MS account - založení
-
alda2
- častý přispěvatel

- Zařízení: L950 single sim
MS account - založení
ano, přidal jsem si centrum mail do outlooku.
Ještě zkusím, zda by to centrum nemohlo přeposílat.
Ještě zkusím, zda by to centrum nemohlo přeposílat.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
MS account - založení
To je taky varianta. ale nevím jestli ti to pomůže.
Jestli opravdu není pro tebe lepší ty účty nepropojovat a přidat si centrum do telefonu zvlášť.
Jestli opravdu není pro tebe lepší ty účty nepropojovat a přidat si centrum do telefonu zvlášť.
-
alda2
- častý přispěvatel

MS account - založení
jj, chtěl jsem to mít v jednom místě, přistupuju i z počítače, takže jsem vždycky nechtěl otvírat 10 účtů.
MS account - založení
Mam pocit,ze pokud ucet z centrumu stahujes pres pop3 tak se nesynchronizuje.Pouzivam email na seznamu protokol imap a co prectu v telefonu je prectene na web.mailu i pomoci windows mail v pc.Teda imap synchronizace je min.interval 15min.takze po teto dobe.
-
alda2
- častý přispěvatel

MS account - založení
no tak mail jsem vyřešil, jsem nechal v nastavení zaškrtnuté, že má nechávat kopii.
Tak a od mailu ke kalendáři : když mám kontakt, kde mám nějaké datum narození, je nutné to nějak synchronizovat, nebo to telefon zjistí sám automaticky - popřípadě je nějaká aplikace která to načte z kontaktů ?
Tak a od mailu ke kalendáři : když mám kontakt, kde mám nějaké datum narození, je nutné to nějak synchronizovat, nebo to telefon zjistí sám automaticky - popřípadě je nějaká aplikace která to načte z kontaktů ?
- mimonaut
- smartmaniak

MS account - založení
narozeniny by to mělo automaticky načítat. Alespoň z facebooku mi je to načítá automaticky. Vždyť to vyzkoušej - přidej si na webu k někomu v kontaktech narozeniny třeba na zítřek a uvidíš, za chvíli bys je měl mít i v telefonu v kalendáři. Nebo taky ne. Každopádně dej vědět, taky by mne to zajímalo.
-
alda2
- častý přispěvatel

MS account - založení
no právě že s kalendářem na webu moc nepracuju, takže bych moc nechtěl aby běhala nějaká synchronizace kalendáře, ale to, abych viděl informaci o narozeninách to jem chtěl. Nakonec to bylo jednodušší než jsem myslel. Stáhl jsem si aplikaci narozeniny do telefonu, která mi na hlavní obrazovce ukazuje nadcházející narozeniny z kontaktů. Takže když do kontaktů přidám narozeniny, hned to tam je a po připojení na wi-fi se to u toho kontaktu objeví i na webu outlook.
-
alda2
- častý přispěvatel

MS account - založení
Tak mam ještě dotaz k Outlooku. Mám na netu kontakt s telefonem a datem narození, ale do telefonu se mi to přeneslo bez telefonu. Dále by mě zajímalo, zda se fotky ke kontaktům z telefonu přenesou i na net.
MS account - založení
Ten telefon máš asi nějakého špatného typu, překopni ho v compu pod Mobilní telefon a měl by jít. S obrázky bohužel nevím, nevyužívám jich.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
MS account - založení
Ano,ale nejsou videt.Pisu to proto ,kdyz by jsi obnovoval,tak samozrejme o obrazky neprijdes.Na netu vsak videt nejsou.Dále by mě zajímalo, zda se fotky ke kontaktům z telefonu přenesou i na net.
-
FraDiavolo
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
MS account - založení
Ahoj, vim že to nepatří úplně do tohohle tématu, ale nechtěl sem zakládat nový.
V Hotmailu používam pár podsložek, do kterejch když mi přijde email, tak se mi nezobrazí notifikace ve WP8, nevíte někdo jak toto zapnout? Nepoužívat na mailu složky je opravdu ta nejnouzovější varianta... Díky
V Hotmailu používam pár podsložek, do kterejch když mi přijde email, tak se mi nezobrazí notifikace ve WP8, nevíte někdo jak toto zapnout? Nepoužívat na mailu složky je opravdu ta nejnouzovější varianta... Díky
- mimonaut
- smartmaniak

MS account - založení
Zapnout to nejde. Ostatně když si ty maily na hotmailu dáváš do složek, taky se ti nezobrazí v "doručené", ale jen ve složce, kam se přesunou.
Proto je možná lepší na některé věci nepoužívat složky, ale přidávat tagy pomocí "rychlá zobrazení" - vlastně přilípneš štítek každé zprávě s určitými vlastnostmi a pak si je v "rychlá zobrazení" dle tohoto na hotmailu můžeš filtrovat (je to vlevo, hned pod složkami)
Proto je možná lepší na některé věci nepoužívat složky, ale přidávat tagy pomocí "rychlá zobrazení" - vlastně přilípneš štítek každé zprávě s určitými vlastnostmi a pak si je v "rychlá zobrazení" dle tohoto na hotmailu můžeš filtrovat (je to vlevo, hned pod složkami)
-
FraDiavolo
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
MS account - založení
OK díky za radu
a můžu eště jeden detail? Skype na telefonu je supr věc, ale nevim jak ho uvýst do nějakýho offline režimu, když ho mam zapnutýho i na počítači a někdo mi volá nebo píše tak prostě telefon vibruje jak blázen a nikdo to po něm nechce :D
-
alda2
- častý přispěvatel

MS account - založení
já bych měl taky jeden dotaz, v nastavení, účty mám jeden outlook účet, ale v jeho nastavení nejde nastavit že chci synchronizovat ručně a v položce co synchronizovat je pouze e-mail, přitom se mi synchronizují i kontakty a kalendář, jde tedy někde nastavit co synchronizovat a že bych chtěl ručně ?
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
MS account - založení
Pokud jde o notifikaci na lock screen tak to opravdu nelze, ale nechá se vytáhnout složka jako tile na domovskou obrazovku a bude se u každé zobrazovat číslo a telefon oznámí příchozí email zvukovým upozorněním. (aspoň takhle to používám na svém telefonu)Ahoj, vim že to nepatří úplně do tohohle tématu, ale nechtěl sem zakládat nový.
To je normální chování LiveID účtu, který nejde ani odebrat a ani nastavovat stejně jako další přidané účty.já bych měl taky jeden dotaz, v nastavení, účty mám jeden outlook účet, ale v jeho nastavení nejde nastavit že chci synchronizovat ručně a v položce co synchronizovat je pouze e-mail, přitom se mi synchronizují i kontakty a kalendář, jde tedy někde nastavit co synchronizovat a že bych chtěl ručně ?
-
alda2
- častý přispěvatel

MS account - založení
tak jsem ještě laboroval s tím účtem a když založím druhý účet, kde nastavím, že to je outlook účet, tak tam poté jde nastavit jak ruční synchronizace tak co se bude synchronizovat, ale bohužel už si nepamatuju, jak jsem nastavil ten prvotní účet, který teď nejde ani smazat.