Update Tango: Trik z Manga stále funguje, vyzkoušeno
Updatoval jsem obě svoje Omnie (7 a W) a žádný problém s baterkou nepozoruji.
baterka po aktualizaci naprosto v pořádku. Po roce a půl používání vydrží pořád cca stejně.
- Tealc_EU
- přispěvatel

- Zařízení: Honor 7
Tak jsem po připojení nahrál update na 7.10.8773.98 ale nezjistil jsem krom možnosti přidat zvonění a video k MMS žádnou novinku ? To jako má bít to Tango ? To se tedy soudruzi z WP moc po roce nepředvedli
Může někdo napsat co přesně tato aktualizace přidala ? Mimochodem ani po několikátém znovupřipojení jsem tu druhou tady zmiňovanou aktualizaci od Samsungu na své Omnii 7 nesehnal :-/
-
mceza
Chudák Tango, proč ho mlátíš?
Co bys chtěl víc? Hlavním důvodem Tanga měla být optimalizace WP na slabší telefony (Lumia 610). Opravili pár neviditelných chyb, přidali něco málo funkcí a je to. Co bys chtěl víc?
Co bys chtěl víc? Hlavním důvodem Tanga měla být optimalizace WP na slabší telefony (Lumia 610). Opravili pár neviditelných chyb, přidali něco málo funkcí a je to. Co bys chtěl víc?
- Tealc_EU
- přispěvatel

- Zařízení: Honor 7
mceza: Tak zejména jsem čekal po roční pauze opravdu o dost více než jen rozšíření funkce mms
Kdyby tam alespoň přidali T9 nebo alespoň tu možnost uzamčít polohu aby se to neustále neotáčelo při trochu nakloněném telefonu :-/ ..prostě něco více. Já osobně bych třeba přivítal nějaký správce hovorů abych si mohl kontrolovat délky hovorů a kolik jsem toho za daný měsíc prokecal. To dnes umí i mobil za tři ticky 
-
mceza
A proč by to dělali? Teď pracují na Windows Phone 8. Kdyby Tangem přitáhli funkce, který lidi chtějí, tak je zbytečný dělat WP8...
-
mceza
A vidíš, postěžoval sis a v Nokii tě vyslyšeli :DTealc_EU wrote:má osobně bych třeba přivítal nějaký správce hovorů abych si mohl kontrolovat délky hovorů a kolik jsem toho za daný měsíc prokecal. To dnes umí i mobil za tři ticky
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 05#p262005" onclick="window.open(this.href);return false;
Jen sis holt koupil špatnou značku founu...
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
ta exkluzivita Nokie me zacina pekne stvat. Kdyby se alespon HTC snazilo, ale uzivatele WP7 jsou jim zrejme zcela ukradeny
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Na WP7 uz vsichni kaslou, krome Nokie, a radeji dokoncuji Windows Phone 8 telefony.
Mám HTC HD7. Keď pripojím k ZUNE tak mi všetko ide stiahne aktualizáciu, spraví zálohu, nainštaluje, reštartne fon a potom to príde. Keď má dokončiť tak vybehne chyba a píše aby som skontroloval ZUNE alebo pripojenie MAC k počítaču. Neviete poradiť ? V telefóne ukazuje že mám aktuálne WP 7.5
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
má ta chyba aspoň nějaký číslo, ať se máme čeho chytnout
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

to co v tej chybe radej - instalovat aktualizaci znovu predpokladam nepomaha.. nemas telefon odemcenej? nebo nejakou custom romku?
No skušal som to už asi 5 krát a a stále rovnako dal som už aj továrenské nastavenia obnoviť ale nepomohlo. Telefón je ešte v záruke takže žiadna zásah do HW nebola. Preto som sa obrátil na Vás. 
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
mě třeba na O7 jednou pomohlo vyměnit kabel a USB port.. nevím proč, jindy jsem s použitím neměl problém, ale update přes tu sestavu prostě neproběhl a končil chybou..
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

http://support.microsoft.com/kb/2530409" onclick="window.open(this.href);return false; tohle uz si cetl? jinak na internetu jsem narazil na spoustu prispevku se stejnym problemem, ale zadne reseni... nekomu pomohl hard reset, jinemu ne
Trik s káblom a iným USB portom bol neúspešný a ten návod čo popisujú je pre mňa dosť zložitý tak asi to budem len skúšať každý deň a raz sa to snáď podarí :(
- Dragi
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7, Nokia Lumia 625
V čem je aktualizace Tango lepší než Mango?
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Co si o tom něco najít? Je tady o tom napsaná hromada článků i témat.
Prepisany nazovDragi wrote:V čem je aktualizace Tango lepší než Mango?