Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze
-
marssaliss
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze
To hewlett:
Perfektní informace, v podstatě tak nějak jsem si to s těmi dodávkami do ČR představoval. Má to přesně ty výhody, které jsi popsal. Nevýhoda spočívající v delším čekání je prostě fakt, nic s tím neuděláme. Možná to může mít ještě jednu výhodu, totiž to, že kolem toho 18.10. bude v prodeji u více prodejců a někteří nabízejí lepší cenu nebo nějaké zvýhodnění (např. nižší cena a navigace u smarty.cz nebo sleva při prodeji staršího founu u mp.cz) než ofiko obchod Samsungu. Tudíž větší možnost výběru (u všech mám předobjednávku).
Pokud jde o Tvou nabídku, považuji ji za výtečnou, stejně jako Tvé příspěvky. Škoda, že ji, byť jsem z Prahy, nemohu z časových důvodů využít, moc rád bych si Note před koupí osahal (hlavně kvůli rozhodování o barvě). Chci bílou, ale nebráním se ničemu
Perfektní informace, v podstatě tak nějak jsem si to s těmi dodávkami do ČR představoval. Má to přesně ty výhody, které jsi popsal. Nevýhoda spočívající v delším čekání je prostě fakt, nic s tím neuděláme. Možná to může mít ještě jednu výhodu, totiž to, že kolem toho 18.10. bude v prodeji u více prodejců a někteří nabízejí lepší cenu nebo nějaké zvýhodnění (např. nižší cena a navigace u smarty.cz nebo sleva při prodeji staršího founu u mp.cz) než ofiko obchod Samsungu. Tudíž větší možnost výběru (u všech mám předobjednávku).
Pokud jde o Tvou nabídku, považuji ji za výtečnou, stejně jako Tvé příspěvky. Škoda, že ji, byť jsem z Prahy, nemohu z časových důvodů využít, moc rád bych si Note před koupí osahal (hlavně kvůli rozhodování o barvě). Chci bílou, ale nebráním se ničemu
-
hewlett
- častý přispěvatel

- Zařízení: SGNote 10.1 2014 LTE, SGNote 4, SGS 7 Edge
@Inkvizition
Plně chápu. Já se tak těšil, že jsem neváhal využít příležitosti mít jej z Francie zcela z první várky to se všemi případnými možnými negativními důsledky takové koupě. Rozhodnutí ano/ne (tedy nikoliv Note 2 ano/ne, ale zdali ihned z Francie ano/ne) trvalo cca 20´.
Plně chápu. Já se tak těšil, že jsem neváhal využít příležitosti mít jej z Francie zcela z první várky to se všemi případnými možnými negativními důsledky takové koupě. Rozhodnutí ano/ne (tedy nikoliv Note 2 ano/ne, ale zdali ihned z Francie ano/ne) trvalo cca 20´.
-
hewlett
- častý přispěvatel

@marssaliss
Děkuji za příspěvek s pochvalou, moc mne těší.
K obsahu - podstata je zcela správně, ano. Jen mám obavy ( podložené tím, jak se trh chová, tedy praxí ) že v prvních várkách se nedá dle mého úsudku očekávat žádný výhodný cenový boj. První dodávky nepokryjí plný zájem, bude asi vyprodáno ihned těch pár kusů co si kdo předobjednal a to nebude v prvních dnech nutit prodejce tlačit ceny dolů, či nabízet "příliš" výhodné balíčky a komba s lecčíms. Prodejci se v těchto fázích hlídají. Teprve až tato první vlna opadne, nastoupí prostor (a to ještě dle výsledků prodeje těch prvních kusů) pro "optimalizaci cen" a různé cenové politice prodejců v různých městech.
To se bavíme cca o 14 dnech až třech týdnech poté, co první kusy vtrhnou na pulty (e-shopy). Na konci tohoto zaváděcího období ale již bude možné třeba narazit na první inzeráty, kdy kupec nezvážil dobře koupi Note 2 a dá jej do prodeje - zde lze již občas usmlouvat výhodnou cenu ...
Děkuji za příspěvek s pochvalou, moc mne těší.
K obsahu - podstata je zcela správně, ano. Jen mám obavy ( podložené tím, jak se trh chová, tedy praxí ) že v prvních várkách se nedá dle mého úsudku očekávat žádný výhodný cenový boj. První dodávky nepokryjí plný zájem, bude asi vyprodáno ihned těch pár kusů co si kdo předobjednal a to nebude v prvních dnech nutit prodejce tlačit ceny dolů, či nabízet "příliš" výhodné balíčky a komba s lecčíms. Prodejci se v těchto fázích hlídají. Teprve až tato první vlna opadne, nastoupí prostor (a to ještě dle výsledků prodeje těch prvních kusů) pro "optimalizaci cen" a různé cenové politice prodejců v různých městech.
To se bavíme cca o 14 dnech až třech týdnech poté, co první kusy vtrhnou na pulty (e-shopy). Na konci tohoto zaváděcího období ale již bude možné třeba narazit na první inzeráty, kdy kupec nezvážil dobře koupi Note 2 a dá jej do prodeje - zde lze již občas usmlouvat výhodnou cenu ...
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Tak dnesni aktualizace nemecke distribuce Note 2 prinesla funkci multiwindow. Cca 40mb OTA balicek
-
hewlett
- častý přispěvatel

Vida, to je skvělé. Prima. Jen tě poprosím, pokud můžeš@chceš - zdali by jsi mohl napsat sem pro ostatní finální sestavení ROM a základního pásma po aktualizaci. Ať se případně ostatní, co nebudou mít stroj z české distibuce, mohou orientovat.
-
marssaliss
- přispěvatel

Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze
To hewlett:
Cenové změny směrem dolů prakticky nečekám, spíš mám ty 2 předobjednávky s nějakou tou "přidanou" hodnotou a pokud budou k dodání ve stejnou dobu, nejsem odkázán na ofiko Samsung. Pokud ten bude rychlejší, což už teď nečekám, tak jdu do Note za plnou cenu, na tom už nesejde. Hlavně teď už jen to, aby se nás, co si tady píšeme, vůbec v první vlně dostalo.
Ještě k pouzdrům. Z DX mám objednaného toho černého Nillkina, cos mi včera dával odkaz, doufám, že do toho 18. dorazí, když ho odeslali 2.10.
Znovu jsem koukal na flipová pouzdra a recenze i na SG3 a už o nich ani nepřemýšlím. Výhody nepřevyšují nevýhody Spíše budu investovat do lepší folie a pouzdra na opasek.
Cenové změny směrem dolů prakticky nečekám, spíš mám ty 2 předobjednávky s nějakou tou "přidanou" hodnotou a pokud budou k dodání ve stejnou dobu, nejsem odkázán na ofiko Samsung. Pokud ten bude rychlejší, což už teď nečekám, tak jdu do Note za plnou cenu, na tom už nesejde. Hlavně teď už jen to, aby se nás, co si tady píšeme, vůbec v první vlně dostalo.
Ještě k pouzdrům. Z DX mám objednaného toho černého Nillkina, cos mi včera dával odkaz, doufám, že do toho 18. dorazí, když ho odeslali 2.10.
Znovu jsem koukal na flipová pouzdra a recenze i na SG3 a už o nich ani nepřemýšlím. Výhody nepřevyšují nevýhody Spíše budu investovat do lepší folie a pouzdra na opasek.
- kome
- stálý přispěvatel

Prikládám screeny
- Attachments
-
- Screenshot_2012-10-11-11-30-35.png
- (54.71 KiB) Downloaded 230 times
-
- Screenshot_2012-10-11-11-32-12.png
- (279.12 KiB) Downloaded 230 times
-
hewlett
- častý přispěvatel

shrnu ke dnešku TOP sajty s dostupným příslušenstvím pro SGNote 2, ostatní mohou doplňovat co peněženka ráčí.
http://note2.weebly.com/best-accessories.html
http://www.mobilefun.co.uk/cat/Samsung- ... Note-2.htm
a již zmíněný, také velice oblíbený sajt
http://dx-box.com/samsung-accessories/galaxy-note2.html
http://note2.weebly.com/best-accessories.html
http://www.mobilefun.co.uk/cat/Samsung- ... Note-2.htm
a již zmíněný, také velice oblíbený sajt
http://dx-box.com/samsung-accessories/galaxy-note2.html
-
hewlett
- častý přispěvatel

@kome
Bingo. Skvělé. Koukám, že jsi během pořizování screenshotů ještě výživně stahoval a aktualizoval
. tak tak, stroji je nutno dát zabrat, výkonu na to má přehršel.
Bingo. Skvělé. Koukám, že jsi během pořizování screenshotů ještě výživně stahoval a aktualizoval
-
ScooterMarty
- přispěvatel

Já bych tedy tvou nabídku na kafe rád přijal. Z Prahy jsem, ale dost vytížený. Napiš prosím kdyžtak SZ a dohodneme nějaký termín a místo. Díky.
-
hewlett
- častý přispěvatel

OK.
Zájemci (ještě 4) nechť prosím písnou přes SZ. Ovšem vytížení jsem asi všichni a tak to bude jedno místo a jeden čas - dle kompromisu. Buď to někomu vyjde, anebo nikoliv.
Zájemci (ještě 4) nechť prosím písnou přes SZ. Ovšem vytížení jsem asi všichni a tak to bude jedno místo a jeden čas - dle kompromisu. Buď to někomu vyjde, anebo nikoliv.
Kdyby mi to vyšlo, rád se přidám a vezmu s sebou Note 2 v šedé, pro případ že by byla tlačenice. 
kome wrote:Tak dnesni aktualizace nemecke distribuce Note 2 prinesla funkci multiwindow. Cca 40mb OTA balicek
Sakra a já to stahoval včera přes ODIN, mám také z německa. Nu což...hlavně že s auktualizací neotálejí.
- kome
- stálý přispěvatel

Pero na notu II je vyrazne presnejsi nez to v jednicce a plynulost a vykon je taky o zase o kus dal. Jen jsem nenasel Polaris office suite ,ktere bylo na starem Notu a ani zadnou nahradu, mam sice koupene Affice Suite Pro ,ale Polaris mi vyhovoval vice.
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Polaris office je zdarma na Samsung Apps store, zkus jí nějak získat odtamtud.
- kome
- stálý přispěvatel

Zkousel jsem ,ale nenasel jsem to.
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Tak podle komentářů Google Apps stejně na Androidu 4.1 nejde.
Pokud máš nějaký dokument v Note2 a klikneš na něj aby se otevřel, měl by Ti telefon nabídnout v čem chceš dokument otevřít...u mně třeba Adobe, nebo Polaris. Ikonka v telefonu mezi aplikacema není.
- kome
- stálý přispěvatel

V systemu je jen prohlizec. Zrejme to opravdu bude tou 4.1 protoze Polaris nezna ani Google Play
Aha, tak to se omlouvám za matoucí příspěvek.