Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze
Ok tak som flashol, a musím povedať že som spokojný. Tá Lumia camera sa mi páči a je to bleskurýchle
Svižnosť systému uvidím po čase, ale vyzerá to dobre :D
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Re: Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze
Ano byly brandovane pro Orange. Cela Lumca se mi zacala sekat i pri prechodu na home screen a i v lumia camera to trhalo specialne v jejim nastaveni. Stahuju DE CV verzi a uvidim co to udela (RM-984 VAR DE CV SLV by mela byt nebrand CV jestli to spravne ctu - nevim jak je to mozne ale je o cca 300MB vetsi nez ta polska pro orange)Marty04 wrote:Jak zlobí? Já mám tu německou a vše v pohodě. Nebyly ty polské verze ty operátorské pro Orange?Wertigo wrote:Jakou verzi jsi flashoval? Mne ta polská trochu zlobí...
Tuhle přesně mám a žádné sekání jsem nezaznamenal. Jen Lumia Camera byla první den trochu mimo, ale už dobrý. Ale musel jsem po flashi dělat hardreset, jelikož se mi zbláznil spořič baterie a ukazoval 100% běhu na pozadí pro Lidé... takže jsem včera nastavoval fakt dlouho. 
-
Wertigo
- smartguru

V pohode. Za chvilku je stazena tak ji prubnu. Aspon se hodinu nebudu muset zbavovat operatorskeho balastu :D . Hard reset myslis jako obnovu do tovarniho nastaveni?
Edit: Naflashovano tak jdeme testovat
Edit: Naflashovano tak jdeme testovat
Ano myslím, obnovení tov. nastavení.
Nemáte někdo problém s GPS? Občas se mi stane, že se absolutně nechytne. Už se mi to stalo dvakrát, když jsem jel na Slovensko před měsícem a znovu minulý týden. Teď doma v Liberci se chytí a zaměří. Nechápu.
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
zatím se mi to nestalo
Zdravím, jakou používáte prosím verzi Nokia Care Suite, stále mi to nenalezne balik s FW :(
- Attachments
-
- nokia_care_suite.PNG
- (194.68 KiB) Downloaded 54 times
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Balik FW si stahni manualne pomoci prislusneho Product Code.
-
Wertigo
- smartguru

Musíš si pohrát s umístěním. Občas to blbne. A taky mi to třeba nechtělo najít a naslo až po restartu programuthomas31 wrote:Zdravím, jakou používáte prosím verzi Nokia Care Suite, stále mi to nenalezne balik s FW :(
-
marcelino
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia E5, Lumia 830, Galaxy Tab 3
Po porade v tomto vlakne si idem kupovat 830tku (neviem sa rozhodnut este pre farbu black or white
).
Trochu ma zaraza predchadzajuca diskusia o flashovani. Mal som za to, ze casy Symbianu a carovania s NSU a product code budu uz za mnou. Ale kedze do 830 idem hlavne kvoli fotaku a s tym spojenymi aplikaciami, zarazilo ma, ze na to, aby 830 riadne ficala ako fotak, ju musite flashovat.
Viete mi prosim k tomu povedat viac, resp. je to len otazka toho, ze to chcete mat na 830 skor, nez to vyjde na nu oficialne. Preco riesite update Denim versus nejaky iny update Denim s niecim navyse?
Vobec mi nevonia sa vracat do starych cias.
Trochu ma zaraza predchadzajuca diskusia o flashovani. Mal som za to, ze casy Symbianu a carovania s NSU a product code budu uz za mnou. Ale kedze do 830 idem hlavne kvoli fotaku a s tym spojenymi aplikaciami, zarazilo ma, ze na to, aby 830 riadne ficala ako fotak, ju musite flashovat.
Viete mi prosim k tomu povedat viac, resp. je to len otazka toho, ze to chcete mat na 830 skor, nez to vyjde na nu oficialne. Preco riesite update Denim versus nejaky iny update Denim s niecim navyse?
-
htcjirka
- smartmaniak

Zadne flashovani neni potreba, flashuji jen nedockavci na novy fw.
Aktualizace prijde sama a na telefon a neni k tomu potreba PC.Takze zadne stare casy.
-
Wertigo
- smartguru

Přesně tak. Kdyby jsme byli normální,tak si prostě počkáme až nám zapipa telefon :D
Vôbec to nie je pravda čo píšeš. 830 netreba flashovať aby fičal foťák. Fotí perfektne aj bez flashovania, Lumia Camera len dopomôže k lepším výsledkom (rýchlejší štart, rich capture atď), ale rozdiel tam moc nie je. Budeš spokojný s fotkami aj po vybalení z krabice ;) Update dostaneš tak či tak.marcelino wrote:Po porade v tomto vlakne si idem kupovat 830tku (neviem sa rozhodnut este pre farbu black or white).
Stahoval jsem manualne pres Navifirm nemeckou verzi RM-984 (059W550), nastavim složku Data package a nic. Neni problem, ze mam stahnutou product code 059W550 a v mobilu mam 059W554? Nemusim ty slozky prejmenovat?htcjirka wrote:Balik FW si stahni manualne pomoci prislusneho Product Code.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ne, navic stahovat jsi mohl pres Nokia Care Suite a ne pres Navifirm, pak nemusis neco presouvat.
Pri flashi na jiny product code se flashuje jako recovery a telefon se pripojuje az po vyzve, nikoliv predtim.
Pri flashi na jiny product code se flashuje jako recovery a telefon se pripojuje az po vyzve, nikoliv predtim.
Takze dalsi pokus pres NCS jak si psal a stale novy FW nenajde, pokud stahnu stavajici, tak se zobrazi normalne k aktualiazaci...
tak asi pockam na to pipnuti, na novy FW
Vypada to, ze mam ten samy problem jako karel55555, ale nedoctel jsem se, jak to vyresil, diky za rady
-
htcjirka
- smartmaniak

Proste radne s NCS neumite, neni to pro kazdeho.
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
Mna by potesilo ak by dany ludia co maju NCS nainstalovane a plne funkcne, uploadli niekde instalacny subor (resp dali konkretny odkaz).. Lebo pozeral som viacere navody a v kazdom bol uvedena ina verzia NCS tak neviem ktory je najnovsi...
-
htcjirka
- smartmaniak

Ja uz jsem zde vkladal take nekolikrat navod, navic je lepsi pouzivat plne jen i pro stazeni NCS a ne navifirm.
Navifirm nekdy neobsahuje vsechny soubory.
Navifirm nekdy neobsahuje vsechny soubory.