[app] Navigon - navigace
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
[app] Navigon - navigace
Naskocila verze 5.0 - zatim mi v 8.1 mluvi.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
[app] Navigon - navigace
Mluveni uz opravil update samotnych WP8.1
Jinak presneji verze Navigonu je nyni 5.1.0Naskocila verze 5.0
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
[app] Navigon - navigace
Dekuji, ze jsi me opravil.
Re: [app] Navigon - navigace
neopravilhtcjirka wrote:Mluveni uz opravil update samotnych WP8.1
Jinak presneji verze Navigonu je nyni 5.1.0Naskocila verze 5.0
[app] Navigon - navigace
To znamená, že v roamingu - v zahraničí - ho bez datového připojení nespustím???? No to snad nee? 
[app] Navigon - navigace
Tak jsem se zděsil, že to teď datové připojení vyžaduje, ale pak jsem to zkusil pustit v režimu Letadlo a normálně to šlo. Takže datové připojení snad nebude podmínka. To by sami popřeli smysl offline navigace.
[app] Navigon - navigace
@richtrj jo, to zní logicky. Doufám 
[app] Navigon - navigace
a když se dá bez dat, tak nic?
Asi mám jinej kus-Pavel- wrote:Když vypnu data, tak CoPilot se nespustí a Navigon píše, že ho mám zakoupit na Store a vrátí se do menu, prostě nejde použít, vtipálci.
Divné. Já vypnul mob. data, ale wifi ne. Nicméně byl jsem mezi neznámými wifi sítěmi, takže nepřipojen.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
[app] Navigon - navigace
Ted jsem to zkousel cestou domu, data vypnuta, wifi vypnuta a navigon me navigoval az domu.
To me rekni jaktoze u tebe to nejde?Ani nikde na forech jsem podobny problém nevidel..
To me rekni jaktoze u tebe to nejde?Ani nikde na forech jsem podobny problém nevidel..
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
[app] Navigon - navigace
Takže dnes mi odišiel Navigon...vraj je neplatný a posiela ma do marketu...
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
[app] Navigon - navigace
bigjohn: Stejný problém řeším od aktualizace na WP 8.1. Najdi si v Marketplace Navigon a otevři ho. Automaticky dojde k ověření platnosti licence a vše je funkční i offline.
-Pavel- Den dva Ti fungovat bude, ale pak máš zase smůlu a musíš ověřit licenci...
-Pavel- Den dva Ti fungovat bude, ale pak máš zase smůlu a musíš ověřit licenci...
Na Slovensku bez dat v roamingu: Tam jsem dojel v pohodě a vše ok šlapalo. Druhý den ráno jsem inkasoval tuto hlášku: Viz screen.
Tak mi zatrnulo. Nastesti jsem ho pak spustil před nástupem do auta v penzionu na wifi.....
Tak mi zatrnulo. Nastesti jsem ho pak spustil před nástupem do auta v penzionu na wifi.....
Přesně [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
[app] Navigon - navigace
no ono je, tedy alespoň pro mě rozdíl, jestli se ti tohle stane v ČR, kde data máš (což se mi nikdy nestalo podotýkám), ale v cizině, kde je člověk v roamingu a data v roamingu platit nechce/nemá povoleny. Už jsem to taky kdysi psal o pár stránek dozadu, že se toho bojím v roamingu a toto se mi přesně stalo...kdyby si neolízl navigon store přes wifi, tak nevím nevím. Doufám, že jsem to napsal srozumitelně.
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
[app] Navigon - navigace
Jo a reinstal taky nepomůže :D
[app] Navigon - navigace
Prosím, dostal někdo odpověď z toho supportu, jak je to s tím nutným "sosnutím" licence? Chystám se na Slovensko, tak abych věděl, na čem jsem. Je to fakt docela podpásovka majznout do offline navigace takovouhle boudu.
Já mám dojem, že Navigon si musí při každém novém spuštění olíznout licenci ve štítem a na to potřebuje data. Pokud z nějakého důvodu toto není možné tak hodí tu chybovou hlášku. Prostě aspoň mít v zahraničí možnost Wi-Fi a spustit navigaci na penzionu než vlezeš do auta....
Navigon data určitě nepotřebuje.
Byl jsem týden v Itálii, kde jsem měl data vypnutý a navigon fungoval bez problémů.
Byl jsem týden v Itálii, kde jsem měl data vypnutý a navigon fungoval bez problémů.