Kde koupit nový Motorola Milestone 2?
-
Deaktivovaný účet (01.2013)
Existuje ještě někde v ČR či EU shop, kde by šel sehnat tenhle telefon za max. 5 tisíc, nebo i 6? Rád bych nový kus, nikoli repas z HK. Ale zase nechci platit cca 300 liber za poslední kus skladem u nějakého obchodníka v Anglii.
Re: Kde koupit nový Motorola Milestone 2?
Nevim, ale jestli muzu doporucit, nekupuj ho. Mel jsem ho a dost jsem zapasil s tim ho hodit z okna. Takhle neodladeny kus telefonu jsem nikdy predtim ani potom nevidel.
-
Mel jsem kdysi Droid 2 Global, coz je az na CDMA stejny telefon a byl jsem spokojen. Modelu s klavesnici je takove minimum, ze si stejne nemuzu vybirat. Motorola mnoho alternativ nema
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
Mohu doporučit HTC Desire Z, sice mám sérii před změnou dodavatele (tedy s volným mechanizmem), ale na druhou stranu po dvou letech provozu nevykazuje snad žádnou změnu mechanických vlastností. Pod displejem dotykový dpad, u klávesnice jsem si přenastavil 2 funkční tlačítka na šipky (pro pohyb kurzoru v textu), foto, zvuk nehodnotím, mizerné a nepoužívám. Na klávesnici se píše dobře. Je to těžká kráva, ale to je mi ukradené. No TN displej, čili mizérie barevného podání a čitelnosti venku. Dnes by to rozhodně chtělo IPS no....
-
HTC uz ma celkem pomaly procesor, ale uvazuju o nem jako o nouzovem reseni
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
Taktuji 800Mhz na 1000Mhz, nicméně zdá se, že to lidi běžně provozují i na 1200. Nemyslím, že by jiné CPU byly nějak výrazně výkonnější, zde nárůst výkonu musí zastoupit paralelizace, tedy vícejádrový procesor, což snad ani Milestone 2 nemá (stejně tak nemá ICS pro podporu těchto technologií), resp. mám za to, že se vesměs jedná o obdobnou generaci čipsetů/výkonu.
Ale faktem je, že výkonu úplně na rozdávání není... Ale není to o CPU, je to i o GPU, paměťovém řadiči, datových protokolech, atd. Tedy prostě jen Mhz na CPU ten výkon dohnat nelze. Chce to jinou generaci čipsetu. A to na žádném QWERTZ přístroji nikdo nenabízí:-/
Ale faktem je, že výkonu úplně na rozdávání není... Ale není to o CPU, je to i o GPU, paměťovém řadiči, datových protokolech, atd. Tedy prostě jen Mhz na CPU ten výkon dohnat nelze. Chce to jinou generaci čipsetu. A to na žádném QWERTZ přístroji nikdo nenabízí:-/
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Doporučuji zakoupit Droid 4... Dá se sehnat i u nás. Zrovna třeba na Aukru...
-
Pokud se nepletu, ma pentile displej, coz mi zasadne nevyhovuje.