, alternativy to snad umí, třeba se ms snaží prosadit skype nevím ale celkem me to štve.Garp69 wrote:Jo tak to taky nesnáším a proto na messengeru skoro nepíšu
Navíc dnes jsem zjistil, že dcera na Androidu může přes messenger i volat... To zrovna nepotřebuju, ale nerozumím, proč někde to jde a tady nee...
messenger vyraba facebook, nie ms
Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)
A app pro Facebook vyvíjí Microsoft? Podle toho, co udává Store tak ano, divné.
jop
Vaše zpráva obsahuje 6 znaků, nastavené minimum je ale 8.
Vaše zpráva obsahuje 6 znaků, nastavené minimum je ale 8.
Jj messenger facebook inc a je cajk az na absenci volani ale facebook bohužel ms a he to neskutecna srágora...proc to tady nedela fb?KoumiCZ wrote:A app pro Facebook vyvíjí Microsoft? Podle toho, co udává Store tak ano, divné.
-
- smartmaniak
- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Dovolím si říct, že messenger rozhodně cajk není... Facebook momentálně vyvíjí UWP na Facebook, Messenger a Instagram....
messenger teda nie je vobec cajk..na ios ma napr rychle odpovede cez banner..a to mi hrozne chyba
dalej je o dost rychlejsi a viac funkcny
na ziandy iny update necakam iac ako na messenger,kedze ten pouzivam ako primarnu kominkacnu platformu
dalej je o dost rychlejsi a viac funkcny
na ziandy iny update necakam iac ako na messenger,kedze ten pouzivam ako primarnu kominkacnu platformu
-
- přispěvatel
- Zařízení: Moto G 2013
FB Messenger na WinPhone je desnej cajk! Z komunikacnich moznosti telefonu (volani, sms, IM, emaily) pouzivam takrka vyhradne IM a to prave FB chat a Viber. Obe aplikace jsou na WinPhone (i W10M) otresne - pro mne ani ne tak kvuli funkcim, ale kvuli tomu, ze se pri kazdem spusteni GUI pripojuji a synchronizuji. Je to podle vseho jedinny duvod, proc se budu z Win vracet na Droida ... jinak jsem se svou L640LTE naprosto spokojeny, ale cekat pri kazdem spusteni Messengeru v prumeru 5-10s (a nekdy treba 20s) je fakt neunosne ...
-
- smartmaniak
- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Speedtest keca a ukazuje pokazde něco jiného, ostatne jako spousta podobných aplikaci.ManT wrote:Zkusil jsem a ping hlasi 118ms takže speedtest ukazuje spravne a nekecá jak psal htcjirka.
Zkus ještě chvilku počkat. Na konferenci Build 2016 zaznělo, že UWP aplikací Facebook, Messenger a Instagram se dočkáme velmi brzy.michalurban wrote:FB Messenger na WinPhone je desnej cajk! Z komunikacnich moznosti telefonu (volani, sms, IM, emaily) pouzivam takrka vyhradne IM a to prave FB chat a Viber. Obe aplikace jsou na WinPhone (i W10M) otresne - pro mne ani ne tak kvuli funkcim, ale kvuli tomu, ze se pri kazdem spusteni GUI pripojuji a synchronizuji. Je to podle vseho jedinny duvod, proc se budu z Win vracet na Droida ... jinak jsem se svou L640LTE naprosto spokojeny, ale cekat pri kazdem spusteni Messengeru v prumeru 5-10s (a nekdy treba 20s) je fakt neunosne ...
Hmmm takže kecá říkáš ty spousta dalších zase rika pravy opak a na ntb trvale ukazuje 3-5ms vis o nějakém lepsim co meri podle tebe presne? Jasne všechny kecaji samozrejme to bychvse nesmel bavit s tebou, jak ty rychlost meris asi stopkama vid? Jsi smesnej.htcjirka wrote:Speedtest keca a ukazuje pokazde něco jiného, ostatne jako spousta podobných aplikaci.ManT wrote:Zkusil jsem a ping hlasi 118ms takže speedtest ukazuje spravne a nekecá jak psal htcjirka.
-
- smartmaniak
- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Me je jedno co kdo říká, hovorim z letitých zkusenosti.Za me jednoznacne keca a preber si to jak chces, klidne v krecich.
Nemíním se s tebou o to přít nemá tobsmysl jirko, dovre speedtest možná kecá na zive to někdo zmínil taky a hidne lidi tam osalo ze přesný je sppedtest na strance lupa.cz, sranda je vsak v tom ze ukázal ti samy.
-
- přispěvatel
- Zařízení: Moto G 2013
Mam do utery moznost vratit Lumii ve 14denni lhute bez ztraty penez (oproti prodeji, kdy bych rozhodne tratil) ... takze to hodne rozmýšlím. Kdyby ta aplikace prisla do pondelka ...KoumiCZ wrote:Zkus ještě chvilku počkat. Na konferenci Build 2016 zaznělo, že UWP aplikací Facebook, Messenger a Instagram se dočkáme velmi brzy.michalurban wrote:FB Messenger na WinPhone je desnej cajk! Z komunikacnich moznosti telefonu (volani, sms, IM, emaily) pouzivam takrka vyhradne IM a to prave FB chat a Viber. Obe aplikace jsou na WinPhone (i W10M) otresne - pro mne ani ne tak kvuli funkcim, ale kvuli tomu, ze se pri kazdem spusteni GUI pripojuji a synchronizuji. Je to podle vseho jedinny duvod, proc se budu z Win vracet na Droida ... jinak jsem se svou L640LTE naprosto spokojeny, ale cekat pri kazdem spusteni Messengeru v prumeru 5-10s (a nekdy treba 20s) je fakt neunosne ...
Jinak s Viberem ktery, jak pisu, dela to same, si stejne asi nepomuzu ... No, budu to jeste promejslet co mi to hlava dovoli.
Jsem zvědav s čím a kdy se facebook vytasi protože soucasnej stav je opravdu des.
Ms nejdřív pri vydani wp8.1 zrušil lide a provázanost a nahradil to aplikaci, prosím proc ne ale ona proste nechodí jak má, je ale pravda ze FB Beta už jede mnohem lip, co jim ale bráni ji povýšit na plnou verzi a stáhnout ze stire soucasny paskvil,opravdu nechápu.
Ms nejdřív pri vydani wp8.1 zrušil lide a provázanost a nahradil to aplikaci, prosím proc ne ale ona proste nechodí jak má, je ale pravda ze FB Beta už jede mnohem lip, co jim ale bráni ji povýšit na plnou verzi a stáhnout ze stire soucasny paskvil,opravdu nechápu.
Ahoj,mám Lumii 640 LTE,s tím facebookem souhlasím,je to děs,zobrazuje se mi sotva polovina příspěvků,než jsem měl v Androidu,nehledě na rychlost systému,který se jaksi celkově zpomalil po aktualizaci na Win 10 ,přitom jsem vše provedl podle obecných návodů a doporučení.
S rychlosti problem teda nemam, přijde mi stejná jako u wp.
-
- stálý přispěvatel
- Zařízení: Galaxy S7 Gold
Asi to že FB beta je starší build než final,takze neni co kam povysovat ;)ManT wrote:Jsem zvědav s čím a kdy se facebook vytasi protože soucasnej stav je opravdu des.
hele to mas jedno ale beta hodi temer bezchybne jen je pomala ale ta finalni to je katastrofa a to nedavno vydali update pysnici se nazvem vytvoreno pro w10