potřebuji poradit :(

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
Post Reply
Fjaus93
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Nokia lumia 920

Post by Fjaus93 »

Dobrý den :)

Mám na vás prosbu. Chtěl bych tyto prázdniny přejít ze staršího telefonu na nějakou novou vlajkovou loď a rozhoduji se mezi modely Nokia Lumia 930 a LG G3. Pro mě je těžká volba v tom, že momentálně vlastním model Lumia 920, Notebook se systémem od Windows a Xbox One, takže díky kompatibilitě těchto zařízení bych se přikláněl k Lumii 930. Ale LG G3 je momentálně top vlajková loď která mi určitě vystačí na další 2 roky, a plus mě zaujala možnost přikoupení LG G watch... Takže by mě zajímal váš názor, jestli zůstat u systému Windows, nebo zkusit spojení chytrého telefonu a hodinek od LG. :) btw: se systémem Windows jsem spokojený :)
děkuji za odpověď a případné rady... :)
BigHlava
varování
varování
Zařízení: Nokia Lumia 920

Re: potřebuji poradit :(

Post by BigHlava »

A měl jsi někdy Android?
Sentinel65
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Honor 8

Post by Sentinel65 »

Chlape, chlape :-)

Teda ten titulek a pak to, co jsi napsal .... popremyslej nad sebou, v podstate jsi si odpovedel sam, aniz by jsi si to uvedomil :tlem: "... btw: se systémem Windows jsem spokojený ... "
Co chces za radu ? Aby jsi se rozhodl mezi kompatibilitou windows a jejich zarizenimi, ktere vlastnis a nebo mezi technickou novinkou a jejich hodinkama ??? :) V tomto si musis prece poradit ty sam, co preferujes, co pouzivas a jestli ti ten technickej vykrik s tema cibulema stoji za to, aby jsi opustil neco, co uz mas zazite, co ti vyhovuje a jsi na to zvyklej. Ta 930 ti urcite vydrzi take 2 roky stejne jako to LG :-D
mato289
smartguru
smartguru
Zařízení: Xiaomi Mi Max

Post by mato289 »

o hodinkách od MS sa už niečo tiež písalo..myslím si, že je len otázkou času, kedy niečo také predstavia..
Post Reply

Return to “Jaké zařízení si mám koupit?”