ahoj,
kupil som si lumiu 925 a som zhrozeny z WP8 teda niektorych veci.... preco mi napr nehadze ziadne facebook notifikacie? kde robim chybu? mam chut telefon vratit a po 10 rokoch sa rozlucit s nokiami
novy vo WP, facebook....
-
cardi
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S5
novy vo WP, facebook....
Stahni si facebook beta ve storu
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
novy vo WP, facebook....
kdybys to nemohl najít, link je zde:
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 7b33247ec6" onclick="window.open(this.href);return false;
momentálně ale koukám, že je někde nějaký bug a místo verze 5.2.x.x se instaluje stará 3.x.x.x
Nebo můžeš počkat, až vyjde update (kam přidávají otestované funkce z bety)
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 7b33247ec6" onclick="window.open(this.href);return false;
momentálně ale koukám, že je někde nějaký bug a místo verze 5.2.x.x se instaluje stará 3.x.x.x
Nebo můžeš počkat, až vyjde update (kam přidávají otestované funkce z bety)
-
cardi
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S5
novy vo WP, facebook....
Dik ze jsi zde dal odkaz, akorat je verze 3.2.0.4 a má byt 5.2.0.6 mají chybu na storu a jsem zvědav kdy to opraví, na USA stru vše v poho ale stejně se mi to nepodařilo naistalovat na poslední verzi divné
novy vo WP, facebook....
okej, nejakou nahodou sa dnes rozhodol ze chat zacne funghovat, tak isto knecne mi zacal prijmat emaily s mensim omeskanim... este tie FB notifikacie doriesit a clovek bude mozno aj spokojny.... teda ked vyriesi ako synchronizovat Outlook s mobilom
- mimonaut
- smartmaniak

novy vo WP, facebook....
Obávám se, že přímou synchronizaci outlooku.exe s mobilem už v dnešní době nikdo řešit nebude - synchronizuje se prostě přes net, přes cloud.
novy vo WP, facebook....
z toho cloudu som tak trochu zmeteny, volaco sa mi tam podarilo aspon importnut z nokia suite nieco, no ak by som ten cloud este spojil s tym outlookm a potom sa to synchronizovalo vsetko dokopy bolo by to super
novy vo WP, facebook....
dakujem za tu beta verziu funguje to konecne tak ako ocakavam este aby to ukazovalo aj notifikaciu pri zablokovanom displayi a som spokojny 
- mimonaut
- smartmaniak

novy vo WP, facebook....
Když si přidáš v nastavení lockscreenu FB, budou se ti tam ukazovat i notifikace formou čísel u ikony FB