Jakou off-line navigaci používáte ve svém Androidu?
iGO My Way a mám i Sygic, ale jen na porovnání. iGO u mně vede.
Chlapi napíše mi někdo(pro lamu) jak je to s aktualizacemi map pro Sygic,jestli se provádí automaticky nebo se musí aktualizovat manuálně nikde jsem toho moc nenašel tak se ptám takhle blbě,díky.
Mám zato, že Sygic mapy se aktualizují sami, a bezplatně pořád. Neví někdo jak je tomu u Navigonu ? Jinak já jsem začal využívat navigaci českou Be On Road a nemůžu si stěžovat, fakt paráda.....
Tak já zde nový, a taktéž začínám se smartphonem a offline navigací. S tou jsem ale zatím naprosto mimo...
Hned při koupi jsem získal Sygic Auru. Prvních pár minut/hotin testování mne stálo hnedle Kč 2.000,-. Stále absolutně nevím, co přesně mám/musím/mohu/smím/nesmím aktivovat/deaktivovat (nastavit) na telefonu a co pak v při spuštění samotné app. Taková hláška jako např.: "jste v režimu offline" n. "pozor navigace startuje v režimu online" atp., by mne "potěšila"! Rovněžtak nějaký indikátor, že probíhá nějaká offline aktivita, tj., že platím připojení k internetu, kteroužto službu nemám předplacenou, by se hodila.
Ani v těch TFM´s jsem se moc nedozvěděl...
Pokud existuje nějaký srozumitelný návod how to, tak budu vděčený!
Díky za event. rady a tipy.
Hned při koupi jsem získal Sygic Auru. Prvních pár minut/hotin testování mne stálo hnedle Kč 2.000,-. Stále absolutně nevím, co přesně mám/musím/mohu/smím/nesmím aktivovat/deaktivovat (nastavit) na telefonu a co pak v při spuštění samotné app. Taková hláška jako např.: "jste v režimu offline" n. "pozor navigace startuje v režimu online" atp., by mne "potěšila"! Rovněžtak nějaký indikátor, že probíhá nějaká offline aktivita, tj., že platím připojení k internetu, kteroužto službu nemám předplacenou, by se hodila.
Ani v těch TFM´s jsem se moc nedozvěděl...
Pokud existuje nějaký srozumitelný návod how to, tak budu vděčený!
Díky za event. rady a tipy.
Oprava: "...že probíhá nějaká ONLINE aktivita..."
No Sygic Aura je offline navigace, čili si musíš stáhnout mapy do telefonu - nevím jakou máš verzi - poslední verze 12 a něco má downloader již uvnitř aplikace, u předchozí bys měl mít ikonu a navigace a zvlášť ikonu downloader - a podle toho jaký rozsah má tvoje navigace zaplaceno si pak můžeš stahovat mapy států
V mém případě to funguje - spustit navi, "můj Sygic" a pak vidíš "activate" nebo "manage map" - prvním se zaktivuje navigace dadaným S/N - pokud máš hotovo, tak "manage maps" si vybíráš mapy ke stažení. Samozřejmě se přepokládá přes wifi připojení nejen kvůli rychlosti, ale i množství dat stahování
Freewall díky za odpovědi. Navigaci mám nainstalovanou a mapy staženy, obě ikony jsou na ploše. Já kliknu na ikonku Aura, mám aktivováno "Satelity GPS" ("můj Sygic" mi to "neukazuje"). Po spuštění navigace se čeká na satelity - toto vše jsem dělal, a jsem 2k v mínusu... Někde bude ještě nějaký "drahý" háček... Stále nevím, jak k tomu mohlo dojít.
Dole na displeji se mi také objeví hláška v oranžovém (asi varovném) rámečku, něco jako: pokud chcete pracovat v režimu offline, zkontrolujte si nastavení Vašeho přístroje. Po ukončení aplikace (právě nyní) mám hlášku (když stáhnu horní lištu dolů - wifi, bluetooth, gps atd.) "Oznámení: Datový roaming, datové připojení bylo přerušeno..." Takže jsem stále v...
"Použití dat" - "Mobilní data" -mám VYPnuto. Asi zavolám O2 guru a uvidím, kde dělám chybu.
"Použití dat" - "Mobilní data" -mám VYPnuto. Asi zavolám O2 guru a uvidím, kde dělám chybu.
Sygic se také může snažit o připojení ke stažení informací o provozu - to je extra služba, přesto že ji třeba nemáš zaplacenou, tak se o to může snažit. Jinak když vidíš obě ikony, tak máš starší verzi, takže v ní už nevím jak je to přesně, ale někde v nastavení musíš nastavení k připojení ke stažení dat - někde by mohla být nabídka "připojení" a v ní máš možná povolené "dopravní data", "novinky a aktualizace" ap.
A proč si neaktualizuješ na verzi 12.1.? Tu máš gratis (pokud nemáš tedy nějaký crack)
- Mifi
- nováček

- Zařízení: MDA1, MDA2, E51, E52, N86, C7, Note, Note II :-)
Musím říct, že jsem vyzkoušel spoustu navigací, pravda jenom Čechy, Slovensko a Německo. Sygic dobrá, Navigon perfetní a pokud někdo jezdí jenom po Čechách tak Be-on-road nemá chybu. Jezdím s ní asi dva měsíce a zatím naprostá spokojenost. Za ty peníze nemá chybu 
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
nějak nevím co jsi koupil, že tě to stálo 2000 a navíc aniž bys věděl co vlastně máš
Evropa bez jakýchkoliv slev stojí 50Euro + případný trafic dalších 20, jinak celej svět stojí 80Euro, takže .......
Evropa bez jakýchkoliv slev stojí 50Euro + případný trafic dalších 20, jinak celej svět stojí 80Euro, takže .......
-
Albedo
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy NOTE, HTC TouchPro 2, HTC TyTn II
Sygic a hlavně Be-on-road. Na Be-on-road najeto pár tisíc km, a spokojenost. Sice by to chtělo pár detailů změnit (třeba po průjezdu cílem se navigování na daný bod ukončí, čas dojezdu se počítá při max rychlostech osobního vozidla....), objevil jsem pár míst, kdy se z neznámých důvodů navigace seká a různě "hapruje" - vždy stejné místo / úsek. Jinak je ale co se týče popisů ČP bezkonkurenční! Sygic od té doby pouze jakoi záložní.
- S.h.I.t.
- přispěvatel

- Zařízení: Huawei GX8
Máte někdo osobní zkušenost s dopravním infem od Sygicu? Vyplatí se? Je aktualizované, přesné?
Re: Jakou off-line navigaci používáte ve svém Androidu?
Sygic som mal na symbiane- spokojnost. Teraz slapem na IGO MY WAY
-
Pipa
- smartguru

Dopravní info mám koupené. Porovnával jsem to s Google maps a sedí to. Takže můžu potvrdit funkčnost.
Stáhnou to není problém, ale pak to rozchodit v ČR.
-
Pipa
- smartguru

TomTom už je nějakou dobu k dispozici, takže by to chtělo upravit vstupní anketu 
Mas to vyzkouseno? Umi to v CR navigovat na cisla popisna?