1) seznam aplikací je řazen pod sebou, takže když mám staženo hodně aplikací, pořád jedu směrem dolů. Je to zdlouhavé, i vyhledávání a neustálé poklikávání mě otravuje. Lepší a přehlednější by byly dlaždice, odhaduji, že by se vešly tak 4 vedle sebe, ale nemohu najít, jak to udělat.
2) kde se najdou profily, jsem zvyklá dávat si na noc Tichý, pak třeba Jednání, Venku atd. Zde k nenalezní! Jediné, co jsem objevila, je jakýsi podivný režim v letadle, ale pak se mi nikdo nedovolá ani nemůžu přijímat zprávy.
3) jak zmenšit animovaná okna v základní nabídce, aby se zmenšila všechna najednou a nebylo potřeba je zmenšovat po jednom. Chci si tak zpřehlednit obrazovku a umístit vedle sebe více oken.
4) kalendář zobrazuje den jen zkratkou, vůbec nepíše ani měsíc, ani rok. Jak udělat, aby vše vypsal, a to včetně plného názvu dne?
5) lze změnit písmo v animovaných oknech, aniž by se měnilo v celém telefonu?
6)lze změnit velikost písmen na klávesnici? Vždyť se na tom vůbec nedá psát, je to mrňavé, i když si dám telefon "naležato". Neustále si pletu písmenka.
7) protože hodně píšu SMS, rozčiluje mě, že přístroj neukazuje, kolik znaků zbývá do konce jedné SMS. Dá se to nějak napravit?
8) Je možné dát jinou barvu pod animovaná okna a pod seznam aplikací? Černá se mi nelíbí, chtěla bych zkusit i jiné barvy. Díky všem pokročilým uživatelům za pomoc! PS: trochu jsem to zpřehlednila