wm5torage na HTC TYNTII (windows mobile 6)

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
hojzak
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

wm5torage na HTC TYNTII (windows mobile 6)

Post by hojzak »

Mam HTC TYNTII neboli MDA Vario III. Na nem bezi windows mobile 6.0 Chci pouzit wm5torage verzi 1.8 abych ho pripojil jako mass media storage. Vse se zda v poradku, ale kdyz chci pripojene zarizeni prochazet, tak mi to rekne, ze jednotka neni naformatovana. Pritom, kdyz vytahnu kartu a vlozim ji do ctecky, tak ji muzu prohlizet bez problemu. Nevite nekdo prosim co s tim? Operacni system ma Windows XP SP2.
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

problem je, ze bez softick card exportu ti wm5torage nebude fungovat (jinymi slovy, wm5torage neni "oficialne" kompatibilni s kaiserem)
hojzak
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Diky

Post by hojzak »

Diky, ten osftick funguje i kdyz prenos je trochu pomalejsi nez jsem cekal. Porad je ale rychlejsi nez pres activesync. Doufam, ze do 21 dni vyjde nova verze wm5torage a zacne fungovat i na mojem telefonu. V nejhorsim ale 15 dolaru neni zase nic tak strasneho. Jeste jednou diky za pomoc.
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

stačí si tam nechat po vypršení trialu softick a doinstalovat wm5torage a bude to OK
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Re: Diky

Post by p.a.Ť.o »

hojzak wrote:..Doufam, ze do 21 dni vyjde nova verze wm5torage a zacne fungovat i na mojem telefonu. V nejhorsim ale 15 dolaru neni zase nic tak strasneho..
jestli vyjde, tak nebude opět kompatibilní. problém je v "htcčkovském" usb driveru (= není standard)
hojzak
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by hojzak »

hmm, ale kdyz to umi ten softick, tak nejak jit musi. Takze drive nebo pozdeji by se to mohl naucit i WM5torage ne?
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”