pred 10ti dny jsem se stal opet uzivatelem iOS (po 6 letech, kdy jsem v roce 2007 vlastnil iPhone 3G
Po peti letech u samsungu (galaxy S I a nyni galaxy S Note II) se pomalu zacinam klanet zase zpatky k iPhonu. Nechci vyvolat flame, ale za tech pet let jsem byl s androidem spokojenej, i s kvalitou zminenejch pristroju.... tes jde o to, ze jsem potreboval k praci neco, co by mi pomohlo organizovat cas a s tabletem to byla sazka do loterie, jelikoz jsem nevedel na sto procent, jestli ni bude vyhovovat a splni moje pozadavky. Po prozkoumani trhu jsem zjistil, ze nejlepsi tablet je iPad (kvalita displeje, organizacnim potencialem a vybavou), mam ho v 64 GB verzi, takze spokojenost. Momentalne jsem v bode, kdy bych potreboval synchronizaci kalendare a vseho kolem i v kapse (v mobilu), a tak je jasny, ze situace si vyzaduje iPhone ( nehlede na to, ze Note mi pred pul rokem spadl a mam pres displej pavouka jak krava :D) ....
Rozhoduju se mezi iPhone 5 a 5S. Bohuzel 5S je draha sranda a 5 vlastne jeste stale taky... proto by me zajimalo, jestli se uzivatelsky nejak extra lisi. Mezi moje pozadavky patri kvalita fotografii (s notem fotim dovoleny a vylety a vyvolany fotky jsou pekny) ... potom samozrejme pouzitelnost co se tyce ergonomie.... je mi jasny, ze vzhledem k velikosti displeje to pro me bude krok zpatky.... velikost displeje Note II je proste pro me vyhovujici...ale je pravda, ze i s iPhone 3G jsem byl spokojenej ))