Ahoj chtěl bych vás poprosit o radu.
Moje HTC One m8 už pomalu dosluhuje a tak hledám adekvátní náhradu. Mám celkem jasno co by telefon měl umět a zatím mi z toho vychází jen LG V10, ale možná jsem nějaký přehlédl.
Od telefonu chci:
Podstatné
Kvalitní přehrávání hudby do sluchátek
slot na paměťovou kartu / dostatečnou kapacitu paměti (alespoň 64GB)
nejlépe dual sim
Méně podstatné
Slušný fotoaparát
dobrá výdrž
Nepodstatné
rozlišení displeje, stačí full HD
odolnost / vodotěsnost / atd
Z tohoto mi vyšlo právě LG V10. Problém je, že dual sim je jen u verzí ne na český trh, které se dají sehnat na ebay. Tam je ale problém s tím, že nepodporuje LTE pásmo 800MHz a nevím nakolik je tento parametr rozhodující. Dual sim by mi ušetřil kapsu a starosti s hlídáním nabití druhého telefonu.
Má tedy smysl kupovat LG V10 dual sim? Nebo je jiná varianta, kterou jsem přehlédl? Nebo se mám na dual sim vyprdnout a vzít LG V10 pro náš trh?
LG V10 či jiné
-
M.BoBo
- smartguru

- Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
LG V10 či jiné
Co třeba Samsung Galaxy S7 Edge?
Voděodolný, kvalitní displej, dobrý fotoaparát a díky postupu popsanému před nedávnem zde na Smartmanii zvládne i dvě SIM.
České LTE je zde samozřejmostí.
Voděodolný, kvalitní displej, dobrý fotoaparát a díky postupu popsanému před nedávnem zde na Smartmanii zvládne i dvě SIM.
České LTE je zde samozřejmostí.
Re: LG V10 či jiné
Dvě Sim u edge ale jen dvousim verze co u nás není. Naši nepredela, pokud se nepletu.
-
M.BoBo
- smartguru

- Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
LG V10 či jiné
mberdych: Máš pravdu a sypu si popel na hlavu! Předtím jsem to jen přelétl (jelikož to nepotřebuju), ale díky tomu, že to vyšlo u nás, tak sem čekal, že se to bude týkat i naší varianty.
V tom případě je zde S7 z obliga..
V tom případě je zde S7 z obliga..