Nokia N9

Volná diskuze na libovolná témata...
Kreid
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930, Sony Xperia Z5

Nokia N9

Post by Kreid »

Balrog: tohle samozřejmě připomínat nemusíš. Jedná se o to že všechny shopy, které jsem obvolal nebo navštívil mají tu starší revizi. Proto se ptám jestli někdo neví kde by mohli mít skladem tu novější verzi. Díky.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Nokia N9

Post by htcjirka »

Nejlepe v cizine,kde se hodne N9 prodava,v cechach jsou povetsinou stare zasoby N9.To co se objednalo nekdy na konci rijna pri uvedeni prodeje.
mberdych wrote:Jeste par postrehu. Displej, byt stejny jako L800 subjektivne pusobi v Meego o hodne lepe, na Lumii byl takovej hnusnej, kostrbatej, diky pen tile, tady mi to prijde znatelne lepsi.
Je to zajimave,mam uplne stejny pocit,ac stejne displeje,na N9 vubec ta pentile tak nerusi.
mberdych wrote:Na mrtvy OS je to slusne naslapane. Mozna jsem se mel na L900 vybodnout a jit rovnou do N9. Ale porad mam jeste okno, ze ji muzu vratit. Nebudu predbihat, dam tomu tyden a uvidim.
Treba se vratis zase zpet k Lumii 900 :wink: ,ale aspon jsi dal MeeGo sanci a neodsoudil to hned jako nekteri,kteri to ani nemeli v ruce.
mberdych wrote:Tak jsem koupil drzak, nabijecku mam Belkin, ale chodi to v pohode.

Podotykam, ze Brodit jsem Sunnysoftu vratil. To je fail jako prase. Podle me za to muze ten gumovej bazmeg, kterej se mi fakt nelibi, protoze to z pekneho kompaktniho designu dela opuchlinu. Tak ci tak byli v sunnysoftu tim problemem dost zaskoceni. L900 ma uplne stejne konstruovany drzak, jen se to tam strka bez pouzdra a chodi to jak vino.
Tak aspon tak :-)
Jinak ten gumovej blazinec to delat nemuze,to je nesmysl,kolega v praci ma N9 porad v tom gumovym hnusu..
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Nokia N9

Post by htcjirka »

SMAZAT PROSÍM
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Nokia N9

Post by mberdych »

Hele, beru zpet. V Nokia drzaku je sice prijem lepsi, tedy nehlasi GPS signal lost, ale nekolikrat za cestu byl totalne zmatenej, otacel se vsude mozne, takze viditelne problem se signalem je. Zkusil jsem odpojit tu belkin nabijecku a zadne viditelne zlepseni. L900 a ostatni telefony co jsem mel ve stejnem aute v poho. Pravda, cestou v lesich mohl byt spatny vyhled, ale udelal to i na D1. Fakt mi prijde, ze signal slabota.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Nokia N9

Post by htcjirka »

Pak HW problem?Nebyl by jsi prvni.Mam 3ks N9,na navigaci jsem temer zavisly a doted zadny problem.Tohle bych nezkousl.
Predpokladam i ,ze mas jeste starou revizi N9..?
mberdych
smartmaniak
smartmaniak

Nokia N9

Post by mberdych »

Jak se to pozna?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Nokia N9

Post by htcjirka »

Vetsi cocka jako u Lumie 800(daval jsem sem fota na srovnani) a hlavne USB krytka je dobre poznavaci znameni.U prvnich N9 je jeste navic fixace pres pruzinku(neni videt,pozna se ze krytka se hure otevira oproti Lumii 800 a ma nekolik fixacnich poloh jakoby) ne jako u Lumie 800,kde ji fixuje jen ten magnet.
Dalsi odpovedi az zitra,pro dnesek koncim,mam toho dost 8-)
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone :)

Nokia N9

Post by Balrog »

Další špatná zpráva pro Meego http://mobilenet.cz/clanky/konec-jedne- ... nokie-9542" onclick="window.open(this.href);return false;
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Nokia N9

Post by htcjirka »

Ani ne,telefon nam nikdo na dalku nevypne,vse co jsem pouzival na ostatnich OS mam i na N9 a komunita bude podporovat tento telefon nekolik let,stejne jako dnes N900, na kterou vychazi aktualizace systemu i se tvori nove aplikace.Navic bezi nova soutez ,kde odmenou pro nejlepsi vyvinute QT aplikace budo telefon N9 a 2x N950,takze vyvojare to porad zene dopredu a vyvijeji.Vazim si tohoto kvalitniho OS,ktery nevnucuje reklamu a nezije z reklamy jako jine OS ci neni tak nesmyslne omezeny jako jine OS + nepritahuje viry.Zakoncim to slovicky jak tu nekdo napsal "Na mrtvy OS je to slusne naslapane." ;-)
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

Re: Nokia N9

Post by Balrog »

Tak mám docela problém.vymazaval jsem n9 a telefon dlouho nic nedělal jen abych čekal tak jsem počkal cca 30 minut a pak jsem telefon vypnul.po té co ho chci znova zapnout tak se telefon nezapne a jen loaduje.pořád nám vypinaji proud kvůli bouřce tak to budu řešit zítra jen jsem se chtěl zeptat co s tím abych zítra to mohl vyřešit.díky
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Nokia N9

Post by htcjirka »

Ty jsi mazal telefon pres menu v telefonu?Jsou tam dve moznosti obnovit nastaveni a vymaz telefonu..u te druhe volby,vyrazne delsi, musis mit nejlepe(i manual na to upozornuje) plne nabitou baterii.Vymaz telefonu a nasledne nabehnuti po nem az 30 minut,behem teto doby se nesmi telefon samovolne vypnout nebo ty ho nesmis vypnout..
Kdyby jsi udelal reflash pres oficialni Nokia Care Suite,mel by jsi to rychle a bez problemu..ty jsi večný vrtal..
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

Post by Balrog »

Jj jsem,ale kdyby to netrvalo tak dlouho a nic se nedělo.byl tam napsáno cca 15minut a čekal jsem 30,ak jsem myslel že to stačí.měl jsem baterií na 84%.no nic zítra se to pokusím nějak napravit a vygooglovat
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Nokia N9

Post by htcjirka »

Normalne to preflashuj,do flash modu se to spoji vzdycky,na to nepotrebujes nic googlovat.
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

Nokia N9

Post by Balrog »

Tak vyřešeno díky
mberdych
smartmaniak
smartmaniak

Nokia N9

Post by mberdych »

Tak mam komentar k tem trapenim s GPS. Prolezl jsem diskuze, nejsem jediny kdo si stezuje. Vypada to, ze problem je pouze kdyz se v nokia drive pusti navigovani. Pokud se necha bezet jen mapa je to Ok. Par lidi pise, ze problem je, pokud je zaply bluetooth. Mam v passatu Hf, tak jsem vypl na telefonu BT normalne to pichl do te Belkin nabijecky a spustil navigaci na asi 8km, dost hluboky les, spatny vyhled na oblohu. Pred tim byla kazdou chvili zmatena a ted nic a vse OK. Vypada to, ze soucasne BT a GPS je problem. Zkusim to v nedeli na delsi ceste a jeste poridim original nabijecku.

Mam dilema, ten telefon se mi libi. Lumia 900 je bezva, ale tohle ma neco do sebe. Oba si ale asi nechat nechci. Docela prijemne me prekvapila vydrz na baterii. Je stara 2 dny, takelze nezajeta, man zapnuto vse, push maily, nekolik IM, zadne uspory a dava to tak cca 16 hodin. Lumia da tak 20, mozna o neco malo vice. Jeste jsem nezkusil bezny pracovni den, ale zadna katastrofa to neni.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Nokia N9

Post by htcjirka »

Ja pouzivam BT jelikoz mam v aute original vestavene HF a navigovani soucasne takze tam ja bych osobne problem nevidel..
Kdyby jsi se N9 nahodou zbavoval,hned ji od tebe beru :wink: myslim to zcela vazne.
Jinak k vydrzi jsem take spokojeny,pouzival jsem soucasne stejne Lumii 800 a N9 a N9 byla vzdy natom lepe.
mberdych
smartmaniak
smartmaniak

Nokia N9

Post by mberdych »

Vydrz je promenliva. Nevim cim to je.

GPS je zvlastni, budu to jeste sledovat, koupim origo nokia nabijecku a uvidim.

Prodej, no uvidime :-)
Spajdy
nováček
nováček
Zařízení: Nokia N9

Nokia N9

Post by Spajdy »

Já navigaci skoro každý den a absolutně žádný problém se signálem nemám
mberdych
smartmaniak
smartmaniak

Post by mberdych »

Jeste jedna zvlastnost. Apikace mi ze store normalne funguji a jdou instalovat, co ale nejde je cist k nim komentare. Vyberu appku, dam si reviews a cekam a cekam. Dela vam to take? Telefon mam v anglictine, schvalne, ale region CR.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Nokia N9

Post by htcjirka »

Ano,dela,problem je na strane store nokie,ne nastesti na strane N9,uz to maji hlaseno na supportu.
Jinak v cem je vyhodne mit N9 v anglictine?
Post Reply

Return to “Off Topic”