A je nový.
A za 100.- ušetřenou si můžeš dát 4 piva.

Buď brick, pak je tu návod jak to rozchodit znovu anebo trpělivost... zažil jsem několikahodinový "točení kol", který dopadlo úspěšně... bejt tebou, tak pár hodin počkám.Jimmik wrote:Ahoj, v telefonu jsem změnil jazyk mluvených příkazů z polštiny na angličtinu a vyskočila mi aktualizace. Tak jsem jí stáhl a telefon se restartoval, teď už se tak 40 min točí kola a nic se neděje, to se asi nějak seknul ne? Neví někdo co s tím? Vypnout nejde, volume dolů + vypnutí skončí zase točením kol.

Mám folii brando od sunnysoftu. Neveřím povídačkám že se to nepoškrábe. Poškrábe se totiž uplně všechno. časem.dkdkdk wrote:Jak to máte kdo s ochranou L920 vůči škrábancům? Používáte orig. CC-1043, cp-600, nějaké folie... nebo nalepíte jen folii na display a u krytu spoléháte na to, že jej za nějaký čas vyměníte za nový?
Co jsem zatím různě našel v diskuzích:
CC-1043 - zanechává lepkavé šmouhy (následek zahřívání + silikon?), popř. v kombinaci s nečistotou odírá zadní kryt
CP-600 - "nekomfortní" telefonování
folie na krytu - odlupování rožků při vytahování z kapes
orig. kryt + sim šuplík - Kč 700,- z HK i s DPH
Nezhoršují tyhle ochranná příslušenství ještě více odvod tepla, které už tak některým není po chuti při "naked" mobilu?

aha, BT som mal vypnutýjozefg wrote:a maszapnuty bluetooth?? Na vacsie subory to pouziva bluetooth
edit: tak lumii už mám a můžu říct tohle: cc-1043 se mi na lumii nelíbí, takže ji ponechám bez pouzdra a časem třeba vyměním. Co se týče fólie, nalepil jsem krusel a mám z ní rozporuplný pocity. Aplikace snadná, na ploše bubliny nejsou, ale na okrajích je prostě milimetrovej proužek, kterej za boha nemůžu přilepit k displeji. Prostě to nejde. Asi ji zkusim odlepit a dát ji tam znova jenže si to spíš podělám ještě vícdkdkdk wrote:Jak to máte kdo s ochranou L920 vůči škrábancům? Používáte orig. CC-1043, cp-600, nějaké folie... nebo nalepíte jen folii na display a u krytu spoléháte na to, že jej za nějaký čas vyměníte za nový?
Co jsem zatím různě našel v diskuzích:
CC-1043 - zanechává lepkavé šmouhy (následek zahřívání + silikon?), popř. v kombinaci s nečistotou odírá zadní kryt
CP-600 - "nekomfortní" telefonování
folie na krytu - odlupování rožků při vytahování z kapes
orig. kryt + sim šuplík - Kč 700,- z HK i s DPH
Nezhoršují tyhle ochranná příslušenství ještě více odvod tepla, které už tak některým není po chuti při "naked" mobilu?

To už jsem právě taky uděla, přisla mi zprava a nastavil jsem to, ale stale mi hoděj divně mms. Teda spíš nechodějBender1 wrote:Přihlaš se na T-Mobile.cz - Můj T-Mobile a tam vpravo v zeleném panelu "Nastavujete" => Služby - Nastavení telefonu - Konfigurátor a nech si poslat SMSku na Nokia Lumia 920 a mělo by to šlapat. Vypadá to totiž na to, že to není správně nastavené.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest