Rune Legend: První česká hra ve Windows 8 store

Diskuze věnovaná aplikacím a hrám pro Windows 8.1 & Windows 10
Odpovědět
Michal Javůrek

Rune Legend: První česká hra ve Windows 8 store

Příspěvek od Michal Javůrek »

Spojení originálních puzzlů s do detailů prokreslenou grafikou inspirovanou severskými mýty. Unikátní herní zážitek je doplněn epickým příběhem severského boha Odina. To je Rune Legend. Využijte svou představivost a poskládejte nabízené runové kameny tak, aby vyplnily celou plochu herního plánu. Set předpřipravených herních scénářů doprovázených příběhem je teprve začátek. Zdrojem další zábavy jsou herní módy s generovaným obsahem a nastavitelnou úrovní obtížnosti.

Obrázek
(hra je k dispozici také pro Windows Phone)

Příběh odehrávající se na pozadí vychází podobně jako stylizace z původních severských legend. Následujte nejvyššího ze severských bohů - moudrého Odina, epickým příběhem plným nebezpečí. Cesta za poznáním nebude lehká a vyžádá si spoustu obětí. Odhalit tajemství run dokáží jen ti nejstatečnější.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a2mXXmluo3g[/youtube]
jhony
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob pro 08, 2012 13:35
Zařízení: nokia

Rune Legend: První česká hra ve Windows 8 store

Příspěvek od jhony »

Google prave uvolnil na stiahnutie Metro aplikaciu svojho prehliadaca. Takze fanuskovia Google chrome mozu pouzivat svoj prehliadac uz aj priamo v Metro.
__________________
Try out our free 70-680 and latest comptia 70-685 exam training courses to get high flying success in final mcsa certification training and www.mountwashington.edu exams, mcts Harvard University is also very useful tool.
Odpovědět

Zpět na „Aplikace a hry pro Windows 8.1 & Windows 10“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů