pardon že to neni upřesnené ..no spustím ho a ukáže se tam "Načítání..." ale nejde to spustin takhle to beželo hodinu a nic !! a problem s připojením nemám
Dobrý den, pročetl jsem si toto vlákno a zkusl vše možné a nejde mi přihlášení do google "věcí".
Mám vodafone, nechal jsme si poslat nastavovací SMS na internet a stále se mi telefon nepřihlásí na google účet (dříve šlo vše v pohodě, nyní jsme provedl hardreset a nic).
Zkusil jsem APN nastavit ještě na Vodafone Live! a s tím to jde. (je to nějaké starší nastavení).
Na lince Vodafonu mi řekli, že připojení mám a že je to problém "googlu"...což tedy nepředpokládám.
Můžete mi někdo poradit, jak to nastavit nechci nahodou platit víc než je nutné například, že použiji vodafon live (data.vodafon je APN)
EDIT: Market a google sluzby mi nejdou, ani kdyz jsem na wifi... vyzkousel sem to pripojit ve meste pres verejnou wifi a neslo a ani v domaci siti. Drive to slo uplne normalne.
kraby: Občas se mi to stane také, pokud máš mobil rootnutý, zkus přes nějaký root explorer najít a buď smazat , nebo přejmenovat soubor "accounts.db". Umístění závisí na verzi Androida, já to mám v /data/system/users/0, každopádně, souborů se stejným názvem tam moc nenajdeš. Potom vypnout mobil a po zapnutí vytvořit (přihlásit) se znovu k účtům. U mě to zabere pokaždé.
Dobrý den,potřeboval bych poradit.Mám tablet Samsung GT-5100 a nemůžu se přihlásit k Obchodu play,když dám přihlásit tak mi to napíše,,Nelze navázat spolehlivé připojení k serveru''.. Nevím co stím :/ dĕkuji za stručnou odpoveď