Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
jasně že jde. Zkopíruj si zvuk do složky ringtone a objeví se ti ve vyzváněních.
-
mceza
Nebo použij aplikace typu Ringtone Maker, které to udělají za tebe.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Rozhodl jsem se dát 820 přítelkyni a jelikož mi WP vyhovuje ve všech směrech tak si ho koupim zas.Samozřejmě to bude Lumie a nejspíš to bude 920.Můžu se zeptat v čem všem je lepší než moje bývalá 820?Já jen jestli se mi to vůbec vyplatí připlatit další asi tisíc korun navíc.
-
mceza
Bezdrátové nabíjení bez krytu, lepší foťák, lepší výdrž na baterii, lepší rozlišení displeje. IPS displej (což je otázka preference) a pro mě osobně hezčí design. Větší interní paměť.
-
patrabus
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1 Compact White
Přecházel jsem z 820 na 920 zejména kvůli daleko větší interní paměti, jelikož jako pařana mě těch necelých cca 6Gb u 820 dost omezovalo, poté foťák stál docela za houby, jediný v čem je 820 lepší je podání černé barvy díky amoled, ale HD rozlišení a podání barev to u 920 převažuje.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

A co poruchovost?Na heurece jsem četl problémy ohledně samovolného vypnutí a pak už prý mobil nešel zapnout...Stalo se to někomu?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Spise nahoda jako vsech jinych telefonu a znacek.Mam 2 Lumie 920 jiz pres 8 mesicu a slapou jako hodinky.To ,ze se ti neco pokazi dnes hrozi u vseho bez ohledu na cenu a vyrobce.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

Jasně no,já jen jestli to třeba není nějaký neduh L920.Díky.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ne,to opravdu neni.
na zahranicnych forach je o tom par topicov, ale iba prve revizie..Carlosso wrote:A co poruchovost?Na heurece jsem četl problémy ohledně samovolného vypnutí a pak už prý mobil nešel zapnout...Stalo se to někomu?
-
htcjirka
- smartmaniak

Ani prvni revize v tom neni,byl to tehdejsi fw,jednu z Lumii mam uplne z prvni revize.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

Takže je to fw chyba jo?No lidem se to děje pár dní po koupi tak je možný že neaktualizovali a ten dělá jim to právě ten fw...No jestli je to tím tak v tom žádnej problém nevidim,stačí aktualizovat a je to ne?
-
htcjirka
- smartmaniak

Tehdy to bylo FW,nekdy v roce 2012 a zacatek 2013,dnes se nikomu takoveho nic nedeje,standardne.Poruchovost stejna jako vsechny znacky,obcas nekdo chytne cerneho petra.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
a hlavně, když člověk ví co s tím, sám si to opraví stisknutím kombinace tlačítek.. 
ALe neděje se to opravdu nijak často a určitě ne každému. Spíš bych řekl, že jde o velmi ojedinělé problémy
ALe neděje se to opravdu nijak často a určitě ne každému. Spíš bych řekl, že jde o velmi ojedinělé problémy
- Carlosso
- stálý přispěvatel

Nejvíc se těšim na tu výdrž,snad dám aspoň den...Jinak asi si koupim černou,ta se mi zdá nejhezčí.
-
mceza
Taky jsem šel do černé a rozhodně nelituji. V tom matu je nádherná. A den dáš naprosto v pohodě.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

No doufám že jo protože to je jeden z hlavních důvodů proč si 920 kupuju.Přes den potřebuju být online přes 3G,používat prohlížet,tapatalk a navigaci.Takže potřebuju fakt celej den výdrž.Teď s 820 dám sotva půl dne...
-
Deaktivovaný účet (01.2014)
S výdrží jsem na tom krásně, v pohodě den.
Jj den používání v poho, druhej už nevydrží do večera při používání. Já vzal žlutou páč jsem chtěl něco odlišného než černou placku.
(a ještě jsem tak trochu ujetej na žlutou a když jsem viděl že je i žlutá, jasná volba
)
PS: Nejspíš zbytečnej dotaz, ale jde HW vyhledávací tlačítko naučit vyhledávat pomocí Googlu a né pomocí toho super Bingu?
PS: Nejspíš zbytečnej dotaz, ale jde HW vyhledávací tlačítko naučit vyhledávat pomocí Googlu a né pomocí toho super Bingu?
-
FraDiavolo
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Ne nejde, můžeme aspoň děkovat Nokii, že se dá vyhledávat v IE přes Google, na HTC mají myslim smůlu.