Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
Zawe
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 DS

Post by Zawe »

Máte někdo problém s mmskama? Mám T-Mobile, číslo přenesený od Vodafonu, ale uz tak před dvěma rokama, ale nějak mi na nechodej MMSky. Dříve mi buď přišla sms, že si mám vyzvednout mmsku na strankach T-mobilu, ale ted se mi uz dvakrat stalo, ze si mam vyzvednout mms na strankach vodafonu, coz je uplne divny. Kdyz odeslu ja mms, tak mi to napise, ze odeslani se nezdarilo, ale mms dorazi odesilateli. Mate nekdo s timto problemy?

Jinak na Omnii 7 chodilo vse korektne.
Bender1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Sony

Post by Bender1 »

Přihlaš se na T-Mobile.cz - Můj T-Mobile a tam vpravo v zeleném panelu "Nastavujete" => Služby - Nastavení telefonu - Konfigurátor a nech si poslat SMSku na Nokia Lumia 920 a mělo by to šlapat. Vypadá to totiž na to, že to není správně nastavené.
harmon
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: OnePlus 7T

Post by harmon »

Bender1 wrote:Paráda - mám jenom zatím Here Drive + s Here Transit, ale už ani Here Maps mi nejdou nainstalovat (y).
Zkusil jsem libovolnou appku Mapy.cz a taky nejde - prý "Ke Store se v tuto chvíli nelze připojit. Zkontrolujte datové připojení nebo to zkuste za chvíli znovu."

Ale v článku z WPCentral se už píše - Update 12PM ET - Our downloads are now working again, so you may want to check the Store now

Také mi to hodilo chybu ale na třetí pokus aktualizováno.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Vse ok,ted jsem uz jen dostahnul Here Maps.
Bender1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Sony

Post by Bender1 »

Ostatní programy kromě HERE Maps mi to jde. Pořád c101b000.

EDIT: Radost to pouze předčasná, nejde to ani na dalších programech.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Doporucuji vydrzet a jit na to az zitra,svet se kvuli tomu nezbori ;-)
dark_hood
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by dark_hood »

CageJ wrote:tovarenske preved v routri.....
obnovi som tie nastavenia v routri, znova nastavil net a nič :D včera som sa skúsil pripojiť u kamarátan a jeho wifi a čuduj sa svete, ten nešťastný fb v tej umii funguje spoľahivo :D takže tak ako ste viacerí spomínali, problém je v mojou routri... mám pociť, že je to riadny črep, belkin n+ :-D som rád, že telefón je v poriadku :-)
CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Post by CageJ »

No problem je, este to moze byt aj v ISP...
Marekzprahy
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 6S

Post by Marekzprahy »

Zawe wrote: Ja uz na nem jel. Me taky zmizela moznost zmenit, ale hlasilo mi tzo porad nejakou aktualizaci tak jsem ji dal a uz jsem frcel. Daval jsem i tady na foru nejaky data jak mi to jelo rychle.

tady: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=170&t=33141" onclick="window.open(this.href);return false;

Asi ti ted nabidka vypada tahle co? https://skydrive.live.com/?cid=3c55bb16 ... KE4X7FaJC0" onclick="window.open(this.href);return false;
Díky za info, jo, ta obrazovka vypadá přesně takhle. Akorát nevím, proč mě to teda na to LTE nepřihlásilo, podle mapy pokrytí jsem byl nejdřív skoro úplně uprostřed pokrytí (Pšenčíkova/Durychova), potom na bezpečném okraji (metro Kačerov). No nic, budu to zkoušet při náhodných návštěvách P4 dál...
Semry
nováček
nováček
Zařízení: NL920, E90 + 16Gb

Post by Semry »

Takže pánové, přidávám se do klubu reklamací. Nokia nemá signál...... Bohužel sluchátko BH-907 mi stále stabilně nefunguje s Nokia E90, snad to vydržím.
dark_hood
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by dark_hood »

zdravím :) chcem sa opýtať, ako je to vlastne s NFC na tejto nokii? včera som to chcel vyskúšať a z jedného SGS III som si preposielal fotku, čo mala 2MB a prenosl zlyhal z dôvodu, že lumia nepodporuje prenos väčších súborov. to je divné, veď 2MB nie je veľa. potom som skúšal z druhého SGS III poslať ďalší obrázok, avšak znova to neprešlo, lebo lumia nepodporuje daný formát (jpg) :-D po reštarte to isté :-D
dkdkdk
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: lumia 920 yellow

Post by dkdkdk »

Jak to máte kdo s ochranou L920 vůči škrábancům? Používáte orig. CC-1043, cp-600, nějaké folie... nebo nalepíte jen folii na display a u krytu spoléháte na to, že jej za nějaký čas vyměníte za nový?
Co jsem zatím různě našel v diskuzích:
CC-1043 - zanechává lepkavé šmouhy (následek zahřívání + silikon?), popř. v kombinaci s nečistotou odírá zadní kryt
CP-600 - "nekomfortní" telefonování
folie na krytu - odlupování rožků při vytahování z kapes
orig. kryt + sim šuplík - Kč 700,- z HK i s DPH

Nezhoršují tyhle ochranná příslušenství ještě více odvod tepla, které už tak některým není po chuti při "naked" mobilu?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Pouzivam vice nez 7 mesicu Lumii 920 a nemam na ni jedinny sram ci mikroskrabanec,obaly a pouzdra ji akorat hyzdi.V kapse ji mam pouze v latkovem pouzdru(pytliku) nokia,jinak bez obalu.
dkdkdk
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: lumia 920 yellow

Post by dkdkdk »

"v latkovem pouzdru(pytliku) nokia" Má to nějaké označení?
spellshaper
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3

Post by spellshaper »

dark_hood wrote:zdravím :) chcem sa opýtať, ako je to vlastne s NFC na tejto nokii? včera som to chcel vyskúšať a z jedného SGS III som si preposielal fotku, čo mala 2MB a prenosl zlyhal z dôvodu, že lumia nepodporuje prenos väčších súborov. to je divné, veď 2MB nie je veľa. potom som skúšal z druhého SGS III poslať ďalší obrázok, avšak znova to neprešlo, lebo lumia nepodporuje daný formát (jpg) :-D po reštarte to isté :-D
Protože nelze posílat soubory mezi systémem Android a WP. Blbosti jako kontakty, www adresa fungují, ale soubory nejdou (ani jedním směrem).
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Už jsem pár souborů přes BT z lumie 920 na android poslal. Bez problémů. Mp3 i jpg.
harmon
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: OnePlus 7T

Post by harmon »

Nabízel jsem obal modrý.
jozefg
nováček
nováček
Zařízení: samsung s7 edge

Post by jozefg »

dark_hood wrote:zdravím :) chcem sa opýtať, ako je to vlastne s NFC na tejto nokii? včera som to chcel vyskúšať a z jedného SGS III som si preposielal fotku, čo mala 2MB a prenosl zlyhal z dôvodu, že lumia nepodporuje prenos väčších súborov. to je divné, veď 2MB nie je veľa. potom som skúšal z druhého SGS III poslať ďalší obrázok, avšak znova to neprešlo, lebo lumia nepodporuje daný formát (jpg) :-D po reštarte to isté :-D
a maszapnuty bluetooth?? Na vacsie subory to pouziva bluetooth
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

dkdkdk wrote:"v latkovem pouzdru(pytliku) nokia" Má to nějaké označení?
Ma,ale nedoakazu rict jake,prodaval se totiz pred 3mi roky a nakoupil jsem si je do zasoby.Mohu jen nafotit.
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Post by imperator »

harmon ved novy stoji 4e :) tak kto by kupoval za 100 czk cez "bazar" hoc aj novy
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”