Dobry den,
V mem mobilu Alcatel 975n /vodafone smart3 mam pristup jen do notifikacni listy .. do menu ani nastaveni se bohuzel nedostanu..A potreboval bych do mobilu nainstalovat CWM a nasledne spustit .. Prosim vas o pomoc,nevi nekdo jestli je nejaka moznost instalace cwm do tohoto zarizeni pres pc ?Dekuji za kazdou odpoved (ANO GOOGLE JSEM POUZIL)
Smazany system? Alcatel 975N-VDF SMART3
-
Helpmeplease
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: alcatel 975n vodafone smart3
-
Helpmeplease
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: alcatel 975n vodafone smart3
Alcatel 975n - Problém s instalací rom
Dobré odpoledne,
Vlastním mobilní telefon typu Alcatel 975n (Vodafone smart 3) ... Opravdu náhodou jsem smazal veškerá data,app a vlastně celý systém. (root mobil)
Stalo se díky troll applikaci :/ Teď nemám možnost se dostat do menu,nastavení (znemožnění povolení ladění usb,instalace cwm) Jediné co na telefonu mohu dělat je rolovat notifikační lištu .. Určitě vás napadne použití programu Odin3 pro instalaci original ram,ale bohužel original ram nemohu sehnat a navíc odin3 pokud vim požaduje povolený ladění usb (což povolit nemohu,jak už jsem psal výše) Pak mě napadá nahrát Stockrom kterou jsem sehnal.. k té je myslím potřeba root,což bych měl mít také pokud se mi to z mobilu nesmazalo společně se systémem (netušim) A také je potřeba CLOCKWORKMODE (CWM) což mě hodně brzdí,jelikož nemohu nalézt žádný návod pro můj tip zařízení..Návod jak naistalovat CWM do mobilu s kterým nemohu manipulovat :/
Předem děkuji všem za případnou pomoc a přeju úspěšný rok 2014
Vlastním mobilní telefon typu Alcatel 975n (Vodafone smart 3) ... Opravdu náhodou jsem smazal veškerá data,app a vlastně celý systém. (root mobil)
Stalo se díky troll applikaci :/ Teď nemám možnost se dostat do menu,nastavení (znemožnění povolení ladění usb,instalace cwm) Jediné co na telefonu mohu dělat je rolovat notifikační lištu .. Určitě vás napadne použití programu Odin3 pro instalaci original ram,ale bohužel original ram nemohu sehnat a navíc odin3 pokud vim požaduje povolený ladění usb (což povolit nemohu,jak už jsem psal výše) Pak mě napadá nahrát Stockrom kterou jsem sehnal.. k té je myslím potřeba root,což bych měl mít také pokud se mi to z mobilu nesmazalo společně se systémem (netušim) A také je potřeba CLOCKWORKMODE (CWM) což mě hodně brzdí,jelikož nemohu nalézt žádný návod pro můj tip zařízení..Návod jak naistalovat CWM do mobilu s kterým nemohu manipulovat :/
Předem děkuji všem za případnou pomoc a přeju úspěšný rok 2014
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Instalace CLOCKWORKMODE
Takze asi tak. http://androidforum.cz/post713848.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak ses asi hrabal pres nejaky spravce souboru v systemu?
CWM neni.
A proc zakladas 2 temata na stejnou vec?
Jinak ses asi hrabal pres nejaky spravce souboru v systemu?
CWM neni.
A proc zakladas 2 temata na stejnou vec?