Ahoj vespolek,
mam mensi problem s mou novou Lumii 925, na ktere je nahran WP 8.1 dev preview. Telefon se zasekava a to tak, ze nejde probudit ani poklepanim na displej, ani tlacitkem power - jedine co pomuze je reset pres volume dowm + power. Nekdy se nesekne vic nez 24h, nekdy se takto zasekne 2x za hodinu, ale vetsinou se to aspon jednou denne stane.Setkal se nekdo s necim podobnym u L925? Mam predpokladat, ze je to SW chyba a nebo je to chyba HW?
Kdyz jsem po tom trosku patral, obcas se objevily zminky, ze to muze byt Wi-Fi modulem (problem se zrejme vyskytuje jak u L920, tak L925), jeden uzivatel dokonce tvrdil, ze kdyz nechal tyden vypnutou WiFi, tak se mu telefon nezasekl ani jednou.
Tak vaham, zda to vubec posilat na reklamaci, protoze si dovedu zive predstavit, ze to ten technik zapne, po trech hodinach, kdy to bude lezet nekde v supliku na to koukne, bude vse ok a posle mi ji zpet...
Zasekavajici se Lumia 925
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Začal bych hard resetem, když nepomůže tak downgrade na WP8 a pokud to bude dělat dál, reklamace.
Hard reset uz probehl, zkusim ted ten downgrade, pokud se povede, a pak reklamace. Ale z te posledni moznosti moc nadseny nejsem...
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
S největší pravděpodobností tam hapruje WP8.1 DVP.
Počkat na update s FW od "Nokie" nebo downgrade na WP8.
Osobně jsem na své L1520 zaznamenal taky již pár zakousnutí fatálních, kdy jsem musel soft resetovat, ale všechny tyto vady se mi projevují na DVP, na WP8 byl telefon stabilnější. Hard reset v mém případě taky nepomohl. Ale nestává se mi to denně, ale spíš 1x za týden.
Počkat na update s FW od "Nokie" nebo downgrade na WP8.
Osobně jsem na své L1520 zaznamenal taky již pár zakousnutí fatálních, kdy jsem musel soft resetovat, ale všechny tyto vady se mi projevují na DVP, na WP8 byl telefon stabilnější. Hard reset v mém případě taky nepomohl. Ale nestává se mi to denně, ale spíš 1x za týden.
Re: Zasekavajici se Lumia 925
Toto bude nejakou aplikaciou, lebo na mojej 925-ke sa to nekuslo na raz. Je pravdou ze mam deaktivovane zobudenie potukanim po displeji a WiFi mam permanentne zapnute a denne sa cez WiFi pripajam.
Po downgrade na WP8 je všechno ok a telefon běží v kuse už od Středy. Možná šlo o kombinaci DVP a nějaké aplikace, ale víc zkoumat to nebudu a počkám na konečnou verzi. Každopádně díky za postřehy a tipy.