[app] Chronos Calendar - alternativa interního kalendáře
Ahoj Chronos jsem naisntaloval a mám dotaz. V telefonu mám nastavené 4 Google ůčty k synchornizaci, z toho 2 synchronizují kalendář. Pod každým z nich jsou ještě sub - kalendáře. Jeden Google ucet beha ok, ale druhy uz se mi vubec v Chronosu neukazuje k synchronizaci. System si jej ulozil jako Google 2 a nativni kalendarni aplikace jej normalne umoznuje synchronizovat a v natovnim kalendari udalosti vidim. Je tam nejak omezeni ci neco delam spatne ?
Dík Aleš
Dík Aleš
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Možná jen autor nepředpokládal, že by mohl být použito víc účtů od jednoho poskytovatele. Nejlépe bude, když se zeptáš přímo na FB Chronos Calendar.
-
Luks
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S7 Gold
Já ale nechci zrušit zobrazení narozenin,ale upozornění (budík) kterej mě budí většinou v noci že má někdo narozeniny.Radeczek wrote:Nastavení - Kalendáře - a teď záleží, co máš aktivované - Microsoft účet - Birthday calendar - zrušit označení.
U Google účtu to samé, atd...
Jak vypnout hlášení pouze u narozenin nevím, ani nevím, proč tě to upozorňuje v noci. Mě to upozorňuje pouze v pravé poledne.
-
Luks
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S7 Gold
To mě většinou kole 3-4 v noci 
-
Flynn
- smartmaniak

Řešením je vytvořit si ve webovém outlook kalendáři svůj vlastní kalendář narozenin (snad takových lidí nemáš stovky) a integrovaný kalendář narozenin deaktivovat. Já to tak mám a nic mě nebudí.
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
me take, pravdepodobne proto, ze to tak mam pro "Birthday kalendar" nastaveno...Radeczek wrote:Jak vypnout hlášení pouze u narozenin nevím, ani nevím, proč tě to upozorňuje v noci. Mě to upozorňuje pouze v pravé poledne.
na live.com kalendari v Nastaveni je hned prvni sekce "Upravit pripomenuti a nastaveni kalendare" a v ni staci kliknout na jmeno kalendare, ktery chceme upravit...
netusim ale, kde zmenit zpusob oznamovani, me pouze vyskoci informativni okno s moznosti zruseni notifikace na danou udalost (resp.narozeniny), nebo posunuti daneho upozorneni...
-
mmme
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7
Ahoj, na Omnii 7 s WP7 se mi live tile této apky sekla na pátku 8. srpna a nechce se aktualizovat. Někdo s podobným problémem? Někdo s nápadem jak to vyřešit? Díky 
-
Flynn
- smartmaniak

Občas se mi to také stane. Většinou stačí otevřít Chronos, nechat ho sesynchronizovat a opět zavřít. Pokud ani to nepomůže, zruším jeho běh na pozadí s tím, aby se při příštím spuštění opět zařadil do seznamu spuštěných. Mám ale podezření, že je problém jinde, nikoli v samotné aplikaci. Někdy musím celý seznam aplikací na pozadí vymazat a postupně je zase spouštět, do toho si raději udělám i restart telefonu (po vymazání seznamu). Ony totiž mnohdy stávkují i jiné dlaždice.
-
mmme
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7
Vyřešeno dle tvého postupu. Díky. Teď mi prozměnu app spadne vždy, když chci na live tile přidat nejake pozadí. Ale to uz je maličkost a přeinstalovávat a znovu vše nastavovat se mi teď nechce.
Četli jste readme nového Chronosu? Zařízli Google modul kvůli deprecated API :(. Kdyby Google neměl tak skvělou poštu a kalendář, už tam nejsem
. Bohužel kalendář bez vyhledávání na outlook.com prostě není plnohodnotný...
Kdyby MS alespoň tu dlaždici, kde se zobrazuje jen jedna událost, upravil.
Kdyby MS alespoň tu dlaždici, kde se zobrazuje jen jedna událost, upravil.
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
já jsem sice Chronos koupil, ale už jsem ho před pár měsíci opustil... Nevyhovovalo mi, jednak čekání po spuštění než se sesynchronizuje (i na minimální rozsah tam je prodleva) a pak zakládání nové události je prostě drbání levou rukou za pravým uchem.. Rozumím, že asi kvůli pravidlům MS s tím nejde nic udělat, ale to raději používám default kalendář a dlažcici kalendáře DesignTile, která mě hodí hned do kalendáře..
Sice trochu mimo téma, ale díky Radimovi za tip, DesignTile je perfektní.
Pecka.Dakujem za tip 
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
Za to nemůžu já, ale MyAppFree... občas tam hodí zajímavý věci, takže je lepší to nainstalovat a pak třeba smazat. ale zadarmo ti to už zůstane. Ale to sem fakt nepatří..
Nová verze Chronos + vypadá super
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 514d8e117b" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale platit za novou verzi, když už jsem platil tu původní, se mi moc nechce...
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 514d8e117b" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale platit za novou verzi, když už jsem platil tu původní, se mi moc nechce...
Re: [app] Chronos Calendar - alternativa interního kalendáře
Novou jsem koupil taky, ale ted koukám, když si dam zive dlaždice obou verzi pod sebe, ze ta nova nemá tak ostře písmo. Mate to taky?
Re: [app] Chronos Calendar - alternativa interního kalendáře
Navíc jsem nenašel kde nastavit aby na dlazdici ukazoval k události jen datum a ne za kolik dni se událost stane.
Já bych řekl, že je to ještě dost polotovar...
Nějaké úpravy si to jistě ještě zaslouží, ale konečně to plně využívá možnosti kalendáře. Jsem téměř plně spokojen