Myslim, ze to ma byt az v nejakem dalsim updatu Glance, mozna az spolecne s GDR3...mlndsk wrote:Apropo, ma nekdo v Glance videt, ze pri nabijeni nema svitit? Ja ne, ale na nejakem videu kdesi jsem to videl. Bez tohoto prepinace je to k prdu, vecer nabijim bezdratove u postele a telefon by celou noc svitil, zbytecne.
Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
Scaladek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 950 XL
Zmena farby hodín Glance z bielej na červenú aj u vás po dnešnom update ??
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Z bile na červenou je to v nočním režimu.
-
Massik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 DS
mně to vždy napíše, ze stahování je ve frontě nebo tak něco a nic se neděje, pak program přestane pracovat-Pavel- wrote:Massik: divné, já si stáhl včera obě verze, jak 3047, tak i 3049, stahování frčí mou rychlostí netu.
- marYan
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge
existuje nejaka aplikacia na synchronizaciu zaloziek medzi IE v PC a WP?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
a) ptáš se ve špatném fóru - od toho je sekce WindowsPhone / systém nebo software..
b) zatím to asi nejde, nebo jsem na nic nenarazil
b) zatím to asi nejde, nebo jsem na nic nenarazil
Je šance, že to výhledově půjde v rámci systému, protože dnes již to funguje mezi počítači s W8 pokud se člověk loguje hotmail účtem.
tak dnes ráno ma lumia zase zradila. večer mala stav batéria 74% a za noc sa totálne vybila a ráno ma nezobudila. mám pocit, že tu už pár ľudí tiež tento problém malo. jediná app čo je povolená je meteoservis pro a mal som aj zapnutý režim šetrenia batérie, tak ako každný večer aby ma nerušili emaily. žiadne iné app na pozadí nebežali. už by to chcelo ten novší amber fw 
Novší fw amber, ak máš na mysli 3049, nič nevyrieši ja som šiel včera spať s 68% batérie a zobudil som sa s 14%. jediná služba na pozadí je počasie, vypnutý mám aj Glance. Plus nevie niekto prečo vždy po reštarte píše v kontách, že facebook konto nie je aktuálne ( not up to date ), síce stačí dať synchronizovať ručne a všetko je OK, ale toto sa mi v kombinacii FB+WP deje už od mojej HD7 :D
do prkna, áno tú 3049 som mal na mysli
podotýkam ešte, že glance nepoužívam, double tap tiež nie a ani vysokú citlivosť displeja na dotyk
-
matiqos
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950
hmm to je zahada alebo nahoda, vcera som siel spat so 60%, rano ma stihol zobudit este s 5% a potom klakol :D
inak bezne mi v noci ide dole 5-10%, ale dnes ma to prekvapilo
inak bezne mi v noci ide dole 5-10%, ale dnes ma to prekvapilo
hm dost divne ja mam este zakladny verziu nefleshoval som ho na amber ale taky problem sa mi este za 2 tyzdne pouzivania nestal je pravda ze bateria mi drzi malo ale je v kuse zapnuty ale aj ked idem spat s 20% baterie rano vstanem a 20 tam je stale alebo 19% nemoze to byt preto ze ste si to flesovali ?
Mám Amber a přesto se mi požádný zásadní pokles neprojevuje. Přes noc při zapnutém glance a double tap je pokles v řádu jednotek procent.
a preco vlasne double tap nici baterku tomu nechapem ?
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
veď je aktívna dotyková plocha..
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Baterku nenici,vubec to na spotrebe nepoznas,rozdil je opravdu minimalni,neznatelny.sambo wrote:a preco vlasne double tap nici baterku tomu nechapem ?
Ja mám v položke Other 602MB, ale podľa toho čo som čítal, je to normálne. Ak tam má ale niekto nad 2gb, môže už ísť o chybu. Jednoducho sa to dá overiť tak, že ak si nainštaluješ nejakú hru čo má okolo 500mb a potom ju odinštaluješ a a pribudne ti to do other tak sa jedná o spomínanu chybu.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Jine systemove soubory aplikaci a systemu,cache apod.,tato slozka nema byt uplne prazdna.
-
Massik
- častý přispěvatel

neda se to stahnout, zkousel jsem registraci, ale ani neprisel mail o potvrzeni registrace, tak uz nevimmlndsk wrote:Protoze mate jinou verzi Suite!-Pavel- wrote:Massik: divné, já si stáhl včera obě verze, jak 3047, tak i 3049, stahování frčí mou rychlostí netu.
Resi to: http://www.seidea.com/2013/08/08/nokia- ... -5-edited/" onclick="window.open(this.href);return false;
pokud to mas stazeny, muzes zaslat do udchovny nebo nejak jinak, aby se to dalo stahnout
dik
-
Massik
- častý přispěvatel

muzes dat link, kde ji stahnout?-Pavel- wrote:Já stahuji na této verzi: Nokia Care Suite PST 5.0 2012.51.4.4, ta je naprosto v pohodě a najde mi obě verze. 2013 už mě nepoustila bez přihlášní.Protoze mate jinou verzi Suite!
dik