Microsoft Lumia 640 / 640 XL
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Microsoft Lumia 640 / 640 XL
Pdf 100% ne
robim to tak, ze prilohu otvorim v Pocket file manager a nie v Adobe, tak sa mi ulozi do local storage, kde ju potom najdem
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
Kalion:: Jestliže máš na emailu tu přílohu takhle vidět, tak jsi předtím kliknul na stáhnout a nebo máš nastavený automatický stahování - co takhle zkusit otevřít Adobe reader a kouknout do složky stažené..
Edit:: Tak takhle jednoduše to není, každopádně je to někde stažený a když na tu přílohu normálně klikneš, normálně se otevírá někde z interního úložiště...
Edit:: Tak takhle jednoduše to není, každopádně je to někde stažený a když na tu přílohu normálně klikneš, normálně se otevírá někde z interního úložiště...
Qwerty: Díky za tip. Office soubory lze pak uložit po otevření v Office 365.
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Já teda dneska ani nestáhl obrázek (70kB png soubor) z přílohy mailu, zařvalo to chybu.
Po restartu telefonu ok.
Zatím jsem to vnitřně svedl na "výpadek" outlook.cz, ač to asi nedává smysl.
Po restartu telefonu ok.
Zatím jsem to vnitřně svedl na "výpadek" outlook.cz, ač to asi nedává smysl.
640tky nemají v menu tuto možnost (aplikace na pozadí), proto nejde GS.
místo tejdne vymejšlení si podivných rad v diskuzi je někdy lepší ztrávit tři minuty nad googlem
http://wmmania.cz/clanky/zaciname/jak-e ... ce-screen/

místo tejdne vymejšlení si podivných rad v diskuzi je někdy lepší ztrávit tři minuty nad googlem
http://wmmania.cz/clanky/zaciname/jak-e ... ce-screen/

Tak díky za poučení a sdělení,že jsme všichni idioti. I když od toho tu fórum je.
-
DirtyKing
- přispěvatel

- Zařízení: Microsoft Lumia 640 DS Black
Myslím, že každý z nás komu to nešlo, první co udělal, tak provětral Google. Ještě že tu jsou tak chytří lidé jako je "visa" ... 
Pro visa: Takto vypadá nastavení GS na Lumii 1320, Update 2. Zkus vygooglit záhadu, proč to počasí na GS jde !!!

Nic na světě není jednoduché a ty nejsi ten nejchytřejší.
Až budeš mít zase nějakou bombastickou "podivnou radu", ozvi se...

Nic na světě není jednoduché a ty nejsi ten nejchytřejší.
Až budeš mít zase nějakou bombastickou "podivnou radu", ozvi se...
- street-dog
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 640 LTE / Nokia 6.1
Mám sice L620, ale taky nechtěla komunikovat s hadsfree Nokia zabudovaným v autě a důvod je ten, že handsfree bylo už moc starý a nechtělo komunikovat s žádným novým telefonem, tak u tebe to možná bude to stejný.kope wrote:Tak mi někam zmizel příspěvek o bluetooth handsfree. Takže znovu...
Včera jsem se pokoušel spojit handsfree do auta (Sony Ericson - bez problémů používané s N5230) s Lumií 640LTE a nepovedlo se. Postupoval jsem takto:
1) zapnout HF
2) v telefonu v nastavení zapnout BT
3) v tu chvíli se začaly vyhledávat dostupná BT zařízení. Ale telefon nic nenašel-i když HF bylo cca 0.5 m od něj, mezi telefonem a HF nebyly překážky.
Je třeba někde v telefonu zapnout/zvolit něco dalšího, aby se to podařilo?
-
pogo8303
- smartmaniak

OT: JirkaTom: koukám, že v podpisu máš více Lumií, nemohl jsi v rámci aktualizace a vracení zálohy hodit do telefonu zálohu např. z 1020?
Psali jste tady, že Vám hlásí Glance screen aktualizaci, která nejde stáhnout a zkoušeli jste odinstalovat a znovu nainstalovat a nepomohlo, zkoušeli jste zrušit stahování této aplikace a pak nechat ve store ručně vyhledat znovu aktualizace? - Ale na 99% Vám to nepomůže, protože co projíždím zahraniční fóra, tak opravdu se všude řeší, že to asi nikdo nezprovoznil a doufá se, že to vyřeší nějaký update GS.
Psali jste tady, že Vám hlásí Glance screen aktualizaci, která nejde stáhnout a zkoušeli jste odinstalovat a znovu nainstalovat a nepomohlo, zkoušeli jste zrušit stahování této aplikace a pak nechat ve store ručně vyhledat znovu aktualizace? - Ale na 99% Vám to nepomůže, protože co projíždím zahraniční fóra, tak opravdu se všude řeší, že to asi nikdo nezprovoznil a doufá se, že to vyřeší nějaký update GS.
Nene, aktualizaci nabizelo Počasí a ta pak hodila chybu.
-
pogo8303
- smartmaniak

sorry, blbě čtu 
Můj předchozí příspěvek ber jako satirickou reakci na "geniální" příspěvek "visa"...pogo8303 wrote:OT: JirkaTom: koukám, že v podpisu máš více Lumií, nemohl jsi v rámci aktualizace a vracení zálohy hodit do telefonu zálohu např. z 1020?........
-
DirtyKing
- přispěvatel

Tak mam to temperovane sklo od Blue Star a musim rict, ze za tu cenu je super. Predtim jsem mel i o mnoho drazsi temperovana skla a nemyslim si, ze by byli lepsi. Viditelnost displeje je o poznani lepsi nez s folii a instalace proti folii je dokonala, da se s tim pri instalaci pekne hybat a nalepi se tedy uplne presne a to velmi snadno a rychle. Za cenu 228 Kc vcetne doruceni na vydejni misto Ulozenka.cz je to naprosto super. Za me maximalni spokojenosta dokonce bych rekl, ze je s tim i presnejsi dotyk 
DirtyKing: super, dakujem za dojmy, rovno si ho objednam tiez
-
DirtyKing
- přispěvatel

Neni za co, folii uz nechci videt. Viditelnost displeje mi prijde o dost lepsi a neco do sebe ma i ta oleofobni vrstva, protoze proti folii mi prijde, ze se to vubec nematla.
Jinak sklo je vyrezane spravne, tedy je tam prostor pro mikrofon, senzor regulace podsvetleni a proximity senzor.
Jinak sklo je vyrezane spravne, tedy je tam prostor pro mikrofon, senzor regulace podsvetleni a proximity senzor.
Mně to přijde zbytečné. Display je přeci chráněný Gorila glass 3,ne?
-
DirtyKing
- přispěvatel

Mobilu s Gorila Glass jsem mel nekolil a i kdyz jsem se k nim choval sebelip,tak po case tam bylo stejne dost mikro skrabancu.
Toho jsem se taky trochu bál-to moje HF taky není nejmladší, navíc to není Nokia. Ale nakonec se to podařilo. Bylo opravdu potřeba přepnout HF do párovacího režimu a pak zapnout BT v telefonu. Pak jsem si to ještě poladil v nastavení režimu "v autě" a chodí to.street-dog wrote: Mám sice L620, ale taky nechtěla komunikovat s hadsfree Nokia zabudovaným v autě a důvod je ten, že handsfree bylo už moc starý a nechtělo komunikovat s žádným novým telefonem, tak u tebe to možná bude to stejný.