problém s účtem Microsoft
-
Adam Peteřík
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: Samsung Ativ S
Dobrý den.
mám problém s účtem Microsoft Live. Byl jsem na stránkách Microsoft zaregistrovaný, ale nevěděl jsem, jak si nastavit svou adresu na Českou Republiku. Tak jsem svůj účet smazal a vytvořil si nový. Problém ale na stal na mém telefonu, kde svůj účet Microsoft nemůžu změnit. Poraďte mi prosím, co s tím.
mám problém s účtem Microsoft Live. Byl jsem na stránkách Microsoft zaregistrovaný, ale nevěděl jsem, jak si nastavit svou adresu na Českou Republiku. Tak jsem svůj účet smazal a vytvořil si nový. Problém ale na stal na mém telefonu, kde svůj účet Microsoft nemůžu změnit. Poraďte mi prosím, co s tím.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Pokud jsi účet zcela zrušil, už se k němu nedostaneš.
V případě telefonu je nutné provést "uvedení do továrního nastavení", po té telefon přihlásíš pod novým účtem.
Připrav se na to, že pokud již nemáš přístup ke starému účtu, o vše v telefonu jsi přišel a pokud jsi měl nakoupené nějaké aplikace, přišel jsi o ně také - ty jsou totiž vázané nikoliv k telefonu, ale k MS účtu.
V případě telefonu je nutné provést "uvedení do továrního nastavení", po té telefon přihlásíš pod novým účtem.
Připrav se na to, že pokud již nemáš přístup ke starému účtu, o vše v telefonu jsi přišel a pokud jsi měl nakoupené nějaké aplikace, přišel jsi o ně také - ty jsou totiž vázané nikoliv k telefonu, ale k MS účtu.
-
Adam Peteřík
- můj třetí příspěvek

Tzn. vymažou se mi i kontakty a aplikace, že?
-
Miroslav Havlíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020
Přesně tak. Kontakty by ale mohlo jít nahrát na nový MS účet, pokud se ještě před obnovením přidá do telefonu jako sekundární Hotmail účet. Osobně ale nemám vyzkoušeno.
Já teda nevím, ale nedá se ten původní účet ještě po nějakou dobu obnovit?
-
Adam Peteřík
- můj třetí příspěvek

A nevíte jak mám nahrát kontakty na nový účet?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
No zkus co psal M. Havlíček. Přidej do telefonu svůj nový účet jako další mail a zkus u něj dát synchronizaci kontaktů. Pak se připoj na webu k tomuto novému účtu a uvidíš, jestli tam budou kontakty nebo ne..
Nebo zkus starý účet obnovit, jak psal Petulinek - dočasně by to skutečně mohlo jít, tuším, že tam byl limit týden nebo dva.
Nebo zkus starý účet obnovit, jak psal Petulinek - dočasně by to skutečně mohlo jít, tuším, že tam byl limit týden nebo dva.
Já měl teda za to, že jde obnovit jeden rok, po tu dobu je jen zmražen.