Nokia Lumia 925: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
Garp69
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: MS Lumia 950 (WM_10), Nokia Lumia 925 (WP8.1),

Post by Garp69 »

Nevím jestli dělám něco špatně, ale nejde mi přidat ve "Fotografiích" další album a přesouvat fotky do různých alb. Ani jsem nenašel žádnou apku na organizaci fotek. Docela bych to kvůli práci potřeboval. Nemáte někdo řešení? Díky.
Daniel Stiegler
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650

Post by Daniel Stiegler »

Garp69: Doporučuji vše vést přes OneDrive, fotky a jejich správa ve Windows Phone...
Přijde mi snazší, když se všechno chodí do "Camera Roll" pak se vše sesynchronizuje a následně to přeupravým na PC potažmo na OneDrive.
Garp69
přispěvatel
přispěvatel

Post by Garp69 »

Díky za radu, ale toto pro mě není ideální řešení. Nejsem si totiž jistý prací s OneDrive :oops:
Zatím jsem to vyřešil tak, že jsem si složky vytvořil přes PC a přeházel si to tam kam potřebuji. Ale mrzí mě, že to nejde jednoduše přesunout v telefonu.
steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus

Post by steelspace »

Správa čehokoliv, od fotek po kontakty, je na malém zařízení náročnější, takže je lepší mít vše napojené na nějakou online službu a pro správu používat nástroje na PC nebo tabletu.
Freeloader
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia 8

Post by Freeloader »

j tiez mi tam chyba dost to ze nejde presuvat fotky do inych priecinkov a musi sa to robit cez PC, to je zakladna vec ktoru mali uz telefony bez OS :D
Sinpa
smartstar
smartstar
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

Post by Sinpa »

Zkus tohle
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 3e58e55b19" onclick="window.open(this.href);return false;
sice to není tak pohodlné jako kdyby to bylo přímo v systému, ale aspoň něco.
spellshaper
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3

Post by spellshaper »

Jde to dělat i v telefonu přes aplikaci OneDrive, jak ale bylo řečeno, je to pouze pro fotky uložené v cloudu.
Garp69
přispěvatel
přispěvatel

Post by Garp69 »

Sinpa wrote:Zkus tohle
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 3e58e55b19" onclick="window.open(this.href);return false;
sice to není tak pohodlné jako kdyby to bylo přímo v systému, ale aspoň něco.
Díky moc. Už jsem to vyzkoušel a přestože to není tak pohodlné, pro moje potřeby to stačí. Vyhovuje mi to opravdu víc než OneDrive.
Xyz0
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 820

Post by Xyz0 »

Jak funguje glancescreen/rychlý přehled? Mám nastaveno zobrazovat vždy ale zobrazuje se jen občas, po zamknutí displeje se zobrazí ale po vyndání z kapsy se zobrazí jen občas. Vypozoroval jsem, že se nezapne v noci a nebo když je moc světla. Dá se to spravit nějakým nastavením nebo je třeba reklamace?
geoffrey
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 920, XPERIA Z, LG2, Lumia 925, OPPO Find 7a

Post by geoffrey »

Mě po aktualizaci na 8.1 Glance screen blbne. Někdy se nezobrazuje, neukazuje upozornění a někdy zůstanou viset hodiny a nejdou. Ale beru ta jako nutnou daň, předpokládám, že až vydou WP 8.1 od Nokie, bude to fungovat korektně.
Xyz0
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 820

Post by Xyz0 »

Díky za odpověď, jen jsem zapomněl napsat, že tam 8.1 nemám...
Freeloader
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia 8

Post by Freeloader »

Xyz0 wrote:Jak funguje glancescreen/rychlý přehled? Mám nastaveno zobrazovat vždy ale zobrazuje se jen občas, po zamknutí displeje se zobrazí ale po vyndání z kapsy se zobrazí jen občas. Vypozoroval jsem, že se nezapne v noci a nebo když je moc světla. Dá se to spravit nějakým nastavením nebo je třeba reklamace?
ja ho mam nastaveny na "nahlad" a funguje mi spravne.
geoffrey
přispěvatel
přispěvatel

Post by geoffrey »

Když dám "náhled", vůbec se mi nezobrazí. Musím mít "stále zapnuto", ale tam se mi přestaly ukazovat ty upozornění. Na zamykací obrayovce jsou v pohodě. Teď jsem to zkoušel.
Garp69
přispěvatel
přispěvatel

Post by Garp69 »

Mám taky nastavený náhled a funguje dobře.
Ale měl jsem s tím také problémy. Už jsem to tady někde psal - pomohla mi přeinstalace Glance. Nevím proč, ale z mobilu jsem jí nemohl ve Store najít, tak jsem si ji stáhl přes PC.
A v nastavení "Rychlého přehledu" je třeba si nastavit co chceš aby bylo vidět. Já tam mám nastaveno "upozornění na zamykací obrazovce".
geoffrey
přispěvatel
přispěvatel

Post by geoffrey »

Tak jsem s tím provedl nějaké změny, zase vrátil a ejhle, začalo to fungovat :) Uvidím jak dlouho.
jaho
nováček
nováček
Zařízení: SXP

Post by jaho »

Chtěl jsem se zeptat, jestli již někdo prováděl úpravu-integraci nabíjení na Lumii 925 v zadním krytu (viz. např.francouzská úprava). Zejména konkrétní poznatky z vlastní úpravy a následné zkušenosti z používání.
Potřebuji bezdrátové nabíjení a nechci doplňkové kryty.
Díky za odpovědi.
mato289
smartguru
smartguru
Zařízení: Xiaomi Mi Max

Post by mato289 »

Vyzerá to veľmi to zaujímavo..mať veľa peňazí na zvyš,kludne by som sa do toho pustil kebo pri nesprávnej manipulácii sa tam riskuje poškodenie krytu a to dosť telefon znehodnotí..prídavný kryt je jedným záporom prečo som nešiel do L925..
mistrjuna
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Nokia Lumia 925

Post by mistrjuna »

Také vlastním Lumii 925 a nedávno jsem si dokoupil kryt pro bezdrátové nabíjení a dok k tomu a musím říci, že jsem nad míru spokojen, je to neskutečná fičura, ten kryt navíc nevypadá vůbec špatně, telefon se mi s ním mnohem lépe drží, není už tak tenký, nevyklouzává z ruky a obecně lépe padne do ruky díky zvětšení a zaoblení boků. Do těch úprav se tedy vůbec nehrnu, moc tomu nevěřím protože i přes ten kryt se telefon z vyndání ze stojánku dost zahřívá, je vážně dost teplý a když si představím že by ta cívka ležela přímo na vnitřnostech telefonu tak to v budoucnu musí mít určitě negativní vliv na celý hardware. Ten plastový kryt s cívkou je sám o sobě docela masivní a určitě to není pro srandu králíků zalepené v takhle silném materiálu. Ta teplota té cívky je podle mého skutečně vysoká.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Není vysoka,je to uplne normalni.Baterie při hrani vykonne hry ci dlouhem brouzdani na netu dokaze rozpalit telefon a vnitrnosti ještě vice.
L920 ci L1520 ji ma také uvnitř a také zatopi a nic neodchazi.
Luks
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S7 Gold

Post by Luks »

Nějaký řešení systému doručenky z doby 90. let by nebylo?Je fakt naprd že po každý sms dojde sms o doručení...

A ještě jedna věc,dá se nějak nastavit aby se mi při příchozím hovoru zobrazila fotka kontaktu??
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”