kernel I9100XWLSD (Siyah-s2-v6.0b4).
zdar nemate nekdo odkaz na tento kernel,ale nerootnuty,routl jsem sam.gala. s2 operator o2,ve bylo ok ,ale dal sem tovarni nastaveni,a po par minutach telfon zamrzl na logu samsung,tak chci prehrat kernel ,ale neroutnutej.dik
-
mahon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Trochu zmatený dotaz.Potřebuješ co ? kernel I9100XWLSD nebo Siyah-s2-v6.0b4 ? Po továrním nastavení se kernel nemění ať je jakýkoliv.Dostaneš se do download modu a do recovery modu ? Pokud se dostaneš do recovery modu tak udělej všechny wipe a pokud se tam nedostaneš tak vyzkoušej download mod a budeš to muset přes Odin přeflešnout ofiko verzí firmware.Pokud ani to nepomůže tak máš poškozenou nand paměť což by byl průser,to se u SGS2 stává.Před flešováním raději nabij baterii a to tak že vytáhneš baterii a vložíš zpět (nezapínat telefon) připojíš nabíječku a necháš nabíjet,mělo by ti to ukázat ikonu nabíjení.
zrejme ofico siyah,prehral sem to znova v odinu tou rootnutou verzi ,ale znova to zacne nacitat a zustane zamrzlej na tom napisu
-
mahon
- stálý přispěvatel

siyah není ofiko ale je to rootlej custom kernel.Pokud chceš telefon rozjet tak si stáhni ofiko romku třeba tu XWLSD a flešni přes Odin a pak hned po fleši udělej wipe data a wipe cache v recovery modu a telefon by ti měl najet.
Píšeš - prehral sem to znova v odinu tou rootnutou verzi čím jsi to přehrál,nějaký odkaz,jak ti máme pomoct když nevíme čím jsi to flešoval.Ty wipe si zkoušel ? To nabíjení,jak jsem psal si zkoušel ? Snaž se trochu více spolupracovat pokud chceš pomoct.
Píšeš - prehral sem to znova v odinu tou rootnutou verzi čím jsi to přehrál,nějaký odkaz,jak ti máme pomoct když nevíme čím jsi to flešoval.Ty wipe si zkoušel ? To nabíjení,jak jsem psal si zkoušel ? Snaž se trochu více spolupracovat pokud chceš pomoct.
sorry su v tom lama,delal sem to podle techto stranek http://www.svetandroida.cz/root-samsung ... lsd-201307" onclick="window.open(this.href);return false;
nevim kde mam stahnout tu ofiko roomku,popis mi prosim jak udelam wipe data a cache ,tak nejak jako pro blbce,dik
nevim kde mam stahnout tu ofiko roomku,popis mi prosim jak udelam wipe data a cache ,tak nejak jako pro blbce,dik
-
mahon
- stálý přispěvatel

Je to sice pěkný přehledný návod ale asi se někde stala chybička,nemám rád tyto custom kernely,lepší je jenom rootnutej stock kernel.V každém případě teď je důležité,pokud máš nabytou baterii,ten telefon rozjet.Pokud máš brandovaný telefon od O2 tak všechny romky jsou na sammobile.com kde jsou odkazy na stažení např. http://rapidgator.net/file/ec9ee66c7b5b ... S7_O2C.zip" onclick="window.open(this.href);return false; návod jak flešovat přes Odin asi znáš ale pro jistotu zde návod jak na wipe (trojhmat hlasitost plus/home/power) https://www.google.cz/search?q=wipe+sgs ... -SearchBox" onclick="window.open(this.href);return false; a když budeš chtít příště root se stock kernelem tak můj návod zde pokud chceš.
Teď už si snad poradíš.
Teď už si snad poradíš.
jinak nabijeni sem zkousel je ok.ted stahuji tu romku,akorat me zarazi ze ma pres 500mb,a ta rootnuta co jsem ji nahraval do sg s2 ma 6,5mb,jinak dik za radu
-
M.BoBo
- smartguru

- Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
6.5MB Mít nemuze, nejlehčí CM ROM mají kolem 100MB, možná se jedna jen o kernel.
-
mahon
- stálý přispěvatel

sasake
Jak správně poznamenal M.BoBo tak ty si pleteš romku s custom kernelem proto ten rozdíl v MB.
Jak správně poznamenal M.BoBo tak ty si pleteš romku s custom kernelem proto ten rozdíl v MB.
jj,tak sem provedl wipe,dal reboot system,a fon po chvili nabeh,rikam parada,po cca 2min.fon zhasl,tak sem ho musel znova zapnout a situace se opakuje zamrzl na logu.tak uz ted zustava to flesnout tou origo verzi,cekam az se stahne.kuva to je mazec
tak jsem to flesl,udelal wipe a zatim slape,uf mi spadl sutr ze srdce,akorat tam jsou nektere ikony jinaci,ale ok,mam jeste dotazjak to ze mi nesouhlasi imei?predesly majiteltvrdil ze mu kamos aktualizooval soft a ot te doby mu to nemelo signal jak na sit tak na data,ja to koupil udelal restart,a fon byl ok,nevite proc to nesouhlasi,ma to cenu se tim zaobirat?diky vsem za predesle rady k rozchozeni meho fonu
-
mahon
- stálý přispěvatel

Takže když vytočíš *#06# tak tam je nějaké IMEI ? A nesouhlasí s tím pod baterií ? Když si to kupoval tak se s tím nedalo dovolat ? Je to vůbec brandovaný telefon od O2 a máš od toho papíry kde byl kupovaný ? Měl jsi tam před tím než si to rootoval JB 4.1.2 ? Podle toho co píšeš že jsou ikony jinačí tak tam nebyl JB nebo tam byl jiný firmware pro jinou distribuci.
Ono se totiž u SGS2 stávalo často,hlavně u šedivek,že se po přeflešování firmwarem pro jinou distribuci zablokoval na síť a nebyl to problém odblokovat app z google play asi za 70,- ,pak šlo volat. Pokus se odpovědět na všechno aby jsme se k něčemu dopracovali. A ano má to cenu se tím zaobírat,k čemu je ti pak takovej telefon když se nedovoláš.
Ono se totiž u SGS2 stávalo často,hlavně u šedivek,že se po přeflešování firmwarem pro jinou distribuci zablokoval na síť a nebyl to problém odblokovat app z google play asi za 70,- ,pak šlo volat. Pokus se odpovědět na všechno aby jsme se k něčemu dopracovali. A ano má to cenu se tím zaobírat,k čemu je ti pak takovej telefon když se nedovoláš.
ja tam pisu ze jsem to koupil a udelal restart a telefon je uz ok,da se volat vse ok,akorat mi nesedi ten imei s tim pod baterkou proto to asi nema cenu resit
-
mahon
- stálý přispěvatel

Asi jsem tě špatně pochopil.Tak pokud se ti dá volat tak je to v pořádku.Pokud nesedí IMEI pod baterkou s IMEI vtelefonu tak to může být vyměněná jiná základní deska nebo to plastové tělo s tím štítkem.Takže je to bez záruky.
no jo asi ,imei je 004999010....
-
Jumbo78
- moderátor

- Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Re: kernel I9100XWLSD (Siyah-s2-v6.0b4).
Tak to je právě špatné IMEI (nějaké servisní...). Je možné, že ti to dlouho fungovat nebude
Edit: bez zálohy EFS složky ho těžko vrátíš zpátky. Na to by byl třeba box nebo jtag pokud se nepletu
Edit: bez zálohy EFS složky ho těžko vrátíš zpátky. Na to by byl třeba box nebo jtag pokud se nepletu
-
mahon
- stálý přispěvatel

Aha,tak to se divím že ti to funguje.Fakt ti vše jede,wifi,data atd.? Tenhle IMEI je opravdu nějaký servisní a má ho na světě spousta lidí a nedovolají se.Jak správně napsal Jumbo78
pokud nemáš zálohu složky efs tak s tím doma moc nenaděláš jedině to dát na servisní box který to IMEI může vrátit.A to se ještě neví jestli to náhodou není čorka.
no jo facha to,kdyz by to byla corka tak uzmi nejde po par pripojenich by ho blokly,,prodavajici psal ze se mu v tom vrtal kamos neco se softwerem,a od te doby to mel off na siti,ale na netu jsem cetl ze to nejaky fony delaj ze maj po aktualizaci hlasi jinej imei,ale v jadru jedou porad na svuj
-
mahon
- stálý přispěvatel

Ano pokud by to byla čorka a správné IMEI tak by ho blokli pokud by byl nahlášenej.Pokud se ale neoficialně změní,přepálí IMEI což je trestné tak ho nemůžou bloknout protože to Imei nemají nahlášené.
Píšeš že - ze to nejaky fony delaj ze maj po aktualizaci hlasi jinej imei,ale v jadru jedou porad na svuj - tak to bych si rád přečetl,dej odkaz.
Píšeš že - ze to nejaky fony delaj ze maj po aktualizaci hlasi jinej imei,ale v jadru jedou porad na svuj - tak to bych si rád přečetl,dej odkaz.
no ted uz to nenajdu jen sem 14 dni googlil, a manik to tam popisoval,ale moc sem tomu nerozumel,jak rikam sem v tom lama