HTC TyTN II (Kaiser): Dojmy, zkušenosti a rady
2allnei: Netestoval, ale používal - zatím asi 3 cesty domov-práce, s IGO
Fix do 20 vteřin, přesnost vysoká - byl jsem zvyklý z N560 že přesnost lítala - člověk stál na křižovatce, a jak pozice lítala +- 50 metrů, tak si navigace vyzkoušela všechny 4 směry. Tady (zatím), když stojím na křižovatce, tak prostě stojím - rychlost 0 a tečka.
Z té GPS jsem zatím dost nadšenej!
Fix do 20 vteřin, přesnost vysoká - byl jsem zvyklý z N560 že přesnost lítala - člověk stál na křižovatce, a jak pozice lítala +- 50 metrů, tak si navigace vyzkoušela všechny 4 směry. Tady (zatím), když stojím na křižovatce, tak prostě stojím - rychlost 0 a tečka.
Z té GPS jsem zatím dost nadšenej!
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
Jak to chces udelat? Poslat si ho postou a pak uplatnovat narok na odstoupeni od kupni smlouvy bez udani duvodu do 14-ti dnu?MAOrh wrote:...mne se ted dostane na 14 dni do ruky kaiserek...pak ho sice musim odevzdat ale hned si sezenu jineho...
Mno vidis! Kazdy mesic to tak 2x udelam a budu mit zadara kazdych 14 dni noveho Kaisera
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Tak to se načekáš
.
Nové ROM se vždy do zařízení dají dohrávat (to by jsi snad mohl vědět - zkušenosti s tím máš z předešlých mobilů
). A navíc nejlepší jsou stejně ty "uvařené" třeba od lidí z xda.
Oficiální ROM od výrobce jsou většinou dost opožděné. To je třeba vidět na tom, že Kaiser nemá úplně nejposlednější build WM.
Nové ROM se vždy do zařízení dají dohrávat (to by jsi snad mohl vědět - zkušenosti s tím máš z předešlých mobilů
Oficiální ROM od výrobce jsou většinou dost opožděné. To je třeba vidět na tom, že Kaiser nemá úplně nejposlednější build WM.
-
Radek Hübl
- smartstar

Začátkem řijna začne prodávat T-Mobile MDA Vario III více
http://t-press.cz/tiskove_zpravy/2007/748/
http://t-press.cz/tiskove_zpravy/2007/748/
-
Radek Hübl
- smartstar

-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
S ti si dovolim nesouhlasit,co se tyce wm6 oficialnich rom,mam vyzkouseno,ze prave oficialni rom jsou nejstabilnejsi a nejfunkcnejsi.Uvarene rom sice jsou rychlejsi,osazeny novejsimi drivery atd,ale vzdycky je v nich nejaka chyba.Na trech zarizenich HTC Tytn I,HTC Advantage i ted na HTC Tytn II chodi oficialni romka na vybornou bez jedinne chybicky.A k tomu buildu,si dovolim take nesouhlasit.Build 1825.0.4.2 je z jednim novejsich buildu.Kaiser nemá úplně nejposlednější build WM.
-
Radek Hübl
- smartstar

-
SPIKEBOY
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S10+
Re: HTC Kaiser - další poznatky a zkušenosti
Takže kým nieje recenzia, čo povieš? Oplatí sa mi ho kúpiť, aj napriek týmto maličkým mínusom ?Jiří Hrma wrote:Jinak zde je několik dalších poznatků:
- pavklu
- nováček

- Zařízení: Motorola Droid2 Global white
Kaiser - manuál cz v pdf
Zdravím všechny. Nemohl by někdo , kdo už Kaisera má dát manuál do download sekce. Díky