při jedné synchronizaci outlooku a telefonu se mi v telefonu zdvojily všechny kontakty. Neví někdo, jak je hromadně smazat? Jestli to jde, tak jsem na to bohužel nepřišel
práce s kontakty ve WM6
práce s kontakty ve WM6
Zdravím,
při jedné synchronizaci outlooku a telefonu se mi v telefonu zdvojily všechny kontakty. Neví někdo, jak je hromadně smazat? Jestli to jde, tak jsem na to bohužel nepřišel
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Kontakty v PPC smažeš tímto softem.
Hodil bys mi pls tu aplikaci na mail??plsnAscA wrote:A neukazuji se ti ted zaroven ty ulozene na SIM karte a ty ulozene v telefonu? Nekde ve thredu Tweaky a navody jsem daval navod jak to upravit v registrech, pripadne ti muzu sem hodit cab, ktery ty kontakty na sim skryje.
mail : "tomskra(zavináč)gmail.com"
mockrat diky....docela by se mi hodila ta aplikace
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
práce s kontakty ve WM6
staci jit do registru hkcu\controlpanel\phone\ a tam u showsim nastav hodnotu 0
Re: práce s kontakty ve WM6
Tak si to sice nastavím ale po každé když vypnu/zapnu phone se mi to samo přepíše na hodnotu 1.... a kontakty na sim se zobrazuji... :( předělával jsem to v PHM Registry Editor...dik za radukome wrote:staci jit do registru hkcu\controlpanel\phone\ a tam u showsim nastav hodnotu 0
-
romčo
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Vyzvananie ku kontaktom
Mám HTC P3300 Artemis a chcel by som si priradiť ku kontaktom vyzváňanie, ktoré nie je preddefinované, čiže napríklad by som si k určitému kontaktu chcel pridať napríklad nejakú Mp3. Chcem sa spýtať ako na to, lebo keď som si v kontaktoch otvoril Upraviť, bola tam síce ponuka na priradenie tónu, ale len tie čo sú v PDA. Neviem, kde by som mal vložiť MP3, aby som ju mohol použiť ako vyzváňaciu melódiu. Ďakujem.
Ja som riesil podobny problem este na mojom htc s310 ..prisiel som na to ze ich staci dat priamo na kartu (\Storage Card\) ..ale po nejakej dobe mi smartphone zblbol a zacal ich sam od seba citat z \Storage Card\My Documents\ ...Mnt na mojom htc touch cruise sa automaticky citaju zo storage card. Vyskusaj tam nieco nakopirovat a uvidis ci to pojde.
Ak to nepojde, tak potom ti uz len bude zostavat druha moznost, najst si program, ktory ti upravi v registroch miesto, odkial cita melodie na zvonenia. Popripade mozes sam prehladat registry a niekde to najst.
Ak to nepojde, tak potom ti uz len bude zostavat druha moznost, najst si program, ktory ti upravi v registroch miesto, odkial cita melodie na zvonenia. Popripade mozes sam prehladat registry a niekde to najst.
-
romčo
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
No...
Ja som si chcel dať tie MP3 na zariadenie, nie na pamatovu kartu, lebo melódia načítava so zariadenia a nie s pamäťovej karty, lenže problém je v tom, že mám málo miesta a tie MP3 majú aj 8MB, takže to asi nepôjde a v registroch si netrúfam nič meniť...takže asi smola...