nejde aktualizovat počasí

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Odpovědět
Jindrous
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob bře 21, 2009 21:37
Zařízení: HTC Touch HD

nejde aktualizovat počasí

Příspěvek od Jindrous »

DObrý den,mám krátce S III a na úvodní obrazovce je počasí s hodinama a v pravém dolním rohu je u toho počasí "tlačítko" aktualizovat.
Když chci aktualizovat, tak to píše připojení se nezdařilo, dále se nemůžu připojit na účet SAMSUNG, pokud jsem připojen přes wifi, přes mobilní data to jde..
Po určitě době se vypne displej - jde to nějak nastavit tak že pokud si telefon vezmu z stolu aby se sám odemkl - popřípadě abych nemusel pořád mačkat do boční tlačítko na vypnutí - zapnutí ?
Děkuji moc za rady
Uživatelský avatar
Čambus
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 213
Registrován: sob úno 26, 2011 15:45
Zařízení: Apple iPhone 5S 16GB
Bydliště: Otrokovice
Kontaktovat uživatele:

nejde aktualizovat počasí

Příspěvek od Čambus »

Vypinani displeje (respektive jeho interval) jde nastavit v Nastaveni-Zobrazit-Casovy interval displeje. Pak je i moznost, ze mate nastaveno sledovani oci, to si samo urci, kdy nekontrolujete displej a vypne jej, to jde taktez vypnout. Je to hnedka polozka pod dobou osvetleni. Jestli jde nastavit samovolne zapnuti po zvednuti, to uz netusim... Co se tyce pocasi, mrknete do nastaveni aplikace, jestli tam neni neco spatne. Treba je tam nastaveno zadne aktualizovani nebo zkuste aktualizovat primo v aplikaci a uvidite... S tim uctem vam asi nepomohu.
Odpovědět

Zpět na „Samsung telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 33 hostů