Windows 10 Mobile: Release preview
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Přesně ;) Dost bolo OT,vrátíme se k tématu
Windows 10 Mobile Technical Preview
Wertigo: Jasné, že význam pojmu firmware se s časem změnil. Ta poznámka, že OS v mobilu se dá označit jako firmware, je ale myslím už přehnaná ? Android, WP, IOS jsou operační systémy a o FW lze hovořit až pokud je soubor software, nazývaný FW, určen pro konkrétní výrobek ?
EDIT: ale rád bych se dožil doby, kdy jakýkoli OS pojede na jakémkoli zařízení (tj. musel by existovat pojem standardní hardware...
)
EDIT: ale rád bych se dožil doby, kdy jakýkoli OS pojede na jakémkoli zařízení (tj. musel by existovat pojem standardní hardware...
-
Wertigo
- smartguru

To byla jen citace z wiki,nejsem autor. A šlo tam hlavně o tu druhou půlku která se týkala komunikace s jednotlivými HW komponentami
-
hotovyrado
Po lahvi vodky jsem večer vyměkl a zase zlikvidoval Denim ve prospěch Desítek...
takže suma sumárum, nenašel jsem ani jednu chybu která mě trápila doposavad.... Mohu nastavit Glance, notif. tlačítka, melodie u kontaktů, omezenou sadu znaků, datový limit, Edge mi synchronizuje záložky s kompem...
Pokud neběží v paměti na pozadí tak je stále drobet delší načtení SMSek, ale dá se s tím žít...
Jo, jedna chyba... Po sto letech co to umí Android se konečně dá ve vlastnostech fotek zobrazit místo vyfocení na mapě. Bohužel jen v malém čtverečku, po ťapnutí pod ním na "Otevřít mapu" se sice mapa otevře ale už bez toho místa....
Instalace na čistý zresetovaný Denim s dalším HR po instalaci a bez obnovy na L920.
takže suma sumárum, nenašel jsem ani jednu chybu která mě trápila doposavad.... Mohu nastavit Glance, notif. tlačítka, melodie u kontaktů, omezenou sadu znaků, datový limit, Edge mi synchronizuje záložky s kompem...
Pokud neběží v paměti na pozadí tak je stále drobet delší načtení SMSek, ale dá se s tím žít...
Jo, jedna chyba... Po sto letech co to umí Android se konečně dá ve vlastnostech fotek zobrazit místo vyfocení na mapě. Bohužel jen v malém čtverečku, po ťapnutí pod ním na "Otevřít mapu" se sice mapa otevře ale už bez toho místa....
Instalace na čistý zresetovaný Denim s dalším HR po instalaci a bez obnovy na L920.
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Ano. Je asi třeba HR, ale u mě OK.
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Pretoze na zahranicnych forach sa to na 950 nevyskytuje. Okrem toho to uplne vyzera akokeby som nemal dobre druvre od grafikypogo8303 wrote:Imperator: Kde bereš jistotu, že je to FW problém? Nikde se oficiálně tento problém neuvádí, spoustu lidí, nejen s L830 má tento problém. Btw. pokud by to vyřešil FW update, tak je to super, ale na to si asi budeme muset počkat na oficiální vydání W10M.
Taky vám dneska přišla aktualizace aplikace Bonusy + info? Má zajímavý changelog, tak jestli se třeba neblíží vydání nového FW, který by měl plně podporovat W10M.
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/23 ... 7e7760.png[/img]
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/23 ... 7e7760.png[/img]
-
Wertigo
- smartguru

Ano,na L830 mi přišla
L 930 taky
Na L1320 s W10M a L1020 s WP8.1 je také aktualizace Bonusy+Info.
Je to pravděpodobně obecná aktualizace B+I...
EDIT: na L520 aktualizace není...
EDIT2: tak na L520 naběhla aktualizace taky....
Ale jestli všechno něco znamená, těžko říct......
Je to pravděpodobně obecná aktualizace B+I...
EDIT: na L520 aktualizace není...
EDIT2: tak na L520 naběhla aktualizace taky....
Ale jestli všechno něco znamená, těžko říct......
Dnes sa aktualizoval Edge?
Nejde mi Bonusy + Info aktualizovat stejně jako Lumia Camera a Here Drive. Visí to ve store s chybou.
A celkově se mi dnes telefon chová divně, je zpomalený, seká se a už jsem musela čtyřikrát násilně restartovat... Doufám, že se to zase uklidní, nechce se mi dělat factory reset a už vůbec se mi nechce vracet na WP 8.1...
A celkově se mi dnes telefon chová divně, je zpomalený, seká se a už jsem musela čtyřikrát násilně restartovat... Doufám, že se to zase uklidní, nechce se mi dělat factory reset a už vůbec se mi nechce vracet na WP 8.1...
B+I se mi na L520,L1020 s WP8.1 a na L1320 s W10M zaktualizovaly bez problémů. Jeden násilný reset (první na novém buildu) jsem dnes měl a to při práci na inPrivate záložkách na EDGE....
EDIT: jinak je to jako na houpačce:
Minulý build (ten co neuměl Úložiště) nepotřeboval HR a vše se aktualizovalo bez chyb (ve Store), poslední build, zdá se, HR potřebuje...
EDIT: jinak je to jako na houpačce:
Minulý build (ten co neuměl Úložiště) nepotřeboval HR a vše se aktualizovalo bez chyb (ve Store), poslední build, zdá se, HR potřebuje...
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
Zkoušeli jste někdo instalovat novou bonus app, která se jmenuje rozšířené informace? Je zatím pro L950, funguje normálně na L830, je to to samé, akorát mám teď v nastavení jak bonusy a info, tak rozšířené informace 
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Nebyl by přímo link?
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
stačí takhle?
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
L 820 taky, snad to taky neco dela.
Jak ve W10M zobrazím changelog aplikací čekající na aktualizaci?
Zatím nejde zobrazit...
nieco,co by som si otvoril,aj bez nainstalovania 3party app, nie je ? ;)pogo8303 wrote:stačí takhle?![]()