Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
camouflage
- nováček

- Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black
Ten futrál mám a já osobně ho většinou používám, i když s ním Lumča nelukuje moc sexy - hezčí je bez něj. V kapse mi bez něj dělá potvora psí kusy, sama se odemyká a volá si komu chce. Mačítko na odemykání je dost citlivé nebo ten dabl tap? Nevím sám. Fólie na dislpay je story sama o sobě - prostě tam nedrží a s Invisible shield jsem nebyl spokojenej.
-
Katie
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 920 - red, iPhone 6 64 GB
Aha aha :D.. fólie - uvažuji nad screenshieldem.. Na váhu si snad zvyknu. 
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Mno s tou váhou je to docela síla ale jak píše -Pavel- je to o zvyku. Týden se mi třásla ruka ale nyní "cajk" :D
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Vaha je vetsi a jak pise pavel folii bych na ten displej necpal. Mesic jsem nosil v kapse bez folie a telefon jako novy. Super kup za ty prachy. Ja odesel protoze jsem zvykli na jiny system. Ale co se tyce rychlosti a plynulosti bomba a fotky taky luxus. U meho nynejsiho telefonu jsou fotky v seru horsi a to jsem za nej dal o dost vic nez za lumii
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Katie: u tech origo krytu cc-1043 se muze stat, ze bude blbe vyrezana dira na diodu vzadu, pouzdro ji bude castecne prekryvat. Zrovna takovy jsem vyfasnul ja... Premyslim, ze si vyberu jen nejaky trnky nacvakavaci na zada a boky telefonu.... ;) Mam objednano z ebay, tak uvidime... 
-
Katie
- přispěvatel

Aha, aha, děkuji
.. Tak zítra mi mamka zajde do Mallu pro červenou krásku, jsem zvědavá 
- Daff_Cz
- smartguru

Nevim, ale asi bych spis koupil v czc.cz nebo v tsbohemii... ;) Tam se to toci...
-
Katie
- přispěvatel

Jenže v tsbohemii mají pouze bílou :/.. rovněž v czc no tam mají bílou a žlutou :/
- Daff_Cz
- smartguru

Aha, tak to pak jo... No holt se uz asi doprodava... Ale tak mall.cz je taky v poho.... ;)
Folii jsem uzival kratkou dobu a po tom co jsem ji oddelal, znovu uz ji nikdy nedam. Folie se rychle poskrabe ruznymi mikroskrabanci, navic casto ani poradne neprisaje diky zaoblenym okrajum displeje. A pak je to opravdu hnus, ktery nedoporucuji. A ani ty vsemozne futraly nedoporucuju, akorat to hyzdi design a uz tak rozmerny telefon je potom zbyttecne rozmernejsi jeste vice, bez toho je to ok.
Snad jedine ZAGG,pokial ide o folie.Vdaka tomu ze je jemna a tenka a vdaka tekutine sa krasne aplikuje aj na tych zaoblenych okrajoch.Ani neni videt ze je na displeji.Skrabance nehrozia,ked nimi US Army obaluju vrtule.
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Presne tak, môžem len súhlasiť, ZAGG používam a je to parádička 
- Daff_Cz
- smartguru

To uz radeji ScreenShield folii, ta nezloutne... ;)
Ja nepouzivam nic a taky paradicka 
Měl jsem Zagg nějakou dobu na svém dřívějším telefonu (Nokia X6) a dost mi vadilo, ze ta fólie je jakoby gumová a špatně po ní klouzal prst. Tak šla dolů.
Na 920 jsem zkusil jakousi fólii, ale vypadalo to hnusne, protože na krajích nedržela. Už měsíc mám telefon bez fólie a žádný škrábanec se nekoná. A taky po té oleofobní vrstvě prst krásně klouže.
Na 920 jsem zkusil jakousi fólii, ale vypadalo to hnusne, protože na krajích nedržela. Už měsíc mám telefon bez fólie a žádný škrábanec se nekoná. A taky po té oleofobní vrstvě prst krásně klouže.
Já na Lumii 920 jsem měl dost vlásečnicových škrábanců i když jsem telefon nosil jen po kapsách bez klíčů a v ledvině. Proto když jsem koupil Lumii 1020 jsem na ní nalepil hned folii a jsem klidný. Dost jsem i četl, že displej u Lumií je náchylný na škrábance i když se k telefonu chováte jako v bavlnce.Dr.Y wrote:Ja nepouzivam nic a taky paradicka
súhlasím, to sklo na 920 je náchylné na škrabance. nosím ho samostatne vo vrecku a od štartu po lupu mám škrabanec, kt. však vidno len pod veľmmi silným svetlom 
Mate nekdo zkusenosti s nefunkcnosti BLESKU na lumii 920 ? z niceho nic mi prestal blesk fungovat, telefon mam asi 3mesice stary !!!
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Zkusil jsi to vypnout a znovu zapnout? 
Tady se něco takového řešilo:
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... it=920+led
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... it=920+led