Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
-
matiqos
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950
Paci sa mi, ze cez lupu (bing) uz hlada aj veci v telefone, dokonca ma prekvapilo, ze ked napisem interpreta/album/piesen tak to najde a zacne rovno hrat...
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Ale zajímavý, že cca 20 aplikací se stálo, ale pak to najednou přestalo, a už nejde nic stahovat, ani hledat, ani otevřít Store, restart nepomáhá... Počkám do té osmé, pak zkusím reset. Když nepomůže, tak NCS, a jdeme od znova.
Tak mám svůj první podivný postřeh. Proč mi baterii nejvíc vybijí spořič baterie
?
-
Katie
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 920 - red, iPhone 6 64 GB
Nějak mi nebere to Celsius :D.. ale ja bych to potřebovala změnit i v kalendáři :DCageJ wrote:hej povedat cortane..Katie wrote:Dá se někde nastavit v tom US aby byla teplota ukazovana ve stupních Celsia?
convert this temperature to Celsius..![]()
![]()
Update: One side effect of doing this is it appears to disable the Store from loading on some devices. So consider this a preview of Cortana, or just be aware there could be some negative consequences!
zeby toto ? :D
Katie, nastav si v "Region - Regional format" Českou Republiku.
Store to samé viz: http://forums.wpcentral.com/windows-pho ... ost2460747" onclick="window.open(this.href);return false;
Takhle si obhajuješ hodně věcí?Paffka wrote:Omlouvám se, musíš kliknout jednou navíc....BOŽElubofm wrote:Stojím si za tím, že to je horší. Aby jsi mohl kliknout na zvoneček, musíš kliknout první na šipku. Pak až na zvoneček, notu a vibrace.
Mě to štve hlavně kvůli toho, že ovládání zvukových profilů je snad naprosto základní věc na každém telefonu. 10 let staré hloupé telefony na tom byly 100x lépe než dnešní "smart" telefony.
Přitom je to programově taková banalita.
Pokud je to taková programová banalita, předvěď své umění a vytvoř aplikaci. Jistě ji hodně zájemců uvítá....
Proč to dělat jednoduše, když to jde udělat...
-
l0lz
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000
Kliknite na 3 bodky a dajte stahovania a malo by to istPetulinek wrote:Taky, taky, ta rádobyvtipná hláška je teda fakt něco...tslany wrote:Je tu ještě někdo s chybou 805a01f7 ve Storu?
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
tslany: Já, a rovnou všechny tři :D.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Tři tečky nepomáhají, nepomáhá ani změnit region na CZ. Prostě chvilku počkám a uvidím 
Daniel: A máš na všech třech 8.1, nebo jsi nějakou nechal jako rezervní s 8.0?
Edit: prý je to opravdu způsobeno přetížením storu. Tak počkám
Daniel: A máš na všech třech 8.1, nebo jsi nějakou nechal jako rezervní s 8.0?
Edit: prý je to opravdu způsobeno přetížením storu. Tak počkám
islo mi to, skusal som 
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
Ty si vzdy najdes argument proc to ms udelal takhle a ne jinak proc se jich ve vsem zastavas? jinde to jde tady ne me to nevyhovuje tecka.mceza wrote:Aha a v čem bude lepší "tapnout - podržet - tapnout" než jen "tapnout - tapnout"???Cheetah007 wrote:Na tomhle screeni mi při podržení prstu v lidé u kontaktu, chybi volba " Volat" abych nemusel kontakt rozklinkávat, je to prkotina nic strašného, přesto bych to uvital.
spíš myslel, jestli se ma wifi treba po nejake dobe vypnout kdyz ma telefon vypnuty display nebo aby zustala wifi stale pripojena. Taky to nemuzu najit, tak by me zajimalo jak to ted funguje.CageJ wrote:aha, tak ono treba WIFI vypnut lolCageJ wrote:vrrr, kde je Wi-Fi nastavenie ?? kedy sa ma WIFI zapnut? ?? :O Mne to normalne zmizlo..
po zhasnuti obrazovky, minutas atd.
Jinak ono uz zmizelo, ze se muzes na kontaktu podivat primo na jeho fotky pres FB? No a ten picture hub je dost hroznej, zmizely mi i nejaky obrazky, mel jsem tam vic galerii a ted tam uz nejsou. No co, je to jedno. Zatim jsem z toho takovej rozpolcenej. Uvidime, jak se to bude chovat do budoucna
Omlouvám se, musíš kliknout jednou navíc....BOŽE
Pokud je to taková programová banalita, předvěď své umění a vytvoř aplikaci. Jistě ji hodně zájemců uvítá....
Obhajuji pouze to, že se jedná o develop verzi, kterou si nainstaluje x "rádobyvývojářů" a místo hledání funkcí v novém systému je raději hned vše špatné... Nejdříve spousta z "Vás" křičela po oddělení hlasitostí a teď když ji máme, je to opět špatně, protože se musí zvlášť i ztlumovat. Zajímavé...Takhle si obhajuješ hodně věcí?
Proč to dělat jednoduše, když to jde udělat...
-
IgorVysoky
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo Vibe P1m, Asus T100Ta
EDIT: Duplikácia
-
Katie
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 920 - red, iPhone 6 64 GB
Ted se mi pro změnu nezobrazuje počasí v kalendáři uz vůbec :D
U obrázků zmizela možnost nahrát je na Onedrive? Jde to přes aplikaci OD, ale u WP8 to šlo myslím přímo, ne?
MS to opat nezvlada, a ako bonus som musel 820tku hard resetnut.. lahol XBOX MUSIC
920 no issues
920 no issues
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
Vypada to dobre s fotkou ja az flashnu zvolim nejako texturu drevo kostky kamny asfalt atd. na fotce by texty splyvaly.
Zeptal bych se je mozne na dlazdicich nastavit jiny font velikost a barvu textu?
Zeptal bych se je mozne na dlazdicich nastavit jiny font velikost a barvu textu?
-
IgorVysoky
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo Vibe P1m, Asus T100Ta
Obchod mi neide po nastavení späť na regionalne nastavenia Slovenska. Historiu nakupov mi ukazuje ale obchod samotný a sťahovanie nefunguje. Vie niekto čo s tým?